Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 712
  • 1 393
  •   2
Отговори
# 465
На мен винаги от Алиекспрес са ми ги носили до вкъщи, разбира се изключвам големите пакети, защото горките жени ги носят на крака, НО веднъж бях командировка а жената имаше проблем с крака, та значи тогава щат нещат, ги донесоха с една служебна кола баничарка, та явно са длъжни да ги носят, ама се скатават някъде. Аз също съм чувал, че Експрес Уан носят в някой градове до адрес, веднъж и на тях им дигнах панаир и ми я донесоха, е на следващия път пак, "ама елате в офиса, моля, нямаме хора за разнос", е то дето всеки път ще се разправям, по добре да отида.

# 466
Поръчвала съм хиляда джунджории ,но за пръв път искам да споделя отзив
https://share.temu.com/DtJS2tdp6EA  бяла мъжка риза,много качествена изработка,хубава материя,лека еластичност
https://share.temu.com/MPnpZpdDqMA този клин за дебелички,много хубава материя и кройка
https://share.temu.com/9TdOVuyI3FA една дантела,неразличима от изплетена ръчно

# 467
  • София
Пратката е с Експрес уан. За първи път ми пращат с тях. Какво значи пратката е взета? Разбирам го, че куриер я е взел.

# 468
При мен се оказа, че е взета от Експрес Уан, но още не е обработена и налична за получаване в съответния PUP. Казаха ми, че “сигурно още е в кашоните”.

# 469
Означава, че от митница е предадена на куриера. Появява се и за другите куриери това съобщение. Най-после раздвижване , след като от 3.03 двете пратки с Експреса стояха на статут "освобождава от митницата", днес най-после са предадени на куриера. Междувременно по-късни покупки започнаха да пристигат. От моите наблюдения - най-бързо излизат от склада на Тему / "Транзит към летището" тези, които ще дойдат с бг пощи. В последствие пратките с Бокса ги догонват на летището и пристигат почти по едно и също време. Тези с Експреса заседнаха в Будапеща за цели 8-9 дни след минаването на митническата проверка, а по време трябваше да са тук (крайна дата) седмица преди останалите.

# 470
  • Асеновград

Моля сподели после за отвертката, че мъжа ми иска такава.
Отвертката става, е няма силата на винтоверт но за дребни неща да не върти човек е добре.
Само дано и батерията е дълготрайна иначе, може да си останем с дръжка Simple Smile

Някой вчера писа, че му е дало 55/106 а днес дали не върна хубавия кредит 80/100 ако може да сподели.

# 471
За първи път пратка ми стои 4 дни на летището и чака полет. И се замислих друго… Дали е възможно, когато имат много поръчки, да намалят малко промоциите?
На мен два дни не ми дава да избирам от количката, а преди не беше така. Става въпрос за оферта 80/100. Това ме кара да се отказвам от поръчка. Днеска тръгнах да събирам някакви неща, защото имам доста кредит и трябва да го изхарча и се отказах пак, защото много се бавя така.
Други пък споделиха, че офертата им е 55/80/85/106 - не помня точните цифри. Това също донякъде е отказващо.
Та дали е възможно да е права логиката ми? По-малко оферти, промоции, купони = по-малко поръчки. Корекция на цената също нямам от 1 седмица. Изключвам някакви си 3-5-10 стотинки.

# 472
Моята стои повече от седмица на летището. Може би 10 дни. От 24.02 е поръчката.

# 473
Ехе, доста. Явно има много поръчки и няма полет за всички.

# 474
Моята от 7 дена чака освобождаване от митница

# 475
От 26 февруари моята седи на летището

# 476
Други пък споделиха, че офертата им е 55/80/85/106 - не помня точните цифри. Това също донякъде е отказващо.
Та дали е възможно да е права логиката ми? По-малко оферти, промоции, купони = по-малко поръчки. Корекция на цената също нямам от 1 седмица. Изключвам някакви си 3-5-10 стотинки.
Моята логика е малко по-различна. Според мен Тему нямат интерес от по-малко поръчки. По-скоро зарибиха много хора с тая оферта 80/100, която си е наистина супер изгодна, и сега, малко по-малко, затварят кранчето. Дано не съм лош пророк и да се случи, това, за което се опасявам, т.е да я спрат изцяло. По-старите в темата сигурно се сещат как в началото нямаше минимален праг за доставка и хората се юрнаха да поръчват за по 2 лева пратки с безплатна доставка. В един момент Тему сложи минимален праг от 25 лв.
При мен от месец вече спряха промоцията 80/100. Всъщност нямам никаква с връщане на кредит. Допускам, че ми я спряха заради дефектен продукт, който пожелах да върна.
Погледнах и в профила на мъжа ми, от който имам направени 2 поръчки преди половин година. Офертата при него е 55/95. Не е лоша, ама сравнена с 80/100, не ме грабва Wink

# 477
Момичета, има светлина в тунела с пощите. Пратка от преди 6 дни вече е в пощенския клон и чака да я взема.

# 478
Доскоро минималния праг и за поръчка с връщане на кредит беше 25 лв. Вече е 40.

# 479
Бихте ли ми казали тази оферта заслужава ли си? Не мога да се ориентирам по допълнителната информация в Rules.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт