“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №2

• 35 047
  • 663
  •   2
Отговори
# 540
  • софия
ЗВЕЗДИ –  ТЕДИ СУИМС
МИХАЕЛА ФИЛЕВА –  КАТРИН ЗИТА-ДЖОУНС
ВЕНИАМИН – ЕМИЛ ДИМИТРОВ
ИВАН – ФРАНК СИНАТРА
ЛАШКОВА – ПРЕСЛАВА
ЦИТИРИДИС –  ПАПИ ХАНС
ДИВНА –  УИТНИ ХЮСТЪН
РОКСАНА -  ДАНЧО КАРАДЖОВ
ДИМИТЪР И ХРИСТО –  ДЖОРДЖ МАЙКЪЛ И ЕЛТЪН ДЖОН

# 541
Снощи направи ли ви впечатление, че дуетът удари бутона, а въртележката продължи.

Не съм забелязала, но допускам, че е спрял на първото та опция за дуетно изпълнение. Те нали имат уговорка да пеят дуети само.

# 542
Аз докато гледам Звезди,постоанно имам чувството че ще му прилошее и ще се строполи на сцената.
Нека си е жив и здрав човека,но изобщо не е за това предаване

# 543
Само не разбрах, защо в края спрягаха Бакалова за част от журито?

[/quote]
Не, Маги я спрегна за ко-водеща на Андрей. Бакалова, продуцирана от Иван и Андрей участва в онази реклама за визите за САЩ и Тръмп като стана президент бързо я спряха. Мотивът бе че тя била правила някакви изказвания/писания ли срещу Доналд, което щяло да попречи за падането на визите за българи. Очивидно обаче по тази причина не си е получила хонорара, а може и Магито да е замесен в продуцирането и да трябва по накакъв начин да й изплатят кинтите и/или да замажат гафът с непододащият избор. Ако имат предварителна уговорка тя ще дойде, но пък може и он лайн нещо да измислят и да води от САЩ, ако разбира се изобщо снощните задявки за подмяна на водещите са действителни, а не скеч.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 14:13 от Fatalina

# 544
  • София
Цирковете между водещите, Маги и журито са иронични отговори на всички коментари, които прочитат след всяко шоу. Worried

# 545
Да,но малко се изтъркаха. Освен това Рачков доста взе да си позволява с подмятания,на моменти е глупаво и конфузно. Особено като започне да се бъзика с журето

# 546
  • София
"Глупаво" е много меко казано.

# 547
Реших да съм възпитана,защото като кажа малко по-грубо какво мисля и ми трият коментара,особено когато се изказвам за ергенините и ергенките

# 548
А, в следващото шоу, най-вероятно ще ни дадат как Рачков и Геро са в гримьорните, с крака на бюрата - демек бездействат. Бакалова пък явно ще си е в България по това време и са се договорили да водят с Андрей. Но според мен ще е само в началото на шоуто и по сценарий ще се установи, че не се справят и ще извикат тия с краката по бюрата да се върнат. Нещо подобно ще е като със сдобряването с Веселин Маринов.

# 549
То и удоволствието от шоуто не е същото. Реклами сумарно 45 мин., реклама на финала още към 15 мин.,  добре, че нямаше и фокуси като миналата година, другите излагации и "скандали" на Сврачков и сие, не са ми интересни и направо ги пропуснах.  По бързата процедура ги минах - 3-4 изпълнения, другите отгоре-отгоре. Иван не ме кефи, Цитиридис се справя много по-добре от него и ми е по-приятен за гледане. Ако и следващия път пак ще разтягат 4 часа, ще ги пропусна нацяло.

# 550
  • Другата България
То и удоволствието от шоуто не е същото. Реклами сумарно 45 мин., реклама на финала още към 15 мин.,  добре, че нямаше и фокуси като миналата година, другите излагации и "скандали" на Сврачков и сие, не са ми интересни и направо ги пропуснах.  По бързата процедура ги минах - 3-4 изпълнения, другите отгоре-отгоре. Иван не ме кефи, Цитиридис се справя много по-добре от него и ми е по-приятен за гледане. Ако и следващия път пак ще разтягат 4 часа, ще ги пропусна нацяло.
От тези 4 часа точно един час са рекламите, засякох снощи, защото по време на тях си изгледах един епизод от сериал, а продължителността му е 54 минути.
Голяма реклама на финала, според мен това време, което се отделя на нея и него е излишно, защото форматът има публика, която и без тази реклама ще напълни стадиона. В това поне аз не се съмнявам.
Все още не смятам, че дори и да има нещо около Андрей и Бакалова, то ще е за постоянно.
Но и все още не разбирам постановките със Зуека, най вече защо и откъде дойде това негово завръщане.
Фен съм на формата, но 4 часа в реално време за мен са голям минус. Не мога да гледам всеки път с отложен старт, така че дано не се наложи да пропускам епизоди заради това.
Иначе вече си имам фаворити - Вениамин и дуетът.
Съгласна съм и с всички мнения за Звезди, които прочетох в темата.
Мъчно ми е за него, дано не си докара някаква болест с това притеснение, което видимо му личи всеки път.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 17:08 от Merri_An

# 551
Аз за това го гледам на другия ден и си превъртам рекламите. Писнало ми е от тях,едно и също

# 552
Всички тв формати започвам да гледам с минимум час закъснение, ако е повече, още по- добре. Превъртането на рекламите е опция, от която се възползвам при всеки сгОден случай.

# 553
  • Sofia
Този сезон гледам само изпълненията.

# 554
В момента доглеждам снощния епизод, защото беше толкова скучен, че запсах. По едно време се събудих, видях, че още не е свършил, гласувах за Иван и си легнах. Не съм чела темата и не знам кой спечели. Обаче вчерашния епизод беше най-най-най-скучния от всички епизоди на всички сезони. Водещите, на които по принцип много симпатизирам, вчера просто прекалиха. Маги също прекали - сто включвания на час. Ами писна ми да го слушам. Ясно е, че го правеше, уж за да озапти  малко водещите, ама и неговото включване си беше чиста проформа. Ако иска да ги скастри, знае как да го направи. Стана адски досадно, та чак скучно

А относно финалния концерт - ако беше в Арената щях да отида, защото е много удобно там за концерти. На стадион не ми е приятно да ходя на концерти. Но нещо ми се струва, че май малко си надскочиха възможностите и или няма да успеят да го напълнят, или ще го напълнят, ама със зор. Арената си беше перфектна за финал.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 18:19 от Lady Cassiopeia Duval

Общи условия

Активация на акаунт