“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №2

• 35 061
  • 663
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря,видях ги

# 496
Коя песен на Теди Суимс ще е?

# 497
# 498
Страхотно! Дано имитацията  се получи.

# 499
  • у нас
Не знаех, че Катрин Зита-Джоунс пее.

# 500
  • Пловдив
Роксана с най-късата клечка.

# 501
Е, lose control само тази пускат по повечето радиа. Но вече започнаха и други песнички той има много хубави.

# 502
Много искам да включат Рони Джеймс Дио. А дано, ама надали.

# 503
Не знаех, че Катрин Зита-Джоунс пее.
Това е изпълнение от ролята й в Чикаго.

# 504
Тъпо, много тъпо се получи!
Халваджиян, в ролята на ментор, вкара дисциплина в екипа?!? Ти да видиш😃

Не, че нямаше нужда, водещите много често прекаляваха... Рачков предимно...
Но, като бонус другата седмица, жури да е Мария Бакалова!?!
Благодаря, Довиждане!

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 00:29 от MoSt new

# 505
  • у нас
Rebel Rebel, благодаря.

Вероятно някой от журито няма да може да участва и М. Бакалова ще заеме неговото място за епизода.

# 506
  • Другата България
Някой питаше какво прави Андрей в публиката. Stuck Out Tongue Winking Eye
Андрей е ясно какво прави, ама Виктор Ангелов защо беше там, освен, за да “оплакнем“ очите? Heart
Не, че имах нещо против, аз лично.

Не вярвам, че Андрей и Мария Бакалова ще водят другата седмица.
Дори и да има някаква такава заигравка, то ще е инцидентно, Рачков е “златната кокошка“ на Халваджиян, няма да я пуснат така лесно. Със Зуека не знам какво целят, с тези призиви за връщането му, да се върне от Испания, за да води Капките....и това не вярвам, но знае ли човек?
А иначе за т.нар. “пререкания“ на Маги и водещите - всичко е по сценарий, интереса клати феса, тоест, рейтинга клати феса. Blush Много критики е имало към Рачков, и винаги Маги е отговарял едно и също - “дал съм му свобода да импровизира“. Blush

# 507
  • There I was on a July morning
А аз си мисля, че наистина следващия път водещи ще бъдат Андрей и Мария Бакалова. Може да е решил да разнообрази за една вечер предаването. И сценката между Маги и водещите беше по сценарий, естествено. Той  лесно може да им запуши устите, но не го прави, дори им позволява да се шегуват с него, което на мен ми харесва. Но да поживеем и да видим.

Относно класирането - заслужено спечели Вениамин. Беше най-добрият и беше време малко да му се вдигне рейтингът, както и самочувствието. Иван и Александра също направиха силни имитации, така че съм доволна тази вечер.

# 508
  • у нас
Рачков и Геро може да ходят при Зуека да го цанят за водещ на финала. И затова да са други водещи следващия път.

# 509
За мен тази вечер беше повече напрягаща, отколкото да ме забавлява и отпуска. Псевдоскандалите ми дойдоха вповече.
Към Михаела явно подходих с високи очаквания, но до този момент не ми допадат изявите ѝ.
Роксана пък обратно - не е блестяща, но е очевидно, че много се старае.
Цитиридката определено го харесвам.
Иван си е за шоуто, хич не го гледам като "имитатор" вече. Вениамин е чудесно откритие за мен. Дуетът явно бяха с късата клечка този път.
Звезди ме притеснява като се качи на сцената. Дано всичко е наред с него.
Дивна - опитва момичето, кога ѝ се получава, кога - не. Днес ми хареса, ако само я слушах, без да гледам.

Преди в капките гримьорите бяха страхотни, направо сме зяпвали какви добри "образи" са ни представяли. Тази и миналата година - все едно аз ги гримирам. Със завързана една ръка и затворени очи...

Общи условия

Активация на акаунт