Отговори
# 180
  • Габрово
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ на Ева , Алекс, Божидар и Цветан!
Честит Месечинко на Нани и Кредор!
  food010 от мен и нещо , което искам да споделя с всички - снощи на тържеството в детската градина, синът ми ми подари нещо, което искам да споделя с вас. Много е дълго като текст, затова не съм го набирала, а го сканирах. За повечето от вас все още тези неща са далечни, но мамите с по-големи деца знаят, колко е трудно да възпитаваш дете. Затова, както казаха нашите деца снощи: " Мили родители вземете този меморандум и го сложете в рамка, или с магнитче на хладилника, или го прочетете и запазете в сърцето си, за да грее само слънце у дома и никога северния вятър да не духа в нашето семейство." Моля прочете го http://images14.snimka.bg/002470948-big.jpg  Hug

# 181
Честити месечинки на Дани на Nanny и Кредор  ura, Бобчо на мама Тони  bigdance2, и на  Алекс на мама IanaAlex!    danceЦеци на мама Ивка newsm18 и Eва на мама  KetiK  costumed034
Да са здрави и палави!
Nanny, благодаря за честитката Hug Laughing Мале, колко месечинки съм навъртяла аз; още не мога да сметна кога съм сменяла кръвта  Joy
Ивичка, пощите при нас правят сиеста откъм сряда на обяд до към понеделник по същото време Laughing Ще се появи хабера Hug

...аз по-скоро си представям образ и начин на поведение на даден човек,от постовете.
Абе, важното е човек да си представиш, а не- прасе  EmbarassedJoy
Попова, страшно се радвам, нямам търпение вече да се виждаме!
Пиги, то времето- лошо- нелошо, аз вчера 3 часа си отнесох в парка, бебката си заспа... чудно си беше. Ще се видим, ще се видим скоро... звездите ми говорят Hug
Dew, защо ти трябва да я обръщаш? Моята отдавна спи и настрани, оставям я както тя се е нагласила.
Слънчо, много се радвам че няма такова животно при вас! Hug

Аааааааа аз акото първа си го снимах! Naughty
Ели, къде е това ако бре, кат не можем да го помиришем, дай поне да го видим hahaha Joy
Хубав ден   Grinningbouquet

# 182
Майра : Добре де, не съвсем. Mr. Green
Ели: Твоята кръв е по-млада:- 2004г., а на мъжа ти се е сменила 2003г. Peace Joy

# 183
  • През девет земи в десета
Добро утро мами и бебета kaffeetrmker_2

Ели,и аз така помислих затова следващия път реших да не местя мишката,не е това,пък пробвах да гледам само определен символ без да смятам каквото и да било,пак се получи Thinking

Майра,много красиви снимки,това ти ли си?

Айде след малко пак,че имам проблеми с Уиндоуса! Tired

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 14:10 от Pigi

# 184
Пиги, аз съм на снимките Simple Smile Това е градината с нарцисите, където ви показвах Ясмин преди 10тина дена - но в пълния си разкош - с цъфналите японски вишни, за които споменах Simple Smile

# 185
Добро утро  kaffeetrmker_2

Честито на днешните месечинки.Да са здрави и игриви.
Нани,специална честитка за вас.   love001
само няма да се разберем с почерпката.Имам много килца в излишък и ще мина с едно кафенце.

Маира,страхотни снимки.А ти изглеждаш много добре  Hug  Heart Eyes

Прасчо,ако ми се е дояло свинско,може и прасе да си представя  Joy за сега си човек,щот съм на диета.Но около Коледа се пази от мен  eat  Joy  Joy  Joy

Дю,и Ема от няколко дни заспива на страни,местя я ,но тя пак се завърта.Явно така им е удобно на мачовците.Ето Ема как спи http://snimka.bg/album.php?album_id=113839&photo=30

Аз викам да направим конкурс под надслов "най-хубаво лайно в гърне"  Joy  Joy   Joy Обещавам да гласувам безпристрастно  Joy

Радостина,нищо не се вижда от линка които си пуснала.

Айде изчезвам,да си взема един душ.

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 10:56 от Попова

# 186
Попова вижда се натисни с мишката върху него и с лупичката се увеличава!

Прасчо ще кача снимка после с акото ни!

Нани значи е момиче така ли щом моята кръв е по млада!?

Хи Хи ХИ Хи Попова сега ще се изпокараме на кой лайното е най хубаво,мойто си е най хубаво, Sick сега като ви пратя и снимката и като ви замиришеее ще видите вие!
Ама на всеки лайното си му е на сърце кво сега!

http://images14.snimka.bg/002471518.jpg

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 11:07 от Eli83

# 187

Хи Хи ХИ Хи Попова сега ще се изпокараме на кой лайното е най хубаво,мойто си е най хубаво, Sick сега като ви пратя и снимката и като ви замиришеее ще видите вие!
Ама на всеки лайното си му е на сърце кво сега!

http://images14.snimka.bg/002471518.jpg

Joy Joy Joy Joy hahaha Joy Joy Joy

Хайде чакаме още снимков мат'риал  Joy

Пс:видях какво е пуснала радостина.  Peace

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 11:21 от Попова

# 188
Днес определено ни е свежо утрото, а скоро ще стане и миризливооо. ooooh!
Eli83 : Да , Юлето ти е момиче. Peace Joy Така се пада.
А за акото  лупичката няма да я ползвам. Joy
Попова :
ивИчка:
maira: Мисълта ми беше,че при Крис79 е по - сложно с изчислението. Hug
Иначе 2/3= 0,67, а 3/4= 0,75, ако не греша, че със смятането съм на Вие. Embarassed
radostina33 : И аз нищо не виждам. Thinking

# 189
Честити 9 месеца [/color] на Ева и Алекс и 8 на Цветан,Божидар и Данката на Нани и Кредор!!!

Много здрави,засмени и безгрино детство им желая!!!

