“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №2

• 35 024
  • 663
  •   1
Отговори
# 615
То това му е проблемът на Веско, че като го прекъсне Рачков и мисълта му излита необратимо. Не може да се абстрахира от водещите.

# 616
Няма грам чувство за хумор, ама грам.
Ама вие вярвате ли на тези сценки?! Тези уж дразги са също сценарии и измислици на Магито. И вече хич даже не са ми интересни. Едно и също няколко сезона вече - изтъркана изтория. Освен това като започнат да се надприказват и нищо не чувам за оценките на участниците.

# 617
  • у нас
Да вярвам, защото съм го виждала и извън Капките, на живо, и пак хумора му липсва. Много е праволинеен. Изобщо не е разчупен.

# 618
Бате ви Веско е пълно дърво. И това е смешното, че иска да влезе в тона на Рачков, но не може. 😁

# 619
  • Телиш/Плевен
Да вярвам, защото съм го виждала и извън Капките, на живо, и пак хумора му липсва. Много е праволинеен. Изобщо не е разчупен.
Потвърждавам, че е така. Мой приятел е близък с него и има същите наблюдения.

# 620
Реакциите на Маринов са си естествени. Той си е такъв. Как надига глава като сурикат , когато водещите заговорят. Да не би да го засяга него и да пропусне да се защити. Полски Тръмбеш си е останл в него. Но не можем да му отречем, че си има песни, които хората са запомнили.

# 621
  • у нас
О, много е талантлив, спор няма. Страхотни песни има.

# 622
И аз всеки път се напрягам Рачков като му каже нещо...започва едно чакане на отговор....
Еми такъв си е Веско Маринов,силата му е другаде

# 623
  • София
Песните са предварително избрани от участниците, което много пъти си личи. На мен ми е интересна точно тази част - защо някой е избрал определената песен. Да се предизвика ли, дали защото я харесва, дали иска да влезе в обувките на определен изпълнител. Може би само за отделните предавания ги подбира някой редактор, че да не са еднообразни. Винаги има някой карикатурен образ, някой сериозен, някой, който се чувства в свои води, някой абсурден.
Веселин Маринов и на мен ми се струва дървен, видимо се дразни на Рачков. Изглежда честолюбив и тънкообиден.

# 624
  • София, България
Той си е странен като цяло. Надали някой в живота му е очаквал един ден да стане жури в развлекателно предаване. Друг е въпросът защо са му го предложили това място и какво очакват от него. Рядко коментира дори певческите изяви, тоналности, извивки… нали, ако очакваме това от него като певец с дългогодишен стаж. Не става според мен за тази работа много, а и оставам с впечатление, че при Маги Халваджиян всичко е въпрос на чест и лоялност “ти си ми много добър стар приятел, много разбираш, ела да те сложа тук при мен и никога няма да те махна”. Няма значение, че никой не го харесва. Или пък се опитва да таргетира и друга зрителска аудитория?

# 625
А защо заявявате, че никой не го харесва. Ако никой не го харесваше няма да пълни зали.
Почти няма песен, която да не е, запеваема.
Като повечето хора на изкуството и той си има странности.

# 626
  • София
е, не мога да разбера Веселин Маринов к'во толкова се връзва на Рачков
ми пич, малко игнор, какво е това цупене
голямата драма да му отговаря на всяка вметка, и то искрено наранен
жури си все пак, вкарай малко самочувствие

Херц, това е по сценарий, вкл. Веско да ги играе леко обиден, но да отвърне с нещо култово - я баджанак, я мръсна уста....

Веселин Маринов е безспорен талант и редките му изяви (когато журито има право да говори неща, извън "прекалено хубаво, настръхнах, удивително" - виждате Маги като вземе микрофона само това повтаря) си личи неговата музикална ерудиция.

Все пак, този формат не е денсинг старс и журито нямат право много-много да говорят компетентно и професионално (за не отегчават зрителя?), а колкото до отговорите на Веско на шегите на Рачков - извинявайте, ама на простотия как да се отговори? Нека, с ръка на сърцето, всеки от вас да каже, че би могъл да отговори подобаващо на такива закачки, повечето от които далеч излизат извън дорбия тон, подходящ на подобен ТВ формат?

И, да, ако не е режисирано, нормално е да се стяга, хората са различни, и Слава Богу!

# 627
  • Пловдив
Реакциите на Маринов са си естествени. Той си е такъв. Как надига глава като сурикат , когато водещите заговорят. Да не би да го засяга него и да пропусне да се защити. Полски Тръмбеш си е останл в него. Но не можем да му отречем, че си има песни, които хората са запомнили.
Поглежда изпод вежди укорително ученика, който всеки час се прави на шут.

# 628
  • Пловдив
В интервю  Веселин Маринов каза, че с Рачков са приятели. Така че даже да не са изцяло сценарий заяжданията на Рачков, не мисля, че Веско се връзва чак толкова. Вероятно за да е по-драматично го играе обиден. На мен ми е забавно точно как се държи  в пълен противовес на лиготиите на Рачков.
Иначе, аз не съм фен на песните му, но много харесвам гласа му. Жалко, че не е продължил с група Импулс или поне да си остане в рок жанра. Още помня като беше гост в предаването как хубаво изпя песен на Whitesnake.

# 629
  • Пловдив
Маринов и Рачков са приятели, всичко е сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт