“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №2

• 35 006
  • 663
  •   1
Отговори
# 645
Мислех, че е на първото. Не, че има значение. Разбира се, че няма да го обяви. Това е нещо лично. Рачков може да е всякакъв шут и лигльо, но смятам, че е лоялен приятел и партньор.

# 646
  • у нас
На екран просто влиза в роля.

# 647
Аз се дразня от неколкократното повтаряне, че Цитиридис е безработен. И какво от това? Какво казват с това? Че е по-малко талантлив от тях? Че никой не го иска и те -видиш ли-  са му дали работа. С всеки артист се случва да има периоди на липса на ангажименти.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 11:45 от W

# 648
Цитиридис има стендъп шоу “Човек без работа”. Дори ще има турне. И тези шеги с него са по сценарий и за шоуто 😃 Наистина всичко приемате много буквално. Далеч не е без работа 😃

# 649
Под работа разбирам някакъв постоянен ангажимент. В театър, в телевизия. Мисля, че става ясно какво визират. Стендъп шоу - добре. Дали ще има спонсори,  публика, приходи.

# 650
  • София
Ясно е, че са развлекателни шоута, но даже аз, която не ги следя много редовно виждам, че леко поплюват БТВ и с Цитаридис и с Иван и Андрей.
Всичко е сценарий.

# 651
Под работа разбирам някакъв постоянен ангажимент. В театър, в телевизия. Мисля, че става ясно какво визират. Стендъп шоу - добре. Дали ще има спонсори,  публика, приходи.

Ами това са артисти. Не може да кажеш, че ще имат до живот работа. Сега е стендъп шоуто, утре може някоя реклама да снима, после някоя роля във филм, да е водещ. Сега има ангажимент в Капките и това си е един вид работа. Нашата фирма няколко пъти е канила комедианти за партита и тиймбилдинги. Последно беше Капитана. Това, че не виждаме Цитиридис всяка вечер на екран, не го прави безработен.
Рачков и Геро като водят Капките 3 месеца, не значи че през другото време са безработни.

# 652
Дали си спомняте какво казах? Че ме дразнят подмятанията на Рачков, че Цитиридис е безработен. Основателни или не , не всеки е запознат с ангажиментите му. Грозно ми се вижда.
Обясненията какви могат да бъдат ангажиментите на актьорите/имам представа/ и дали Цитиридис има такива и колко  са излишни.

# 653
Аз пък не харесвам цитиридис,нито сега нито глупавото му лигаво шоу. Прави се на много неща,актьор,водещ сега и певец...ама само се прави

# 654
Дали си спомняте какво казах? Че ме дразнят подмятанията на Рачков, че Цитиридис е безработен. Основателни или не , не всеки е запознат с ангажиментите му. Грозно ми се вижда.
Обясненията какви могат да бъдат ангажиментите на актьорите/имам представа/ и дали Цитиридис има такива и колко  са излишни.

"Човек без работа" (шоу) <-> безработен
Препратка към шоуто и игра на думи. Даже реклама му правят.

# 655
Аз пък не съм много сигурна как ще бъде шоуто утре, ако Андрей и Бакалова са водещи. Андрей не ми е толкова забавен, Иван някак си е по-"флекс" към импровизации. Също и Бакалова. Не вярвам някой да си мисли, че е лесно 3 ч. да се правиш на клоун /в добрия смисъл на думата/, независимо от сценарий и подсказки. На Рачков просто му се отдава това и аз истински "разпускам" със скечовете - понякога глупави, понякога повтарящи се, но се смеея и разсейвам от скучната рутина на ежедневието. В живота трябва да има моменти за всичко - и за сериозни неща и за такива, които минават и заминават, но оставят добро настроение за момент или два.

# 656
  • София
Аз пък ти обясних, че е чат от "войната" им с БТВ, в която и той участва активно.

# 657
Знаете ли, че ...

Скрит текст:
След супер успешната 2024-та, Теди Суимс ще става баща. Изглежда, че 2025 ще бъде още по-голяма и по-добра за певеца и автор на песни, който сподели със света, че очаква бебе с приятелката си Рейч Райт.

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас са родени на 25 септември, но с 25 години разлика.

През 1962 г. песента на Емил Димитров - „Арлекино“ печели първо място на Международния фестивал в Сопот, Полша, ставайки първата международна награда за българска песен.

За връзките на Франк Синатра с мафията се говори много, но дискретно. Никой не се захваща да потвърди очевидното, докато Тина, собствената му дъщеря, сама не заяви пред света, че певческата му кариера от самия си старт е била свързана именно с мафията.

Родена в гр. Добрич с името Петя. За голямата сцена я открива Милко Калайджиев. През 2018 г. променя рожденото си име с Преслава.

Папи Ханс /Константин Трендафилов/ - певец, автор на стихове и роман. Негов идол - Мариус Куркински. Възхищава се на кучетата.

През декември 2024 г., бившият бодигард на Уитни Хюстън, Дейвид Робъртс, казва пред Daily Mail, че времето, прекарано с певицата, е оставило трайно въздействие върху него. Като спомен за нея, той пази бележка, която певицата му е написала преди повече от 35 години.
„Беше на листче и тя го бутна под вратата на стаята ми в хотел Regency в Хонконг през 1988 година. Все още го пазя – доста е избледняло с времето, но все още е ценно за мен“, каза Робъртс, чиято връзка с Хюстън вдъхновява филма „Бодигард“ от 1992 година.

Първият професионален запис на Йордан Караджов е с група "Златни струни" на песента "Дилмано, Дилберо" в радио София през 1972 г.

Йоргос Кириакос Панайоту /Джордж Майкъл/ на 28 май 2007 г. гостува за първи път в България, като на стадион „Локомотив“ изнася концерт, който посвещава на българските медицински сестри, преследвани в съдебния процес в Либия.

Рѐджиналд Кѐнет Дуайт /Елтън Джон/ прекрати концертните си изяви през 2023 г. С партньора си и законна половинка Дейвид Фърниш имат двама сина родени от една и съща сурогатна майка.

# 658
то и за Иван смешките са, че е безработен, ама дай боже такава безработица на всички,
не че имаме тяхната креативност и енергия

# 659
  • София
А възможно ли е Андрей и Бакалова да са водещи, защото Геро и Рачков ще имат друго участие, нещо като изненада? Може ли да ни спретнат някой дует Grinning

Общи условия

Активация на акаунт