Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 65 334
  • 1 393
  •   2
Отговори
# 1 170
  • Асеновград
Отдавна коментираме ,че вероятно ще променят офертите, но не в наша полза, и е факт. При лошите купони, а в момента само такива ми дава 55/100 е добре. А и няма да се подлъгвам да поръчвам неща които не ми трябват, просто ще избирам повече.

# 1 171
Наистина ли очаквате тези промоции да са постоянна политика? Идеята им е точно да зарибяват, след което нещата си се връщат в обичайната форма. Могат ли според вас да работят на загуба постоянно? Или хайде, дори и при всеки ползвател 80/100 да не са на загуба, ами на 0 най-малкото...

# 1 172
Прекаляват с тези наказания. И като върна поръчката с кредит или част от нея какво? Нали пак ми връщат кредит и пак при тях ще го изхарча, т.е. нищо не губят освен парите по карта евентуално, които при предното връщане изрично исках да са само кредит, но не, те си го разделиха на половина и ми върнаха една втора кредит и една втора по карта.
Ами сори, но и аз вече ще гледам за дребни хитринки, макар да не съм от наглите хора. Досега сме им набутали егати парите, сега чао! Ок, но няма да стане така, все някой ще измисли по-добър маркетингов трик от тях. И да не говорим, че неща, които преди година съм купувала на безценица, вече са на двойна цена, че и отгоре.

# 1 173
Гледам бутилки за вода, но търся с филтър - 500-600 милилитра. Има ли такива, не мога да си се ориентирам? Ако някой е купувал, ще се радвам на препоръка и информация после откъде се снабдяване с филтрите.
Аквафор ми излизат доста солени в нашата магазинна мрежа

# 1 174
Наистина ли очаквате тези промоции да са постоянна политика? Идеята им е точно да зарибяват, след което нещата си се връщат в обичайната форма. Могат ли според вас да работят на загуба постоянно? Или хайде, дори и при всеки ползвател 80/100 да не са на загуба, ами на 0 най-малкото...

Ами не е така. Както промоциите им може да има край, така и моето пазаруване. Нищо от тук не ми е спешно и мога без боклучките им. Без това само се затрупвам, но то е като краста. Като имаш кредити за харчене и как да се спреш? Ако те ме откажат - супер!

# 1 175
  • Испания
Здравейте. Отдавна ви чета и черпя информация от темата. Много съм благодарна на всички за отзивите и линковете ,които споделяте. Имам много успешни покупки. Пазарувам от Испания. И влизам да споделя за офертата 80/100.При мен е 40/50,съответно евро.Имах 4 пъти такава оферта,но днес когато се надявах на поредната,и при мен  дойде 25/55/в евро/.Така че,най-вероятно не само в България сте отрязани.Пак пуснах поръчка де. Освен останалите оферти,които са и при вас,имам и още две,които не виждам в българския.Едната е за 12 евро,а другата за 6.Сваля с тази сума от кошницата и важи за 3ч.А и още нещо-купоните не са толкова изгодни-5 от 40,15 от 60 ,20 от 70...Благодаря Ви и успешни покупки.

# 1 176
Не го мислете Тему,те са си направили отлично сметката , за да не са на загуба при такива оферти.Избиват си парите от хора,които не ползват никакви промоции и си пазаруват на обявените цени, а те са доста високи вече сравнени с цените преди една година примерно.Приятели и познати около мен не използват никакви купони ,камо ли оферта с връщане на кредит ,където всеки ден трябва да влизат и да си го заявяват,не им се занимава на хората с такива неща😃

# 1 177
Спомням си, че някой похвали преди време кутии за обяд, но за съжаление не съм запазила линка, а сега ми трябват.
Ще се радвам ако споделите отново Simple Smile

# 1 178
Аз също не мисля, че работят на загуба
Всъщност вече съм купувала неща които са по-скъпи там, отколкото тук. Вероятно за конкретния случай не съм знаела, че се продава и тук и каква е цената. Също така многократно съм пазарувала без никакви купони, както и съм получавала боклуци.
Не мисля, че точно те ще работят на загуба.

