Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 915
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 315
От един и същ продавач ли е различна цената?

# 316
Днес видях една жена със същото яке като моето от Тему. Grinning

# 317
Лятото по улиците познавах рокли и блузи от Тему. Grinning

# 318
  • пустинята Гоби
Какво значение имат цените, важно е накрая какво се плаща. Като се сравняват цени и отстъпки, има значение кой с какви пари в портфейла разполага и какво плаща накрая.

# 319
Какво значение имат цените, важно е накрая какво се плаща. Като се сравняват цени и отстъпки, има значение кой с какви пари в портфейла разполага и какво плаща накрая.
Продължавайте да си мислите така,даже няма да си правя труда да ви обяснявам.

# 320
  • Пловдив
Момичета някой може ли да сподели крем за петите от който  сте доволни? Поръчах вече два крема, но нещо не съм много очарована.
Искам да омекотява петите.

# 321
  • пустинята Гоби
Продължавайте да си мислите така,даже няма да си правя труда да ви обяснявам.
Няма и нужда. Извинявайте за чаршафа. По принцип, когато отговаряте на мнение точно преди Вашето, не е нужно да цитирате, само товарите темата и затруднявате четенето.

# 322
Ами правете го и вие.Вашият е още по дълъг Grinning Има скрит текст.

# 323
  • София
Момичета някой може ли да сподели крем за петите от който  сте доволни? Поръчах вече два крема, но нещо не съм много очарована.

Сменете сайта... не ме убивайте с камъни, ама козметика от Китай ми е прекалено екстремно. Аз харесвам този.
https://www.boots.com/okeeffes-healthy-feet-foot-cream-180g-10260219

# 324
И преди съм писала,  не винаги 80/100 е  най изгодно..........
Значи казваш че си платила 20лв, с купона 20/40 си взела стока за 40 и с отстъпката за един продукт, всъщност вземаш стока, която на редовна цена е 50-60лв. Или накратко - с 20лв вземаш стока за 60.
Аз с 20лв, и оферта 80/100 вземам стока на редовна цена 100лв.
Всеки преценя кое му е най-изгодно.

# 325
Може да се изчака да пуснат картата за отстъпка - на мен ми ги дават няколко пъти седмично. Тя ще намали цената с някакъв процент (може и 50%, зависи какво е) и след това да се намали втори път с купон - в най-добрият случай с още 50%.

# 326
  • София
Този не е лош -  https://share.temu.com/N4BaJcd9dQA

# 327
Може да се изчака да пуснат картата за отстъпка - на мен ми ги дават няколко пъти седмично. Тя ще намали цената с някакъв процент (може и 50%, зависи какво е) и след това да се намали втори път с купон - в най-добрият случай с още 50%.
Да,точно така направих.Мисля,че съм го обяснила.Като изчаках един ден и събрах 3 продукта с намаление и после вече купона за 50%

# 328
Моите сметки с оферти 80/100 или 70/97
-13 поръчки
-платени за тях 105 лв от картата ми (при първите 2-3)
-наличен кредит в момента 75 лв
-предстои да събера още 100 лв (имам две активни поръчки)
Тотал до тука - 70 лв отгоре и 13-те поръчки ми излизат безплатно. Колко пък да са завишени цените?
Плюса ми излиза, защото връщам неща, а те за тях ми връщат цялата сума като не си изваждат взетия от мен кредит.
Имам още да връщам някакви единични неща, които не ми допадат, та плюса ще ми излезе още по-голям.
Само да кажа, че ако се връща платено с купон, приспадат си го.
Ми предоволна съм.

# 329
Първо си избирам артикули, слагам в количката и когато ми пуснат (възобновят) офертата 80/100, ми предлагат да прехвърля всичко в количката на офертата. Цените остават същите. За 20 лв. свежи пари получавам покупки на стойност 100 лв. Дори се чудех дали да завъртя още едни 100 лв. Засега се удържам. Stuck Out Tongue Winking Eye От корекция на цените почти винаги се натрупва по още някой и друг лев. Включих в играта две приятелки. Поръчвам и за тях. Тему са доволни, аз също.
Сега един казус, не мога да преценя кое е правилно. Имах 74 лв. кредит. Купих артикули за 109 лв. Съответно платих 35 лв. Тему ще ми върнат 80 лв. кредит (при евентуална следваща оферта за 109 лв. ще платя 29 лв.). Колко ми дължи приятелката, за която поръчах? Аз не й искам пари, но тя настоява. То е ясно, че за 20-30 лв. е все тая, но се замислих.

Общи условия

Активация на акаунт