Боледуване на децата ни-тема 87

• 17 007
  • 794
  •   2
Отговори
# 600
Може детето да е настинало, боляло ме е така. Ако е седяло на студена пейка, камък, на земята, на течение..

# 601
  • София
Барбалена, и аз чакам да пишеш какво стана и как е детето.
Бързо оздравяване на всички.

# 602
Здравейте, ние сме в болница... Тръгвам да пиша на няколко пъти и все не мога да допиша. Пневмония. Има излив вляво, препоръчаха да не пробваме лечение вкъщи. Взехме второ мнение, потвърдиха за болнично лечение. Ще пиша пак, че се налага да прекъсна. Сега го публикувам така

# 603
Малка е за киста, на 7. Сега май не я боли вече. Ще пие уринал докато свърши. Утре сме на лекар за манту, ще питам колко време да го пие евентуално за профилактика.

# 604
Здравейте, ние сме в болница... Тръгвам да пиша на няколко пъти и все не мога да допиша. Пневмония. Има излив вляво, препоръчаха да не пробваме лечение вкъщи. Взехме второ мнение, потвърдиха за болнично лечение. Ще пиша пак, че се налага да прекъсна. Сега го публикувам така

Много съжалявам, Барбалена. Бързо да се оправя детето.
Може би ако още в началото вашата лекарка е била изписала АБ на детето, при все, че е известно, че RSV води в 90% от случаите до усложнения, нямаше да се стигне до това положение.

Кураж и много гуш. Всичко ще бъде наред. Heart

# 605
Ох, Барбалена, съжалявам .....
Но важното е, че вече знаете какво и ще я излекуват. Ужасен , ужасен вирус , нямам думи Sad

# 606
  • София
Барбалена, много съжалявам .

# 607
Като при моята позната...5 дена в болница щото на снимката цъфна пневмония. Те почнаха АБ..детета се влоши, смениха го, снимка и болница.

Барби. Имате диагноза. В болницата ще го излекуват дечко с венозен АБ.
Не се плаши. Прегръдки.

ПС...аз за това за снимка, много не се чудя...че ме е страх.

# 608
  • shumen
Барбалена,много съжалявам.Аз затова усъмня ли се веднага си искам снимка.Поне имате диагноза и сте в болницата и ще излекуват бързо детето.
Емилия,този RSV вирус е ужасен.И моето дете педи се опита да го лекува без АБ,но направи усложнение бронхит.
Ваня,радвам се,че са добре изследванията на малечка.Да не е била нещо със стегнато бельо или да е престъргало и от това да я боли?
На моя носа му спря,Т не е вдигал вече,но още прокашля.В Сряда сме на контролен и ще питам педи да давам нещо преди да заминем на Трявна.

# 609
Барбалена,много съжалявам.От друго страна е по добре в болница поне ще го излекуват по бързо и да не се мъчи детето.Бързо оздравяване на всички.

# 610
Барбалена, кураж, ще мине. Всичките пъти с пневмониите ни са правени на започнат антибиотик. Пиши утре как е детето!

# 611
Емилия,този RSV вирус е ужасен.И моето дете педи се опита да го лекува без АБ,но направи усложнение бронхит.

Аз бях го започнала на Изопринозин, когато беше с RSV на 3-тия ден беше започнал да се влушава и педи изписа АБ да започвам. Аз обаче реших сефте да не я послушам и да си го карам сипмтоматично. Щот налЕ чета из групите от къв зор ще се почва веднага АБ и прочие сещаш се. Grinning На 5-тия ден ситуацията стана още по-зле и тогава започнах АБ. Разминахме се без кой знае какви усложнения, но 2 седмици лечение.

Най-гадният и тежък вирус бих казала.

# 612
РСВ някакъв нов ли вирус е? Не следя много новини...не съм наясно.

# 613
РСВ някакъв нов ли вирус е? Не следя много новини...не съм наясно.

Не. Но е много тегав.

# 614
Ако не е нов...трябва да сме го карали и до сега. А аз не помня навремето да имаше такива .
Имаше масово тридневни.
Сега боледувах 15 дена..календални.
Нама минаване. Влачиш се половин месец...и това масово така.
Не знам кво ги мешат...ама не е добре  работата.
И тая нова звезда РСВ...навремето пак не се е споменавал . Когато сина беше малък визирам....
Thinking

Общи условия

Активация на акаунт