Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 873
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 675
Лидъл имат много странен курс евро лев. Явно вече са влезли в евро зоната и за тях валутният борд не важи Wink Хи Хи Хи.
Скрит текст:
Пак са излъскали някоя ябълка и искат да стават рокфелеровци Wink Само дето ябълките им все вързани със свински опашки .

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 07:32 от netman71

# 676
  • Пловдив
При нас няма от зелената маслинена паста в малките бурканчета.

# 677
  • София
Пристигнаха мейл купоните :

# 678
Подарен.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 11:20 от Anyyyone

# 679
  • България
Момичета, има ли в ЛИДЛ сок от бъз, например тип концентрат, който се разрежда с вода или пък готов? Ще ми трябва за уикенда, но май не съм виждала до сега там такъв, та да се ориентирам овреме.

Не съм го виждала в Лидл, но е мега добър. ❤️

# 680
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Момичета, има ли в ЛИДЛ сок от бъз, например тип концентрат, който се разрежда с вода или пък готов? Ще ми трябва за уикенда, но май не съм виждала до сега там такъв, та да се ориентирам овреме.

В ДМ:   https://www.dm-drogeriemarkt.bg/search?query=%D1%81%D0%B8 … duct   

# 681
  • Велико Търново
И в лидл има, но е много гаден. Пластмасова бутилка, води се концентрат и се разрежда, но вкъщи не се одобри. Стои до натуралните сокове солевита на рафтове. Има го в два вкуса - бъз и малина ( или подобно бери, червен цвят)

# 682
Минах през Лидл на Вардар за козуначе за баба и ми направи впечатление, че са върнали -50% на месото. На снимката са воденички, аз лично взех кебапчета. Имаше и други меса - пържоли, кюфтета, пилешко, пуешко, риба на 50%. А може и нововъведението за 20-те процента да не е достигнало до там, не знам.
Скрит текст:

# 683
  • Буркина Фасо
гледам, че в Билла от днес е предложен във ваучерите (намален)  за 9.99 лв.

# 684
В Лидл има " Био сироп от цвят от бъз" в стъклени бутилки от 500 мл. Много е хубав, но мисля, че не е в ПА.

# 685
  • In transit
В Лидл има " Био сироп от цвят от бъз" в стъклени бутилки от 500 мл. Много е хубав, но мисля, че не е в ПА.
Да, с био продукти го пускат, 1-2 пъти годишно. И аз го харесвам.

# 686

Това масло хубаво ли е? Не съм купувала от него.

# 687
  • Бургас
Дайте мнение за миксера, за тези пари ми се струва добър. Мисля да го взема като резерва.

# 688
Не ми харесва това масло на мен.

# 689
И аз не го харесвам това масло. Взимам от другото, което е 250 гр. на Пилос.

Общи условия

Активация на акаунт