Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 61 735
  • 774
  •   1
Отговори
# 255
Днес в студа реших да се напръскам с аметиста(много нежен аромат) , за нула време изчезна,той не че е много траен и в топло време.
Кристалина и на мен ми беше много любим,но май ,май се наситих на аромата, а и при мен не усещам една  финост, която усещам на други хора.(сещате ли се)?  People Dancer

# 256
Излезна ми реклама на нова алегория.
Rosa Verde
Някой тествал ли е?

Издирвам Limon Verde

Днес с розите на Chloe

# 257
Разглеждам сега едни парфюми и попаднах на такива с феромони. Какво ви е отношението към тях и ползвали ли сте? Набива се в очи цената - твърде ниска в сравнение с парфюмите без феромони.

# 258
  • Враца
Имам приятелка, дет ползва такъв парфюм, аз не усещам нищо различно, но кучето ми пощурява.

# 259
Rosa Verde
Някой тествал ли е?
Аз го мирисах онзи ден. Не знаех че е нов, не следя тази серия, но ми хареса името. Май ми допадна, но после друг аромат ми отнесе главата и изобщо не помня розата. През уикенда ще мина пак оттам и ще му обърна повече внимание.

# 260
NINA RICCI - NINA LE PARFUM

Моите впечатления - плодово-цветен хубав аромат, но нетраен. Два часа и после няма и следа.

Скрит текст:
глава - италиански лимон, ябълка
сърце - бели цветя, портокалов цвят, гардения, тубероза
база - амброво дърво, ванилия
вид аромат - цитрусови, плодови, цветни

# 261
Отивам на маникюр и съм с Aerin Mediterranean Honeysuckle
Усещам много цитруси, нещо горчиво и киселеещо. В същото време флорални нотки на жасмин и бели цвета,които да контрастират тази киселинност.
2 мл виал към поръчка. Не бих го купила пълноразмерен,просто не е моят аромат без да ми е отблъскващ.
$210 за 100 мл са му много.

# 262
Rosa Verde
Някой тествал ли е?

Издирвам Limon Verde

Днес с розите на Chloe

Имам 2 мостри от него. Първоначално много ми хареса, въпреки че не харесвам рози (за студени дни е според мен), носих го 2 дни последователно. Ще опитам отново през следващите студени сутрини, за да съм сигурна, че ми е повече от "интересен".

# 263
Заинтригувахте ме 🙂

Днес в студа съм с рози, харесва ми как стоят - леко и ненатрапчиво.

По-горе мернах за парфюма на М Дути White Tulip & Barley, много е хубав, събота го гледах

# 264
  • Бургас
Някой да е пробвал вече Идол пауър , не мога да пробвам нищо, че съм болна сега.Прилича ли на първия Идол.

# 265
Прилича на всички версии на Idole досега смесени. А не съм впечатлена.

# 266
Initio Parfums с нов екстракт Power Self ($410 за 90 мл).
Main Notes
White Flowers, Osmanthus, White Rose, Magnolia, Pink Pepper, Ambrox, Musk, Cedarwood
(не звучи като любима комбинация,но бих тествала с удоволствие)

Много са ми интересни тяхните парфюми, иновативни и нестандартни ги намирам.

# 267
Тази вечер съм на рожден ден на приятелка. Отивам с 4 фъски SHL Pink Boa, който ми е купонджийския парфюм. Връзва се с аромата на кюфтета и торти. Има и нотка на водка.

Initio Parfums
Много са ми интересни тяхните парфюми, иновативни и нестандартни ги намирам.
Препоръчвам Ви да пробвате и друг подобен бранд The Spirit Of Dubai. Turath и Majalis са моите любимци.

# 268
RABANNE - MILLION GOLD FOR HER

Моите впечатления - мнооого ми хареса. Многопластов и траен. Ухае на лукс. Според мен е за по-студени дни, през лятото ще дойде малко силен.

Скрит текст:
глава - роза
сърце - бели цветя
база - минерален мускус
вид аромат - цветни

# 269
Смятате ли, че е късно сега да си купя Еклера на Латафа, предвид, че е първа пролет?

Общи условия

Активация на акаунт