Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 68 023
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 270
Много време не бях поръчвала , поръчах наскоро неща, които ми трябват за утре, но няма да дойдат.
Все още безплатно ли е връщането и как става с Вкспрес Уан?
Тему казва с кои куриери да върнеш (безплатно е). Точно с Експрес Уан не бих правила нищо. Малко персонал и коли имат. Ако си в малко населено място, играта загрубява. Wink

# 271
Аз да дам още малко ъпдейт по моя казус с непристигащите пратки. Днес говорих с Митница Летище София и Митнческо бюро РСЦ София по темата. От митницата към летище София не можаха да дадат кой знае каква яснота. На телефона на митницата към РСЦ вдигна много любезна дама с която обсъдихме казуса доста подобно. Това което ми даде като информация е че през тях минават всички пратки от Temu, Shein и Ali Express и вече после се разпределят към куриерите(Box Now, Express One, Пощтите и т.н.). Тук цитирам "Все едно не съм ви казала. Информацията е неофициална. На ден пристигат по 100 - 150 хил. пратки. Халетатата за затрупани с пратки до тавана."
Това което каза е че всички пратки на пощите се обработвали една по една на ръка и има огромни забавяния. С приоритет се обработвали по малките пакети. Не го сподели директно, но се подразбра че когато не успеят да смогнат с някоя партида пратки пристигнали в даден ден останалите се обработват когато могат и между другите. Имало дни в които камионите с пратки не се приемат и чакат, защото няма къде да ги съберат. Също така каза че за пощите се гледало и дали имат капацитет да поемат в определения клон съответните пратки преди да ги пуснат към тях. В нашия клон като ходя, винаги е препълнено...
Коментирахме и пратките минаващи през Атина и защо те пристигат по бързо. Те минавали през РСЦ Митница Благоевград и там не било толкова тежко положението с обработката на пакетите...
Тук пак цитирам "Не се притеснявайте, най-вероятно ще си получите пакетите, но може да е и след месец" 😞

# 272
  • Пеликания
На мен пък днес ми пусна друга оферта с връщане 55/86, а вчера ми беше 80/100. Мислех, че е само на този профил, защото правих връщане, ама и на другият ми е същия.

# 273
Малеее, тия хора са машини. По 100/150к пратки. Голям обем. Аз за сега да чукна на дърво, идват ми пратките, даже сравнително бързо. Голяма каръкщина, ка_ас, да засядат твоите пратки. Но пък ще ги получиш някога сигурно, а ще са ти върнали сумите за тях.

# 274
Леле аз си мислих, че само нашите пратки. Хихи. Благодаря за тази полезна информация.

# 275
Здравейте.
Направих първа поръчка с връщане на кредит 80/100 и си събирам кредита. 3 ден ми е.
Но днес пак ми предложи връщане на кредит 80/100 ако се възползвам от нея дали ще ми даде да събера и двата кредита или ще анулира предишния.
Благодаря ви предварително.

# 276
Можете да събирате двата кредита едновременно.

# 277
  • София
Здравейте.
Направих първа поръчка с връщане на кредит 80/100 и си събирам кредита. 3 ден ми е.
Но днес пак ми предложи връщане на кредит 80/100 ако се възползвам от нея дали ще ми даде да събера и двата кредита или ще анулира предишния.
Благодаря ви предварително.

Аз винаги събирам два.

# 278
Три не може. Просто не дава докато не изтече единия. Паралелно могат да се събират до 2 кредита.

# 279
Направих поръчка 80/100 на едно огледало за баня, обаче в последствие се усетих, че не е правилният размер (добавях много в кошницата и го обърках). Канселирах поръчката, без да се замисля, първият ми кредит за деня е усвоен (1,60), на останалите пише „revoced ” (отменен).
Ще ми спрат ли сега офертата, имаше потребителка със същия казус, но не разбрах спряха ли й я?
Наскоро и аз така направих.Не ми е спряха.Продължава да ми идват офертите 80/100

# 280
Благодаря ви много! за бързите отговори Simple Smile

# 281
Някой вземал ли е преходно яке? Чудя се на това
 https://share.temu.com/T5JxPQfVCxA

# 282
Аз съм вземала и якета и палта, нямам лоши попадения особено, като има толкова много мнения и снимки.

# 283
А може ли линк, когато е удобно?

# 284
  • Асеновград
Аз да дам още малко ъпдейт по моя казус с непристигащите пратки. Днес говорих с Митница Летище София и Митнческо бюро РСЦ София по темата. От митницата към летище София не можаха да дадат кой знае каква яснота. На телефона на митницата към РСЦ вдигна много любезна дама с която обсъдихме казуса доста подобно. Това което ми даде като информация е че през тях минават всички пратки от Temu, Shein и Ali Express и вече после се разпределят към куриерите(Box Now, Express One, Пощтите и т.н.). Тук цитирам "Все едно не съм ви казала. Информацията е неофициална. На ден пристигат по 100 - 150 хил. пратки. Халетатата за затрупани с пратки до тавана."
Това което каза е че всички пратки на пощите се обработвали една по една на ръка и има огромни забавяния. С приоритет се обработвали по малките пакети. Не го сподели директно, но се подразбра че когато не успеят да смогнат с някоя партида пратки пристигнали в даден ден останалите се обработват когато могат и между другите. Имало дни в които камионите с пратки не се приемат и чакат, защото няма къде да ги съберат. Също така каза че за пощите се гледало и дали имат капацитет да поемат в определения клон съответните пратки преди да ги пуснат към тях. В нашия клон като ходя, винаги е препълнено...
Коментирахме и пратките минаващи през Атина и защо те пристигат по бързо. Те минавали през РСЦ Митница Благоевград и там не било толкова тежко положението с обработката на пакетите...
Тук пак цитирам "Не се притеснявайте, най-вероятно ще си получите пакетите, но може да е и след месец" 😞
Това е РСЦ на митници с което сте говорили?
Не РСЦ на Пощите където ни засядат пратки освободени от митница.
Аз днес писах със съпорта относно забавянията с Пощите, три пратки са ми заседнали в РСЦ София на Пощите и не  помръдват, всички са със срокове различни дати другата седмица.  Отговори ми ,че ще задействат доставката, да видим.
От януари когато се появи при мен Пощата, има тенденция поръчки за по висока сума да са пуснати с тях, а тези за които съм платила с кредит или са за малка стойност с Бокса.  Сутринта си направих една статистика.

Общи условия

Активация на акаунт