Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 370
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 960
Здравейте, някой да е поръчвал соларно покривало за басейн, но овал? Намирам само кръгли.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 09:36 от kontesa Maria

# 961
  • софия
Само да не се окаже ,че в склада в България се въртят върнатите стоки. Предпочитам да си изчакам нормалната доставка, но да не се случва да получавам стоки с дефект. Онези слушалки които върнах бяха определено такива, самата им кутийка беше надрана отгоре. Да кажем че опаковката е отваряна на митница а кутията смачкана при транспорта, но самите слушалки не би трябвало да имат драскотини по кутията за зареждане.
Скрит текст:
Вчера пристигна тази лед лампа https://share.temu.com/zKWMUJZ6IsA
Свети много добре, но няма да се използва за това за което я бях предвидила, обхвата на сензора е малък.
За момента всички поръчки са ми в срок, но се движат пак с доставка около последния възможен ден.
Някой да е купувал силиконова купа и да е доволен, търся нещо което да приспособя за машината за пуканки, тоест максимално да покрива около отвора, иначе с обикновена купа хвърчат навън.
Лошото е, че няма как при поръчка да знаеш от кой склад ще изпратят продукта.
И аз нямам проблем със срока на доставка. Ако искам нещо веднага, отивам в магазина.

# 962
Според мен може да е спам. Не се доверявайте.

Не знам дали е вярно. Видяно във фейса.
Скрит текст:

# 963
  • софия
Не е спам. Реклама е и е от официалния профил на Тему.

# 964
  • София
Някой беше дал линк, че и се чуди на тази жилетка и аз я поръчах
 https://share.temu.com/0DcCYC9vjaA
Качвам и реални снимки. Материята е полиестер, но ще я нося. Канта на джоба грозно е зашит през сивото, но и на снимката на продавача е така. С гръдна 115 см съм, взех XXL и ми става.

# 965
  • София
Децата в училище са пощурели по тези бутилки. Има четири накрайника с аромат, които лъжат мозъка, че водата има вкус, а всъщност само миришеш накрайника, докато пиеш. Пробвахме, що годе има някаква илюзия 🤣
Има четири аромата - кока кола, ананас, боровинки и диня.
Надявам се да стимулират децата да пият повече вода.
https://share.temu.com/WXdQYZCgfSA

# 966
  • софия
Ароматът на какво се дължи?

# 967
Ароматът на какво се дължи?
На напълно естествени, природно извлечени аромати от водите на река Ганг. Пластмасата също е минала изключително качествен контрол от китайския ТЮФ, прозиведена е по високите азиатски стандарти при спазване на стриктни еко норми и е силно препоръчителна за деца, особено ако не са вашите!

# 968
  • софия
Предположих, че пропускам нещо 🙂 Не бих ползвала подобна бутилка, камо ли да я дам на дете.
Ганг е в Индия. Жълтата река също става.

# 969
Тему нямат официална страница във фейсбук, всичко там е създадено от афилейт партньори. Единствен официален профил имат в тик ток с рекламна цел.  Пак казвам това е кукичка на афилейт партньор, но дочувам че се опитват да създават близначци на сайта с цел измама. Залагайте на сигурно.

Не е спам. Реклама е и е от официалния профил на Тему.

# 970
  • софия
Рекламата не е във ФБ.

# 971
Къде е публикувана?

# 972
Преди няколко дена написах (и още някой спомена), че този надпис за склада в България ми излизаше и в приложението.

# 973
  • София
При доставка до адрес - ако те няма - може ли да го насоча до кутия?
- около дом. адрес - имам близки боксове, за това ми е питането.
И при първа поръчка има ли някаква оферта?
ПП: Случайно ли е, но два вида продукти, бяха 2-3 пъти по-скъпи в Тему? /С безпл. доставка и в Алито/

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 14:06 от Starrydream

# 974
  • Пеликания
Във филтъра излиза ако искате продукти от Местен склад, но няма голям избор.

Общи условия

Активация на акаунт