Боледуване на децата ни-тема 87

• 17 838
  • 794
  •   1
Отговори
# 285
Hexe2021 през какъв интервал ги прави тези ангини?

# 286
И при нас се прецакаха нещата. Детето се разболя след само 2 дни в яслата. Почти всички деца са болни, има доказано болно с RSV, според мен и другите са със същото, просто не са направили тест. Моето засега вдига 37 и нещо и има гъст секрет от носа, заради който кашля...

Hexe2021, възможно ли е да е имало неизлекувана бактерия в гърлото и просто да се е активизирала пак при срив на имунитета?

# 287
Дани как е твоя?Моята и тая седмица си е вкъщи поне вече има апетит,но голям сън спи

# 288
Ние ходихме сутринта при педиатърката. Не може да каже от какво е този обрив, според сестрата е закъсняла реакция към някой АБ. Аз не знам вече.. Има от деколтето нагоре, по лицето и врата. По тялото има единични петънца. Биха и Урбазон, смениха противоалергичното. Даже след инжекцията не е избледнял обрива. Искам да я заведа другаде, но не знам за алерголог ли е, за дерматолог ли е..

# 289
За кожен.

# 290
Hope, бузите как са? Червени ли са?

# 291
Точно преди три седмици беше с ангина и пи 10 дни аугументин . Секрета, който пуснах вчера излезе чист. Дано този Цефзил помогне, защото нямам друг избор в момента.

# 292
Hope, бузите как са? Червени ли са?
По-скоро под очите е най-зачервено и надолу се разреждат. Била е с уртикария (или поне тогава така казаха) и не е същия обрив.

# 293
  • shumen
Ходихме на лекар.Почакахме си 4 часа.Прегледа го и е с ОВИ.Изписа Девирал,Силвъртус и Орофар.До Сряда ще е вкъщи.Ако не спре да вдига Т и ако продължава кашлицата да го заведа пак и тогава,ако трябва АБ.Дадох сироп,но не знам сякаш още повече се разбуха.
Ооор,и моя спи много.
Нехе,дано помогне тоя АБ.
Хоуп,кожен според мен.

# 294
Здравейте, аз се включвам с питане за пробиване на ушички. Някой може ли да препоръча читава клиника или доктор? За София става въпрос. Благодаря

# 295
Аз съм в шок, заведох я на преглед, очаквах да изпишат сироп за кашлица, най-много пулмикорд. А то пулмикорд и вентолин.  Рсв с това лекувахме.
Няма хрипове, но кашлицата била лоша.
Направо съм в шок, хем още ми държи от рсв стреса и ме е страх да не се усложни, хем ми се струва твърде пресилено в този вентолин .
Чудя се да водя ли за второ мнение утре и къде да ходим , направо не знам

# 296
Аз съм за второ мнение...

# 297
Здравейте, аз се включвам с питане за пробиване на ушички. Някой може ли да препоръча читава клиника или доктор? За София става въпрос. Благодаря

За кой квартал горе долу?
На голямата ги дупчих във Вита при УНГ-катастрофа. На малката два пъти за съжаление. Мога да препоръчам с чисто сърце една дама в Люлин и една в Дружба. Ако държите на УНГ доктор Катя Благоева. За жените в Люлин и Дружба се подписвам с две ръце. Ако не ви се дават 80 лева при УНГ, чудесно се справят за 20.  В дуписима 160 лева двете уши едновременно.

Flower, колко пулмикорт ви изписаха, ако е възможно най-малка доза да речем 3х0.2 е напълно окей, ако детето се мъчи постоянно да кашля и се напълва и трудно отделя храчки, ще овлажни и разреди.

# 298
И аз съм за второ мнение.Дани дано се размине антибиотика.

# 299
3 пъти на ден 0.25 вентолин + 1 мл пулмикорт и физ разствор
Не кашля често, но кашля сухо и дълбоко.
Кашля нощем затова изписа вентолина, доколко разбрах.
А нямала заден секрет, аз мислех, че кашля от задни сополи.
Вентолин сега с рсв за първи път и го изписаха , аз поне си мисля, че това е много сериозно лекарство за тежки случаи.

За кой квартал горе долу?
На голямата ги дупчих във Вита при УНГ-катастрофа. На малката два пъти за съжаление. Мога да препоръчам с чисто сърце една дама в Люлин и една в Дружба. Ако държите на УНГ доктор Катя Благоева. За жените в Люлин и Дружба се подписвам с две ръце. Ако не ви се дават 80 лева при УНГ, чудесно се справят за 20.  В дуписима 160 лева двете уши едновременно.

Flower, колко пулмикорт ви изписаха, ако е възможно най-малка доза да речем 3х0.2 е напълно окей, ако детето се мъчи постоянно да кашля и се напълва и трудно отделя храчки, ще овлажни и разреди.

Общи условия

Активация на акаунт