Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 65 310
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 365
Само номер на товарителница без нищо друго ?
Да, само това. Казаха ни го от колцентъра. Като се генерира етикета в Тему, преписвате номера на товарителницата (само цифри е). Ако връщате нещо обемисто, след генериране на етикет с товарителница, първо се обадете на телефона да осигурят по-голям кутия и после идете да оставите пратката за връщане.

# 1 366
  • София
Аз и това не пиша, слагам плика в кутията без нищо на него, куриера вади, разпечатва товарителницата и я лепи на пакета.

# 1 367
  • София
Аз и това не пиша, слагам плика в кутията без нищо на него, куриера вади, разпечатва товарителницата и я лепи на пакета.
Така е и когато се изпраща пратка с кутиите на Спиди.

# 1 368
  • В страната на бурите
За връщането на кредит - при мен дава офертата с 80 лв. връщане, но от нов профил, никога не е пазарувано от него.  А новият профил е, защото вече десетина дни тествам телефона, който поръчах за майка ми от Тему Simple Smile - Realme C60. За момента е супер телефончето, излезе ми май 40лв. с върнат кредит и купон. Беше 218 лв. като го поръчах и е от друг продавач, но там не се предлага вече.
https://share.temu.com/SxjXEP2iNKA

# 1 369
Тоест след като се затвори пратката за връщане в бокса и веднага ти връщат парите? Не трябва ли първо да пристигне при тях?

# 1 370
Не при всички връща веднага.

# 1 371
Някой от вас намирал ли си е в Тему подобни дръвчета (изкуствени) за декорация.
Скрит текст:

# 1 372
  • Бг-мама
Някой от вас намирал ли си е в Тему подобни дръвчета (изкуствени) за декорация.
Скрит текст:

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=6011001830 … OTLSVGGFMYCWVOSYA

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=6011002881 … LTCVVZ7QGFIGH6HPI

# 1 373
Не при всички връща веднага.
При мен трябваше да пристигне при тях, отне около 4-5 дни. Следях си през приложението на бокс нау, как го взеха, два дена доставяха, един ден беше вече доставено и чак след още ден ми върнаха парите като кредит. Става въпрос за сума 73 лвй

Иначе на мен ми спряха creditback заради отказана поръчка. Преди това имах 11 поръчки с връщане на кредит.

# 1 374
Днес ми предлага направо да избера два продукта с картата за отстъпка - сигурно знае, че все чакам две карти. Обаче пък продуктите от селекцията не ми харесват толкова и не ми дава да сменя, след като избрах (единият е ок, но за второто нещо не съм сигурна). Така че май ще чакам следващата карта.

# 1 375
След колко време възстановяват пари по банкова сметка, че вече 11 дни нямам възстановяване.

# 1 376
Вчера направих поръчка и след две минути я канселирах. Дойде ми съобщение, че парите са ми в картата, но реално още не са. Това нормално ли е? Преди веднага са идвали.

# 1 377
  • Пеликания
Върнали са ми 80/100 офертата. Ако някой я чакаше да си провери профила.

# 1 378
Как ви я върнаха, след пълно спиране, или след офертата с 55/95.
 Ако е след 55/95, поръчвахте ли от нея или изчаквахте.

# 1 379
Вчера направих поръчка и след две минути я канселирах. Дойде ми съобщение, че парите са ми в картата, но реално още не са. Това нормално ли е? Преди веднага са идвали.

В картата не са ми идвали веднага. Последния път беше след 2-3 дни.
Само като кредит идват веднага.

Общи условия

Активация на акаунт