“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №2

• 35 030
  • 663
  •   1
Отговори
# 555
  • у нас
Аз докато гледам Звезди,постоанно имам чувството че ще му прилошее и ще се строполи на сцената.
Нека си е жив и здрав човека,но изобщо не е за това предаване
Точно. И аз имам такива чувство. Със свито сърце го гледах снощи като се мъчеше. Даже си мислех, че ще се откаже посредата на песента. Много висока топка беше.

# 556
Когато намеря време ще се запозная с творчеството на Звезди,за да разбера защо толкова го величаят.  Аз знам само "Черната овца" и не бих казала ,че ми е от най- любимите бг песни.

# 557
  • у нас
И аз само тази песен знам. Но добряк ми се струва като човек.

# 558
Леле, в момента слушам Звезди - страшна мъка му е тази песен. Казаха, че е бил на път да се откаже от тази имитация ( не знаех, че имат право) - ами по-добре да беше го направил. Валя Балканска е трудна за пеене от жени народни певици, какво ли остава за мъж и то рокаджия. Да си я беше изпял с неговия глас, поне да не се мъчи. То е ясно, че няма никакъв шанс.

# 559
В момента доглеждам снощния епизод, защото беше толкова скучен, че запсах. По едно време се събудих, видях, че още не е свършил, гласувах за Иван и си легнах. Не съм чела темата и не знам кой спечели. Обаче вчерашния епизод беше най-най-най-скучния от всички епизоди на всички сезони. Водещите, на които по принцип много симпатизирам, вчера просто прекалиха. Маги също прекали - сто включвания на час. Ами писна ми да го слушам. Ясно е, че го правеше, уж за да озапти  малко водещите, ама и неговото включване си беше чиста проформа. Ако иска да ги скастри, знае как да го направи. Стана адски досадно, та чак скучно

А относно финалния концерт - ако беше в Арената щях да отида, защото е много удобно там за концерти. На стадион не ми е приятно да ходя на концерти. Но нещо ми се струва, че май малко си надскочиха възможностите и или няма да успеят да го напълнят, или ще го напълнят, ама със зор. Арената си беше перфектна за финал.
Да сте чували арменец да не се хвали? Няма такъв!
И мен всъщност ме дразнят неговите назидателни включвания, повече от залитанията на Геро и Рачков.Които разбира се,са с арменската благословия! Моля,моля! Те се държат така и сценарият е такъв,какъвто шефа го одобри!
Хубав е сезонът иначе,тази година! И участниците,с малки изключения, забавен е!
Но .....Най общо казано: арменска му работа!

# 560
  • София
Когато намеря време ще се запозная с творчеството на Звезди,за да разбера защо толкова го величаят.  Аз знам само "Черната овца" и не бих казала ,че ми е от най- любимите бг песни.

"Черната овца" е най-популярната песен, но има много, много добри и други  песни... Пуснете си "Земя на слепци" или "Монолог".... текст, музика, послания, глас... Просто и Звезди поостаря, поналя се доста ( въпреки че ми се вижда отслабнал сега)  но като глас и мощ си е за величаене...
Съвсем отделен въпрос е дали харесвате такъв тип музика!

# 561
много малко хора могат да дрънкат глупости нон-стоп и да са забавни, това няма как да се получи със сценарий и реплики в ухото,
Рачков и Геро го могат, малко грубо ми идва прекъсването на журито,
миналата година в Армеец по едно време се предадоха на емоциите, просто спряха да говорят и им течаха сълзите и на двамата, не бяха съвсем подготвени за тооолкова голямо шоу и публика,
но всъщност те правят предаването

и аз съм за Иван, Цитиридис и Вениамин,
Звезди да се отказва овреме, срам ме беше да го слушам снощи

# 562
  • София
Относно бутона, Къци беше издал в едно интервю каква е била договорката. Не знаят какво ще им се падне, но е знаел по договор колко мъжки и колко женски образи ще има.

Разбира се, бутонът е нагласен, екипът избира предварително, така че да е подходящ образ, но за участника е тайна. В първия и последния епизод сами си избират.

На Звезди със сигурност са му обещали, че няма да го излагат гол да танцува като жена, ако сам се навие, ще го видим, но няма да го принудят. Младичките го отнасят. 😁

Вениамин, Нико и Иван бяха супер вчера, дуетът също са страхотни, но не им се получи. Другата неделя ги чакам пак с топ попадение.

# 563
Аз бях чела,че знаят кого ще имитират през цялото предаване и се подготвяли много преди излъчването. Наистина не виждам как за една седмица може да научиш движения пеене... Не е невъзможно ,но е много кратък период за добър образ

# 564
  • у нас
Като цяло в предаванията назад не всички имитации са пасвали на даден участник и вокално и визуално. Имало е и други неуспешни имитации. Но може това да е част от шоуто.

# 565
Нагласено е със сигурност Wink но моментът, че в предишните сезони участниците масово не бяха певци малко ми липсва Grinning
Ревала съм от смях. Grinning

# 566
  • у нас
Някои участници бяха големи капии. Голям смях с тях. Но много труд им коства на всички все пак.

# 567
  • София, България
Относно скандала, понеже четох коментари от сорта на “дано е истина, верно да ги махнат тия двамата досадници” - Бях в публиката този лайв и после гледах на запис предаването. Тези скандали по телевизията чрез смяната на камерите ги правят да изглеждат много сериозни, та чак досадни. Всъщност изобщо не е така, а е много забавно когато виждаш реакцията и на другите, на журито, на участниците, на публиката. Просто режисьора няма как да покаже всичко. То е ясно, че е нагласено. Никой професионалист няма да си решава отношения в ефир. Този път умишлено Маги се включваше повече, което всъщност беше най-досадното. Говори, а нищо не казва. Ъъ-ка, чакаш го да си събере мислите. Репликите им за скандала не са написани, импровизация са. Шоуто е толкова успешно в голям процент точно, благодарение на водещите.

Бутонът си е нагласен. Костюмите, декорите са правени предварително. Нагласен е така, че да има разнообразие, за да не се съберат например много балади в един лайв или пък две и повече чалга имитации.

Тази година кастът според мен е много добър с лицата, които не са постоянно на екран. Нови, интересни, подкастът също е много готин, макар че трудно успявам наведнъж да го изгледам.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 11:33 от Purple_Peanut

# 568
  • Пловдив
Няма начин да не е предварително предвидено. Всичко е уговорено и договорите се подписват месеци преди това. И са железни, няма мърдане, освен с огромни загуби, които едва ли някой може да си ги позволи. Нали се сещате, че няма как една Мария Бакалова точно на момента да е на разположение - в България в точното време, когато случайно ще се "скарат". Също и Зуека на финала - дали ще е там или не е вече договорено и сега само се шуми за реклама.

# 569
  • София, България
Може пък Геро и Рачков да влезнат в журЕто другия път Grinning знае ли човек…

Общи условия

Активация на акаунт