“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №2

• 35 039
  • 663
  •   1
Отговори
# 510
  • у нас
Вениамин е много талантлив. Участвал е и в други формати, но все го подценяват. Днес заслужена победа.

# 511
  • Враца
Геро, към Вениамин:
- "Ташунко Сапа, ела тука!"

# 512
  • някъде другаде
Прекалено дълго стана предаването , но то си е по сценарий. Маги с опититите си уж да укроти водещите само удължаваше времето. На бутона Иван стоя доста и никой не каза , че няма време. Най-много ми хареса Вениамин , Цитиридис и Лашкова бяха добре. Звезди се измъчи , нищо му не разбрах. Харесвам дуета , но сега бяха зле.

# 513
Може ли на 2,на 3 да разкажете на "скандала", че си легнах преди Звезди, тъй като много мразя да ми е неловко.

# 514
Отварително водят Рачков и Геро.
Рачков предобря с тъпи шеги, после забързва, претупва. А Геро остарял ли е що ли, така смотливо говори, все едно чете нещо твърде сложно и когато му фане цаката забързва, за да мине по-бързо.
Гледам го на запис, за да превъртвам точно водещите.

# 515
Мисля, че всички гласове бяха поотработени във студио и неизпяти на живо, но не ми пука особено.
*подредбата не в ред на изпълненията

Вениамин - Прекрасен . Усети се емоцията на Шакира.
    Михаела - Пак скука, няма да се обяснявам излишно.
    Роксана - Изобщо не усетих пламъкът на рокаджийката. Просто се вееше там ..
    Дуетът - Беше Ок.
    Дивна - Ужас. Никакъв Еминем не усетих :/
    Иван - Браво Grinning Този път наистина се постара и се усети певицата!
    Лашкова - Не харесвам образи без танци. Желая сюжети, един вид клип да видя, да се случва нещо. НЕ само да ми се стои и пее.
    Цитиридис - Усети се Шер наистина!
    Звезди - Миличкият .. тази песен не трябва да се пуска в това шоу.

"Великите" водещи не просто прекалиха, а ме накараха по едно време да прехвърля канала и да си доизгледам предаването днес преди работа, защото не им издържах простутиите.

Бутонът на "случайният" избор Grinning знате. Ем ще видим идната неделя как ще се справят Wink

# 516
  • у нас
На Звезди му беше много, много трудно. Защо изобщо е приел да е това предаване?
Дивна - евала как го е научила този километричен текст?

# 517
  • Пловдив
Мен много повече ме дразнят включванията на Халваджиян, отколкото на Рачков.
И мен.
Догледах до сега. Няма такава досада.

Цитиридис много ми хареса!

# 518
Аз очаквах тази вечер Геро да не води, защото нали уж имаше участие в премиерата на Веселата вдовица в Музикалния театър(яко си я рекламираше предната седмица), пък си беше на сцената през цялото време. Сега погледнах да не би другата неделя да има представление, ами не, така че ако двамата вече много досадни и негледаеми водещи ги няма лично аз много ще съм хепи. Хич няма да ми липсват и малко промана ще е свеж полъх. Снощи направо съжалих, че още в 22 часа не си загледах филма по БТВ, но исках да видя дали и този път журЕто няма безпардонно да порежат Вениамин - е не успяха. Няма как вече да ме задържат 4 часа и да гледам реклами по 15 и повече минути. 13-ят сезон нещо издъхва поне от към водещи и жури. Много фалш и простотии, а Звезди просто да го сменят. Не може да пее и само се излага. Това не му е рок стила да се дере, а и като цяло е много неадкеватен. Така тъпо ми изглеждаше и Панайотчо миналата година. Чудят се на кой залязваш пенсионер да му повдигнат имидижа и да му дадат някой лев. Няма нужда от такива участници, на които журито да се стреми зорлем да им дава точки. Маги и той по-добре е да не се включва сякаш са на репетиция. Иван много ми хареса. Умее да имитира и да прави шоу.

# 519
Следващата седмица ще имитират Преслава - Лъжа е Heart

# 520
  • София
Цитиридис, Иван и Вениамин, моите фаворити, дори не мога да избера, кой се справи най- добре, уникални!

# 521
Може ли на 2,на 3 да разкажете на "скандала", че си легнах преди Звезди, тъй като много мразя да ми е неловко.
На 2 на 3 :Рачков и Геро отново прекъсваха Маринов и останалото жури ,Маги се намеси и взеха да спорят и той каза ,че е време да ги замени с Бакалова и Андрей.И от там вече почнаха още по-големи бъзици "като за последното им уж водене на Капките" ,все едно изобщо не им пука вече Joy  ,комично беше.

# 522
  • Пловдив
На Звезди му беше много, много трудно. Защо изобщо е приел да е това предаване?

За обичайното - пари и реклама. Всички приемат за това.

# 523
  • у нас
Ама, плащат им да участват? Не съм се замисляла за това.

# 524
Ама, плащат им да участват? Не съм се замисляла за това.
Естествено. Имат договор и хонорар. И образите, които им се падат на бутона си ги избират и договарят с предаването предварително.

Общи условия

Активация на акаунт