Лидл 189 тема, МАРТ

• 76 059
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Попитах ,защото нямам още купон за рожден ден,а скоро не съм пазарувала за над 50 лв.
Това с пазаруването за 50 лв. предстои от 10 март. Не е това причината. По-скоро е заради оплакването за шийките. Simple Smile

И моята дъщеря е рожденичка. Нито Кауфланд, нито Лидл я отразиха. В темата за Кауфланд споменаха, че имат технически проблем. Изпращат извинителен купон на тези, които се оплакват. Обаче на една жена дали 10 лв, на друга 6 лв. Joy Ще изчакаме още 2 дни и ще им пишем.

Има ли друг (освен МамаМарчела) с рожден ден в близките дни? Лидл изпратили ли са му купон?

# 226
Поничките с плодов пълнеж заблуждавам ли се, че преди ги предлагаха топли? Миналата седмица се засилих да взимам, бяха буквално изкарани от фризера. Днес момичето ги слага току що на витрината и пак са все едно от хладилника.

# 227
Поничките винаги са били замразени. Размразяват ги и ги подреждат на пекарната.
 Доставчикът е еднакъв за Лидл, Била, Кауфланд и Фантастико.

# 228
  • 1st floor
Поничките винаги са били замразени. Размразяват ги и ги подреждат на пекарната.
 Доставчикът е еднакъв за Лидл, Била, Кауфланд и Фантастико.
Наистина ли? Аз само веднъж взех от Била, когато бяха на промоция, и избощо не ми харесаха. Нищо общо с лидл-ските. С нуга взимам.

# 229
  • София
Доставчикът може да е един и същи като фирма, но изискванията към доставяните продукти да са различни.

# 230
  • София
Подарявам купон от имейл бюлетина, който иска някой от тях да пише да го активирам.

# 231
  • Варна
Букетите лалета в момента на каква цена са?

# 232
Аз приключих с Лидл за тази седмица, това са купоните, които ми останаха. Ако някой си хареса нещо, нека ми пише
Скрит текст:

# 233
Здравейте, имам следните купони от Рулетка за подаряване, както и повечето от седмичните, показани от другите дами. Моля, ако някой иска нещо, да пише на лично.
Скрит текст:

Редактирам. Кашкавалът и двете сирена са предоставени. Налични са останалите.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 15:47 от MianaNia

# 234
Забравих да спомена, че в магазина на Сливница имаше патладжани на 1.99, което ми се струва без пари за сезона. И бяха доста хубави на вид.

# 235
  • София
Букетите лалета в момента на каква цена са?
7 бр. - 5 лв; 9 бр. - 8 лв; 15 бр. - 10 лв.

# 236
В два Лидъла във Варна бях, само от букетите по 7бр. за 4.99лв имаше, но пък бяха много и в чудесни цветове.

# 237
  • София

Не, нисък клас, орязан състав.

# 238
Момичета,има ли получили купон за рожден ден?!
Вчера  им писах,щели да препратят съобщението и нищо повече .

# 239
  • Пловдив
Момичета,има ли получили купон за рожден ден?!
Вчера  им писах,щели да препратят съобщението и нищо повече .
Да на Лидл си го получих седмица преди рождения ден ,но Кауфланд имат технически проблем и получих подаръчен  ваучер.

Общи условия

Активация на акаунт