“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №2

• 35 036
  • 663
  •   1
Отговори
# 525
Още в началото на сезона беше ясно, че ще има някакво "заиграване" с водещите. Събрани са прекалено много водещи на ТВ предавания на едно място. И дали по сценарий, или не, рано или късно щеше да се стигне до конфликт, уж. По правилата на режисурата, сценария, постановката и т.н., може сблъсъкът да е режисиран. С цел някакво раздвижване, излизане от рутината.

Както е казал "поетът", че щом в първо действие на пиесата има пушка, то тя ще гръмне до еди- кое си действие на пиесата. Забравила съм точните думи на Чехов. И снощи "пушката гръмна" по всички правила на драматургията.

# 526
Ама, плащат им да участват? Не съм се замисляла за това.
А как иначе- това си е целодневна работа- да се подготвиш. Изглежда като за 3 минути, но зад това стои много работа. Дори да е на запис гласа, но мисля че пеят.
Всички много се стараят, никой не маркира тази година, което е хубаво. Нека продължава предаването.
Пиша като човек, който изтърпява тв и то Нова само с две предавания- Игри на волята и Капките. Нищо друго не ми понася- предпочитам рийлс по ТВ.
Хубава седмица на всички!

# 527
Ама, плащат им да участват? Не съм се замисляла за това.
Естествено. Имат договор и хонорар. И образите, които им се падат на бутона си ги избират и договарят с предаването предварително.
Това с бутона дълбоко ме съмнява.Не мисля,че Звезди би си избрал Валя Балканска

# 528

Това с бутона дълбоко ме съмнява.Не мисля,че Звезди би си избрал Валя Балканска
[/quote]
Според мен всеки си има индивидуален договор и са си договорили каквото са могли. Снощи направи ли ви впечатление, че дуетът удари бутона, а въртележката продължи. Мисля, че имат като минимум уговорка за брой женски и мъжки образи. Иначе това е трудно и едва ли някой , освен Иван , би го избрал. Измеслено е. Но хонорарите и договорките са индивидуални- сигурна съм. И са тайна.

# 529
Цитиридис, Иван и Вениамин, моите фаворити, дори не мога да избера, кой се справи най- добре, уникални!

И на мен тази тройка най-много ми харесва. Получават им се образите, забавни са, свежи и интересни.

Михаела категорично не ми допада до сега. Особено снощи. Ни грим, ни пеене.
Дивна направи един приличен Еминем, според мен. Но като цяло тя не ми е любимка.

Звезди е тегав за гледане и слушане. Това шоу трябва да е забавно, а не да гледаме някакви хора, които буквално се измъчват.

# 530
Присъединявам се към "тройката", като лично аз добавям и "двойката" - т.е. дуета Grinning
С една дума любимците на сезона са ми Цитиридис, Иван, Вениамин и Дуетът - изключително мъжко присъствие.
Мъчно и напрягащо ми е да гледам Звезди, с цялото ми уважение.

# 531
И лигавата Дивна е много тежък образ

# 532
Не мисля, че Звезди би могъл да имитира друг жанр освен рок/метъл.
Колкото и да му се иска и да опитва, просто пее като себе си и това е.
Нито миналата седмица ми хареса, камо ли пък снощи, наистина щеше да е по-удачно да откаже имитацията на Валя Балканска, беше негледаемо/неслушаемо.
Освен това ми идват малко в повече емоционалните му изблици, нямам нищо против мъж да показва чувствата си, ама си има и някакви граници. Това е шоу за забавление, а като дойде Звезди и настава едно минорно настроение.
Дано с песента на Теди Суимс да живне малко.

# 533
Обичам това шоу, забавлявам се. Харесвам Рачков и Геро, но снощи тотално изплискаха легена. Участниците ми допадат с изключение на Звезди и Дивна. И аз харесвам Иван, Вени, Цитиридис и дуета.

# 534
Аз понеже гледах само до оценките на участниците един за друг, та съм пропуснала последващата "драма" на Маги и РачковГеро. Да разбирам, че другото предаване водещи ще са Мария Бакалова (?!?!) и Андрей?

# 535
Няма да са водещи Андрей и Бакалова ,просто направиха сеир и шоу за публиката.

# 536
  • София
Разбира се, че образите са предварително договорени и на никой нищо случайно не му се "пада". Ако забелязвате на Звезди му се падат само статични образи, без танци, чупки и т.н., а можеше да му се падне Шакира... Те им избират що годе подходящи образи, пък което стане, не е задължително да им се получи на 100%

# 537
...Звезди просто да го сменят. Не може да пее и само се излага. Това не му е рок стила да се дере, а и като цяло е много неадкеватен. Така тъпо ми изглеждаше и Панайотчо миналата година. Чудят се на кой залязваш пенсионер да му повдигнат имидижа и да му дадат някой лев. Няма нужда от такива участници, на които журито да се стреми зорлем да им дава точки. Маги и той по-добре е да не се включва сякаш са на репетиция. Иван много ми хареса. Умее да имитира и да прави шоу.

Абсолютно съгласна! Звезди сън не го ловял, отразявало му се на здравето, мислел да се откаже ТАЗИ седмица. Това да не ти е концерт по желание, бе, другарю? Като не си добре здравословно до степен нещо, в което доброволно да си взел участие (срещу заплащане), защо въобще приемаш? Или ако ще се отказваш- направи го до края на формАта, не от седмица до седмица. Макар за мен най- добре въобще да си ходи вкъщи, както беше написано по- горе, мразя да ми е неловко и зорлем да ставам свидетел на подобни ситуации. Самото изпълнение на Звезди го пропуснах- не искам да си причинявам подобни преживявания, от които и аз да загубя иначе здравия си сън. Отделно, личи му, че не е добре нито психически, нито със здравето. Пак ще напиша, че всяка неделя се моля той да не вземе да се падне на сцената.
С Панайот П. миналата година беше същата излагация. Ако и да съм харесвала 2- те му известни песни преди това, вече като ги чуя изпитвам само съжаление към изпълнителя.

Относно "скандала" и евентуалната замяна на водещите. Според мен е предварително договорено, може и някъде на почивка да заминат Геро и Рачков, ваканцийка. Пък после всички ще разберат колко незаменими са и ще ги върнат. Grinning Така и Андрей ще стане част от тазгодишното издание, няма само Иван да участва. Само не разбрах, защо в края спрягаха Бакалова за част от журито?
Като стана дума за Иван, на мен ми докарваше визията на Мая Савова, 1:1 с нея го бяха направили. Joy

# 538
Бутона какво показа?

# 539
  • Телиш/Плевен
Бутона какво показа?
Това:
ЗВЕЗДИ –  ТЕДИ СУИМС
МИХАЕЛА ФИЛЕВА –  КАТРИН ЗИТА-ДЖОУНС
ВЕНИАМИН – ЕМИЛ ДИМИТРОВ
ИВАН – ФРАНК СИНАТРА
ЛАШКОВА – ПРЕСЛАВА
ЦИТИРИДИС –  ПАПИ ХАНС