“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №2

• 35 061
  • 663
  •   1
Отговори
# 480
Не ми е интересен Маги. Разиграва едни сценки, не особено интелигентни.

# 481
Този път вината не е във водещите. Маги е влязъл в роля, но не му отива. Винаги е твърдял, ме шоуто се крепи на Рачков и Зуека/Геро. Много просташко се държи тази вечер Халваджян. То и самата вечер е близо до провал, но неговото менторство е абсолютно досадно. Който реферира тук за продуцентите да му го предаде, моля. Много тъпо решение.
И понеже е световна политическа криза тази година не раздава вино, слава богу... Маги, стой си до чекмеджето с парите и не се бутай пред очите на хората с вилите на Малдивите и чорбаджийското си поведение. Аман!
И това дето непрекъснато повтарят за арменците не им прави услуга. Спрете, не са такива времената...

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 23:33 от victoria vassileva

# 482
Е, всичко си беше по сценарий - и това, че Маги и Андрей бяха в публиката, и караниците, за да може следващия път да има други водещи Satisfied

Моите фаворити са дуета, но днес не беше тяхната вечер и затова гласувах за Вениамин, отдавна исках да го подкрепя, че много го режеха. Но пък и не съм съгласна с журето, че Димитър и Христо са били най-зле тази вечер, че ги отрязаха с последното място.

# 483
  • у нас
Ама това по сценарий ли беше, или решение на продуцента на момента?
Аз това се чудя.

# 484
Явно Маги е решил една вечер да плати на Мария Бакалова. Затова  разиграват сценки

# 485
  • София
Ама това по сценарий ли беше, или решение на продуцента на момента?
Хе-хе! Как пък на момента ще успее всемогъщия Маги да върне Мария Бакалова да му води шоуто от днеска за утре 🤪.
Сценарий, ама много грозен, макар и ефектен за публиката.

# 486
  • Другата България
За рейтинг и времето просрочват, и “манджата пресолЯват“.
Повтарянето на “сезонА на стадионА“, кадрите от миналогодишния финал, “внедряването“ на Зуека /за пореден епизод, че и на финала са го поканили/, включванията на Маги Халваджиян.....предобриха този епизод.
23:30 е, а още не са приключили.
Как хората да гласуват от 20:00, като до 23: не са минали изпълненията? Или с две думи - гласувайте за любимците си, независимо кое и как изпеят....
4 чАса лично на мен са ми много, не знам за вас.

Иначе Вениамин заслужено ще спечели тази вечер, това е ясно.
Въпреки менторите, току виж и те дали своята десятка на Звезди от съжаление.....

# 487
А не е и ефектен сценарият. Грозен и дразнещ.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 00:35 от cardhu

# 488
Честно,от тези претоплени "сценки" вече ми се повръща.  Осем имитиции за близо четири часа! И то защо!? За да се "наслаждаваме" на махленски хумор.

# 489
Пак ще откарат до полунощ. Твърде дълго и провлачено от толкова лиготии и глупости.

# 490
Много го разтегнаха предаването, гледах на пресекулки.

# 491
Е не Confused Ама как Иван с повече точки от Вениамин? Че и от Цитиридис? Това не е истина

# 492
  • Брюксел / София
Тази година това ми е първо предаване, което гледам. Халваджиян е голяма досада. Предаването ненужно дълго, досадно е.
Иван изглежда като младеж, гледах го по-рано при Лора Крумова. Мн добре се справи с имитацията: един такъв лежерен и над нещата, личи си, че се забавлява. Михаела си пее като себе си. Гъркът беше готина Шер. Звезди се излага с притеснение, защо си го причинява?! Дивна беше горе-долу.
Срам ме е да кажа, че някои от участниците не ги познавам Simple Smile
Нахраних ги!

# 493
Ауу започват да имитират любимият ми  Теди Суимс. Бравос!

# 494
ЗВЕЗДИ –  ТЕДИ СУИМС
МИХАЕЛА ФИЛЕВА –  КАТРИН ЗИТА-ДЖОУНС
ВЕНИАМИН – ЕМИЛ ДИМИТРОВ
ИВАН – ФРАНК СИНАТРА
ЛАШКОВА – ПРЕСЛАВА
ЦИТИРИДИС –  ПАПИ ХАНС
ДИВНА –  УИТНИ ХЮСТЪН
РОКСАНА -  ДАНЧО КАРАДЖОВ
ДИМИТЪР И ХРИСТО –  ДЖОРДЖ МАЙКЪЛ И ЕЛТЪН ДЖОН

Общи условия

Активация на акаунт