Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 907
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 495
Ако има значение - и за мен е безсмислено подобно разделение, глупаво е даже.
Най-накрая се уредих и аз с 80/100, много е готино. С профила на ММ е, явно аз само 30% заслужавам Laughing

# 496
  • Пловдив
На мен пък ми е досадно да чета на кой къде му е пратката. Сигурно и на доста хора още.
Ще е добре да се пише в скрит текст това и на който му е интересно да го чете. Аз лично ще го подминавам.
А за офертите чета, защото си правя справка, кой какви оферти има и евентуално на мен какви ще даде.
Ето, дадоха ми 80/100 - поръчах, и вече три пъти подред ми дава само 55/90, но аз упорито си чакам пак 80/100.

# 497
Скрит текст:
Няма такова удоволствие, докато си изгледам две серии от сериала, робота ми изми всички прозорци, стъклени врати, и плочките на банята и тоалетната, Единственото обслужване, смяна на подложки и зареждане на вода в контейнера, и преместване като записка.
Вече реално видях ползата от покупката. Яд ме е, че толкова време му се чудех.
Скрит текст:
Сутринта писах с съпорта за пратките, които нямат движение, успокои ме,че държи връзка с куриера. И бам още една с Пощата. В понеделник изтича срока за доставка на най старата, а междувременно предпоследната на която първи ден за доставка и е 12.03 с Бокса вече в хъб София. Ако пак ми на връщат сумати пари в кредит заради тези забавените, ще се чудя  какво да поръчвам. Така се заринах с рокли.
В правилната посока се развиват нещата. Сега се търси универсално дистанционно или гласови команди, но за всички "устройства" в къщи: половинката, децата, дом. животни и т.н. Simple Smile Аааа и да прави и носи кафето до дивана. Joy

# 498
Може да е досадно, но пък е полезно за други в темата, на кой къде му е пратката. Ето, моята най-после излетя.
Хепи, имай надежда и ти! Heart

# 499
Снощи си взех една пратка от Temu(BOXNOW):

Безконтактен фазомер, Златисто пепелниче, кутия за цигари, хранилка за малки птици, едни стелки за обувки, 4 крачета за пералня и точило(брус Grinning) за ножове и други режещи неща.

Забравих да спомена:
- Една сапунерка
- тестер за всякакви батерии

Доволен съм общо взето от всичко...
Стелките не съм ги пробвал още, а пък сапунерката НЕ се фиксира както трябва на кукичките и се мята Simple Smile

Моля да бъда извинен че не давам линкове, просто пиша от телефона.
Ако някой иска подробно инфо за артикул - няма проблеми.

# 500
  • София
mouseTrap, тестерът за батерии нали става за различни размери? Може ли линк, когато ти е удобно? Имахме такъв, но нещо не мога да го открия, а вършеше много добра работа. Определено е полезна джаджа.

# 501
Аз взех снощи  пратка, пусната седмица след тая заседналата...всеки ден пиша на любезния бот, той даже взе да се изнервя Joy и намали ласкателствата. Не виждам как ще стигне до 18ти. За първи път ми се случва такова забавяне.

# 502
  • София
Аз взех снощи  пратка, пусната седмица след тая заседналата...всеки ден пиша на любезния бот, той даже взе да се изнервя Joy и намали ласкателствата. Не виждам как ще стигне до 18ти. За първи път ми се случва такова забавяне.

A какъв е смисъла да се пише на бота? Тя пратката си пътува, няма кой да ви я забърза.

И да не е тотален спам, едни дънки, които ме изненадаха изключително приятно. Добре ушити, хубав плътен дънков плат, половинката каза да взема още едни Mr. Green
https://share.temu.com/96VZYnWEa8A

# 503
Изобщо не пиша на бота. Ще чакам 10 лв. Grinning
Абсурд е до 18 да я получа.

# 504
Ето на мен това мнение ми е полезно:
Може да е досадно, но пък е полезно за други в темата, на кой къде му е пратката. Ето, моята най-после излетя.
Хепи, имай надежда и ти! Heart

Защото погледнах, че пратката ми, която беше заседнала на летището е тръгнала. Следващата след нея - също, макар, че е по-нова. Явно са в един полет. Тъпото е, че са с различни куриери. Имаше шанс да си ги взема наведнъж от едно място, но уви.

# 505
  • София
Има полза. На мен ми бяха забавили пратка още в Китай, след като ги питах какво става, ми пратиха купон за намаление (не помня колко) и веднага тръгна.

# 506
  • нейде там, където ....
Аз съм много доволна от джаджата за батерии. Нашият е този https://share.temu.com/wIcecWOtcNA

Издирвам хубав комплект четки за рисуване, за подарък. Бях купувала преди време, но няма наличност.

# 507
  • София
А, това със сигурност е за различни размери, благодаря. На мен основно за АА и ААА ми трябва де.

# 508
Да, и моят е точно този :

https://share.temu.com/4JuwF0dJpxA

(Е, май всъщност е друг линка... Simple Smile )

2.40лв. ми е излязъл - без калъф.

# 509
Изобщо не пиша на бота. Ще чакам 10 лв. Grinning
Абсурд е до 18 да я получа.
#куриери/доставки
Скрит текст:
Казах ли, че бг пощи са най-големите идиоти? В края на януари са върнали писмото за ТЕЛК на детето като неполучени/ непотърсено!!!
Имам две доставки с експрес Уан, които трябва да дойдат до 14.03. От вчера ги взеха от митницата в Будапеща, след като бяха за освобождаване от 3.03 и са на път. Има слаба надежда

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 12:55 от Mama Ru

Общи условия

Активация на акаунт