# 1 179
Разбира се, че не са на загуба. Аз също в началото ползвах някакви минимални оферти като 30% кешбек. Също съм купувала неща, които после съм ги намирала по-евтино - в Шеин например. Но с тази оферта 80/100 наистина ми излизат изгодно нещата. Но като няма оферти - не пазарувам и мъжа вкъщи е доволен 🤣

# 1 180
И аз също не мисля, че не работят на загуба...
Миналата година съм съм ползвала само купони и единични оферти... Тази година почти всичко с оферта 80/100 за два месеца - така че нещата ми се балансират като сложа чертата за всички покупки.
Купих достатъчно неща... тъкмо си мислех как ще устоя на изкушението да не поръчвам почти безплатни неща. Малко почивка от телефона и повече разходки навън Simple Smile

# 1 181
Не го мислете Тему,те са си направили отлично сметката , за да не са на загуба при такива оферти.Избиват си парите от хора,които не ползват никакви промоции и си пазаруват на обявените цени, а те са доста високи вече сравнени с цените преди една година примерно.Приятели и познати около мен не използват никакви купони ,камо ли оферта с връщане на кредит ,където всеки ден трябва да влизат и да си го заявяват,не им се занимава на хората с такива неща😃
Абсолютно вярно.
Компанията не е на загуба, не я жалете, те нищо не ни подаряват и без това. Няма как Тему да фалира, защото някой се е светнал за 80/100. Нито пък нещата са така евтини, както бяха. Как ли пък няма да седна да изчислявам колко загуби съм им нанесла като съм ползвала 5-6 пъти кредит, за който кредит съм си и доплащала в повечето пъти, за да го ползвам. Отделно от това, картите за намаления не могат да се комбинират с оферта за връщане на кредит. Купоните са изгодни само ако човек има някаква определена цел и желае да ги използва за нещо по-голямо. Чист маркетинг си е всичко и действа много добре, но толкова драстична промяна и то за всички не е ок. Че и предупреждения за санкции ако върнеш поръчката. Ами, ще върна ако не ми харесва, няма да се заривам с боклуци, само и само да не ми спрат офертата. А те си я спират, както и на каквото основание си поискат. Иначе евала за безплатната доставка и бързата и доста адекватна логистика.

ПП: Аз тази сутрих получих карта за много добро намаление, купих си и още нещо до 25 лв., платих си с натрупан кредит и това е. Чакам да събера последни 28 лв. от кредит довечера и 50 лв. за върнати стоки и ще си чакам 80/100 ако излезе. Иначе имам за получаване вече 7 пратки, та има с какво да се забавлявам междувременно.LaughingLaughingLaughing

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 10:01 от FreakOnALeash

# 1 182
Аз все още не искам да дам 100 лева накуп, при положение, че мога да си докарам добро пазаруване и без тази оферта.
Сега чакам пратка от 11 артикула, общо за по-малко от 30 лв.

Офертата с връщане на кредит я ползвах веднъж, когато поръчах един артикул за над 100 лева.

# 1 183
  • Бургас
Купоните ,било то и добри не са за мен. Карат те постоянно да купуваш и доплащаш повече ,за да ги получиш. Само ,ако наистина се нуждаеш от скъп продукт, но аз такива отбягвам да поръчвам.

# 1 184
Аз все още не искам да дам 100 лева накуп, при положение, че мога да си докарам добро пазаруване и без тази оферта.
Сега чакам пратка от 11 артикула, общо за по-малко от 30 лв.

Офертата с връщане на кредит я ползвах веднъж, когато поръчах един артикул за над 100 лева.

Аз веднъж дадох 60 лв за тази оферта, защото имах кредит. После не дочаках да събера всичко и доплатих 40 лв. Имах едно доплащане с 5 лв и едно с лев и нещо. И от там нататък - 0. Лошото е, че постоянно имаш кредит и все се чудиш какво да купиш. И все има нещо да върнеш, защото да си признаем, някои неща са боклуци. Или нещо ти дойде счупено, оплачеш се и ти върнат парите. И така завърташ колелото и пазаруваш само с кредитите. Просто няма откачане. Тази оферта 55/95 не е съвсем лоша, но в случая май 50% ваучери е по-добре. Но пък ако върнеш нещо с 55/95 ще ти възстановят цялата сума, а пък с ваучера ще ти го приспаднат и ще ти върнат само половината.

Общи условия

Активация на акаунт