Боледуване на децата ни-тема 87

• 17 016
  • 794
  •   1
Отговори
# 585
За съжаление, вече  в поликлиника България няма денонощен кабинет, до 22.30ч са
Клиника Вела, уж са денонощни, ама не са, до 22ч
Иначе в големите болници и някои дкц-та има денонощни дежурни кабинети.

Стискам палци!

Флауър, тя след нурофена живна, каза че я боли по-малко. Беше много гладна, та ставахме да ядем, пи компот. Сега пак каза, че я болят гърдите и пак е с температура... Къде в София може да я заведем? Записах час при детски пулмолог, но е чак в 12:00

# 586
Съболезнования и от мен...свекърва ми днес прави две г......(Ужасната диагноза)
Голямата беше на три и малко като почина...мисля,че я пратихме на градина съответно ние на работа ...
Но сякаш не помни много, обяснявахме по детски,но не го осъзнаваше мислише,че е на нещо като почивка "там горе" и ще се върне ....скоро я питах дали я помни каза да.

Днес започнах синулан 5мл и дефендил който правя курс трето шише  ама то има ли смисъл от двете заедно ....замислих се и двете са малко или много имуностимулатори донякъде

# 587
Момичета, моето мъниче е на Клацид от петък заради усложнение от rsv. Утре в 11 наобяд стават 72 часа от старта на АБ....Но днес следобед вдигна пак 38 градуса..това нормално ли е? Лекарката каза, че до 3 дни трябва да спре високата температура и ако на 4тия още е висока, не е добре. Тя сега пак е по-добре от началото, рекордът ни беше 40....

И при моето дете беше така. Би трябвало днес да не вдига повече Т.

# 588
Сега като чета и си мисля, че дъщеря ми е изкарала най-вероятно същия вирус последния път. Много коварно нещо, но тя се размина само с Изопринозин, Пулмикорт и Вентолин. При нея по същия начин имаше 1 ден температура, после 2 дни нямаше и след това вдигна отново за 1 ден. Смятах, че гарантирано е за аб, но кръвните бяха идеални и личната каза, че ще се оправи само с текущото лечение + малко Вентолин и Мупирозанал. Наистина се оправи, но и мен ме озадачи тази повторна температура тогава. Сега се каня в сряда да ходим на ваксина, дано да не се провалят нещата, че искам да я сложим и да ми се разкара от главата.
Дани, съболезнования!
Барбаленче, при тоя последния вирус и дъщеря ми я боляха гърдите като тръгна да отхрачва, но беше само за ден и като започнах Вентолина каза, че вече не я боли. Дано не е пневмония при вас, стискам палци. 🍀

# 589
  • shumen
Благодаря още веднъж момичета.
Бръм,добре сме другите засега.
Мими,твоята е била по малка,но Дени вече е голям и ги осъзнава нещата.Аз исках да го оставя още два дни в нас,но не пожела.
Ейпъл,и моя беше с перфектни кръвни,но на слушалка се чуха хрипове и хоп бронхит.
Барбалена,пиши после как сте.

# 590
Ама има алергични бронхити, които не се нуждаят от антибиотично лечение, то само ще натовари организма. Сега, не знам вашия случай дали е бил такъв, принципно казвам.

# 591
Пуснах урина днес, чиста е, няма никаквш отклонения. Ще я разпитам като я взема дали я е боляло като пишка. Сутринта каза, че я боли.

# 592
Пуснах урина днес, чиста е, няма никаквш отклонения. Ще я разпитам като я взема дали я е боляло като пишка. Сутринта каза, че я боли.

Ваня, радвам се, че изследванията са чисти на детето.
Ако има отдолу леко слепване на гениталиите евентуално (не се сещам в момента точно как е медицинският термин) възможно ли е от него да го боли детето?

# 593
Нея я боли коремчето ниско долу, а не на изхода.

# 594
Дани приеми моите най-искрени съболезнования.

Днес бяхме на контролен преглед.
Пусна му Носен секрет и кръвни изследвания.
Последно е пил антибиотик на 11 ти Март сутринта.
Според вас удачно ли е утре сутринта да се пуснат носния секрет и изследванията или трябва да изчакаме още време да мине от антибиотика.

# 595
Танче аз бих изчакала поне 10 дни от последната доза антибиотик.

# 596
Барбалена, какво стана с вас?

# 597
Танче аз бих изчакала поне 10 дни от последната доза антибиотик.
Имам бележка за градината от днес до 21 ви Март.
Тоест той трябва да е на градина от 24 ти Март

# 598
Аз за изследванията говоря, може да ги пуснеш в петък, ще са минали 10 дни и няма да бързате за градина.

# 599

На каква възраст беше детето?
Да не е пък нещо гинекологично?
(Мен ме е боляло при киста, не искам да плаша, просто давам идеи.)

Общи условия

Активация на акаунт