“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №2

• 35 023
  • 663
  •   1
Отговори
# 630
Да си дам моите няколко по 5 стотинки по темите.

Със сигурност махането на Рачков и Геро е само за един епизод, не съм си и помисляла, че Маги ще махне перманентно златните си кокошки (макар че ми е писнало от Рачков, наистина прекалява). Мария в момента е в България, виждам, че има да промотира нови филми, Маги със сигурност е знаел. Накрая на шоутов неделя ще има към Рачков и Геро - ееееее, големи сте, колкото и да ме нервирате, шоуто не може без вас - и ще ги върне. Плоско, ама...
За Веско - мисля, че първия път, когато журураше и  се разсърди на Рачков, беше наистина, но после Маги реши да използва конфликта, защото имаше голям отзвук. Сега си е 100% сценарий.

В интервюта са казвали, че всеки участник знае колко мъже и жени ще имитира, евентуално какви жанрове ще има, но конкретни имена и песни, които им се падат, не ги знаят предварително. Склонна съм да го вярвам, защото ако си избираха сами песните, винаги щяха да подбират подходящи парчета.

Апропо, за мен включванията на Маги по време на шоуто може да са част от сценария, но са пълна лиоса на професионализъм. Къде сме виждали в някое шоу (бг или чуждо) продуцентът да излиза на сцената и да почва да раздава правосъдие и да укорява?

# 631
  • София, България
А защо заявявате, че никой не го харесва. Ако никой не го харесваше няма да пълни зали.
Почти няма песен, която да не е, запеваема.
Като повечето хора на изкуството и той си има странности.

Пълненето на зали с певческия му талант няма общо с възможностите му като жури в развлекателно предаване. И да, според мен не съвсем “никой”, но много хора, включително и почти всички тук заявяват, че не го харесват в тази му роля - на жури. За това си позволявам да го заявя така с “никой”. За това няма да се извиня. Simple Smile

# 632
  • Пловдив
Аз го харесвам като жури. Какво като е малко дървен, поне е нещо по-ново. Уморена съм от другите лица в журито, които гледаме от цял век и които не се променят като поведение.

# 633
  • у нас
Журито е цветно - има всякакви типажи.

# 634
  • София
Аз всъщност в тази му роля го харесах. Много добре играе ролята на обиден темерут, а въобще не е такъв.

# 635
Естествено, че е сценарий всичко. Да не мислите, че иначе Халваджиян ще позволи водещият да се подиграва на него и журито? Всичко става с неговото одобрение, защото това вдига рейтинга, на повечето хора е забавно. А сега реши да се прави на шеф и уж им е бесен, защото така пак вдига рейтинга. На мен лично ми писна вече пет дни отвсякъде да ми изскачат заглавия: "уволниха Рачков и Геро". Целта му е постигната. Пише се и се говори за предаването и "скандала". В неделя водещи ще са Андрей и Бакалова. И следващата седмица пак ще се пише и говори за това. Все пак стадион трябва да пълни. И по-следващата неделя ще "върне" Рачков. Абсолютно безсмислена гимнастика, но явно доста хора се връзват.

# 636
Смътно си спомням, че подобна сценка с продуцента не се разиграва за пръв път. Ама кой да помни такива работи...

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 01:51 от victoria vassileva

# 637
Толкова изкуствено го изигра Халваджиян, че не знам дали някой наистина му се връзва.

# 638
Толкова изкуствено го изигра Халваджиян, че не знам дали някой наистина му се връзва.
Има,има такива, които се връзват! Като чета коментарите, големи филми се измислят! Защо ги уволнява,къде ще отидат и т.н. Разтягат се ,, локуми " ! Особено,,конфликта"; между Рачков и Маринов! Дървен бил Веско Маринов.Толкова добре го играе на сърдитко и обиден,че не е истина! Без да се засмее! Който няма чувство за хумор,така не успява да види и иронията!
Пресолява се понякога манджата с многото задявки,но..... Важното е да се забавляваме!

# 639
  • някъде другаде
То да се забавляваме , но е прекалено. Предаването става 3 часа за 9 песни. Сигурна съм , че този епизод с Андрей и Мария Бакалова , ако се не включат Геро и Рачков ще е скучен.

# 640
  • у нас
Може да приключат навреме и не е нужно Мондьо да ги притиска 🤣

# 641
И аз мисля като Тони, ще сложат за един епизод Андрей и Бакалова, за да оценим Рачков и Геро.

# 642
  • España
Аз не мисля , че поставяйки Бакалова и Андрей за водещи в предстоящия епизод  като контрапункт на Рачков и Геро , Халдаджиан цели да “умили” публиката , че да си ги поиска обратно . Ако беше така , щеше да покани Виктор Николаев и колежка … премерно . Просто това е една от поредните “изхвърляници” на Маги ( миналата година помним участието на Ал Бано 😉) .   Един вид “вижте каква продукция сме, чак от Холивуд си поканихме водеща” ! А за Андрей , че ще го видим в някой от епизодите “в действие” беше ясно, предвид участието на Иван ( аз по-скоро мислех , че ще е в журито епизодично ….или като помощник, ако “бутонът отреди дует на Иван” ) , но явно водещ ще бъде другия път .

# 643
Веско и Рачков са приятели. Дори Рачков е ходил на негови концерти. Същото е като Рачков се базика с Криско, а всъщност е кръстник на първото му дете (не знам за Дани - второто). Всичко е за смях и рейтинг. То точно заради Рачков Веско е жури. За да има спаринг между тях. И Фънки за рейтинг се прави на лош и зъл, но според мен прекалява. Хилда ми е до болка втръснала. Любо е като част от декорите, но ако всички от журито се отварят на водещите, ще ги притисне не МонДьо, а Здравей, България.
Разбира се, че “скандала” беше нагласен. Обаче тези включвания на Маги са ми много плоски. Ще има продължение тази неделя 😃 И други години съм се смяла на предаването, обаче сега ми е топа. Имам малко бебе и след лудия ден като си ги пусна, толкова много ме развличат и разпускат, че се чувствам супер освежена. Може да е и от още ненаместилите се хормони 🤣🤣

Изпълненията, за които имам нещо да кажа.
Вениамин - безспорен победител. Много добре ми се получи Шакира. Обикновено при мъжете, имитиращи женски образи е трагедия.
Звезди - по принцип мъжа ми не ми се меси какво гледам и не ми прави забележки, обаче  на Звезди ме помоли да превъртя изпълнението - истинско мъчение и да го гледаш, и да го слушаш!
Иван - топ сладурана! Много му отиваше русата коса и грима! Наистина приличаше на Светлана Гу… Василева 🤣
Цитиридис - не беше толкова фрапиращ костюма му, в сравнение с оригинала 😃
Дивна не ми хареса изобщо.

Бутонът е нагласен, но до каква степен и дали всички знаят какво ще пеят, не мога да кажа. Марияна Попова се беше изпуснала в един лайф. Иначе ми се вижда нормално. Няма как декори, костюми, танци, сценарий - да се съчини за една седмица.

# 644
Рачков е кръстник и на второто дете на Криско. Знаел е, че е с Даун, но никъде не го е обявил естествено

Общи условия

Активация на акаунт