Майра,много красива природа. PeaceА ти си в супер форма  Wink

Радостина,нищо не се вижда от линка които си пуснала.

Вижда се,ама трябва да ги увеличиш малко  Peace
dew Криси мноого рядко спи по гръб,най-често е по корем,така му е удобно на детето.Иначе и аз съм паника и вечер като си легна винаги го гледам втренчено дали му се мърда гръдния кош. Embarassed

Аз викам да направим конкурс под надслов "най-хубаво лайно в гърне"  Joy  Joy   Joy Обещавам да гласувам безпристрастно  Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Аз съм за !!! Joy
Нани,добре че хапнах преди малко,че иначе щях да се нахвърля на почерпката  Laughing

Айде стига толкова от мен,че трябва да  newsm79 1ironing wash hang 1dishes

# 190
Честити месечинки на Даниел Flowers Bouquet  на мама Nanny и татко Kredor, Цветан Flowers Bouquet на мама Ivka76, Божидар Flowers Bouquet на мама toni_chetinovа, Eва Flowers Bouquet на мама  KetiK и на  Алекс Flowers Bouquet на мама IanaAlex
suzi_a - рекламите са ни любими. На готините мацки им се усмихва. По тази таблица на мен ми излиза вярно.      
Ивичка - Калоян ме гризна веднъж много силно, казах му не така и му напъхах гризалка в устата. Но това беше преди да му поникнат зъбите. Сега с двете долни зъбета още силно не ме е захапал, но съм чувала, че с горните се хапе здраво и направо не ми се мисли.
Nanny - и по твойта таблица калоян е момче Peace
Slancho - супер за изследванията  newsm10 и браво за голямата работа  smile3501
Мама Дани -  fingerscrossed за глутена
dew - Калоян спи настрани още от първите дни. Сега се върти като пумпал - по корем, по гръб, настрани.
Попова -  rotfImbo
lovekiss

# 191
  bouquet  bouquet  bouquetЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ ! ДА СА ВЕСЕЛИ И ЗДРАВИ!  bouquet  bouquet  bouquet
Зоя днес се събуди в 7:30.Втория зъб я мъчи,горкичката.Но аз успях да я приспя в 8:30 и още спи,чак не ми се вярва.А мен татито ме събуди в 10:30 Sadда ми кажел,че излиза! Tired
Слънчо:много се радвам за вас! Hug Hug
Майра:много е красиво!И вишните и нарцисите и това,че никой не ги гази и къса. Wink
Реклами гледамиии всякакви.Ама най се радваме на шапките на рекламите. Laughing
Зоя досега ме е хапала само с венци.Пак боли. SickДано горните зъбки да се позабавят малко. Rolling Eyes Laughing
Да ви питам,вчера и' рязах ноктите на краката  и много твърди са станали.А в началото бяха меки като кожички.А сега направо ще счупя ножицата. JoyНа вашите бебеци толкова ли са се втвърдили? newsm78
Ели:голяма красота!!! Joy Joy

# 192
Весел месец изпълнен с много здраве и лудорийки за Даниел, Цветан, Eва, Алекс, Божидар! smile3535  animal085 newsm57

Наринка, в най-скоро време пожелавам и на теб да се похвалиш тук с добри новини за Пламенка Heart Eyes

Пепи111, ходихте ли при чичо доктор за зачерваването TiredДано да не е реакция от глутен Flowers Four Leaf Clover

Ех, момичета, гласовете ви чувам......... много шум вдигате smile3534

Попова, ми да 'що да не си направим пък едно лайняно албумче  smile3508
А щерка ти е голяма чупка smile3532

Радост, аз пък го чета спокойно. Peace

Ох, Арлина и Мимето ми вкарва такъв тормоз.Заспива в 23-24 ч. и се буди в 7:30-8 и това при нас продължава месеци наред Tired

# 193
Нани ай да ми сметнеш кога да правим момчето, кога на татито кръвта ще е годна!?И да действаме, после ако стане мъжко ще те черпим!

Предложение за нова тема!Юлски мами акита сравняват и от смях се напикават!

# 194
Ели: Сигурна ли си, че това великолепие Юлето го е сътворила?
Да не е минала Пит-бул-онката след това, че ще те дисквалифицираме от конкурса. Naughty Joy
Не мога да го сметна, и на двамата ви се пада 2007г. newsm78
И при вас се налага една аритметика...не се наемам, да не сбъркам. Peace
Майра: Красота!  bouquet
ама взеха да ми се омешват миризмите. Laughing
arllina : На Данката само ноктите на палчетата са по-твърдички. Peace
Попова: И нашето е добре завъртяно, но завършекът му е малко редичък и ме е срам да го покажа. Embarassed
П.П.
Цитат
Юлски мами акита сравняват и от смях се напикават!
smile3521 newsm10
Бетта: Я пак ми обясни, ама като за малоумни, че с това кратно на 9 хич не ми става ясно. Praynig newsm78 Моля те!
А и някои двуцифрени числа са напълно излишни/например 99, 98, 97 и т.н./, тъй като при изваждането на сбора от цифрите те няма как да се получат. Явно са ги сложили, за да не се обръка периодичната смяна на символите.ooooh!

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 11:48 от Nanny

Общи условия

Активация на акаунт