“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №2

• 35 008
  • 663
  •   1
Отговори
# 600
Аз гледам заради Цитиридката, Иван, Георги и Христо.
Останалите са ми скучни.
Не разбрах при пълния провал на Звездо какво беше това пънене да му стават на крака и да го аплодират. Криндж си беше, пък ако ще и метани да му бяха направили за излагацията. Ако той пък си я е избрал тази песен, просто недоумявам що за проява на вкус. Звезди го виждам да имитира няколко рок певеца с по-изцепени гласове и е дотам с имитациите. Даже и Вили Кавалджиев не успя да докара, защото му липсва дрезгавина.

# 601
Звезди ще се справи да имитира някакви рок мъжкарани като Милена Славова, иначе не виждам вариант да му се получи женски образ.

# 602
  • София
Звезди не си е избрал Валя Балканска, падна му се.
Аз не знам какво би му се получило добре, ако избягаме от стила му("щото то нали...няма как да му се пада само рок и хеви метъл), но в интерес на истината ми хареса как му се получи Вили Кавалджиев. Може би някакъв Мейдън би му се получил добре, Брус Дикинсън пее високо, но....
Неслучайно Дони е музикален продуцент! Не го харесвам като певец и музикант кой знае колко, но според мен има много голям ресурс от музикални познания и според мен той и екипът предварително подготвят рулетката за бутона с песни, които биха били подходящи за дадения участник. Да, за някои песни трябва да се поработи повече, за да се получат, но според мен доста се мисли предварително за гласовите възможности и специфики на всеки.

Единственото,което ме дразни много (във всички музикални формати) е използването на едни и същи песни!!! Предполагам е свързано със заплащането на някакви музикални права, но до гуша ми е дошло от Шинейд О Конър, Титаник, Шакира и тем подобни... Приятно изненадана съм с включването на Теди Суимс и Сабрина Карпентър, които са си нови звезди. Явно Маги е развързал кесията...

Много приятна изненада и за мен е Цитиридис! На Иван Камелията не ми хареса, Сабрина ми е на кантар...

# 603
  • España
Аз не отхвърлям варианта една от причините да поканят Звезди тази година да е , че е “Сезона на Стадиона” . Кой , ако не Звезди и групите му , има опит и е пълнил и пълни стадиони , това на фона и на останалите участници ?! Предполагам , че за финала ще си избере подобаваща имитация и ще бъде епично , особено, ако дойдат да го подкрепят на сцената и останалите от бандата му !
Освен това , знам , че много се коментира , че “бутонът” бил нагласен и тнт , но аз , честно казано, като зрител , искам това шоу да ми носи положителни емоции пред екрана и предпочитам да ми е забавно , а не неловко от нелепици !
Тази година съм много доволна от каста . Няма очеизвадно слабо звено , за разлика от миналата година , когато често битката за трите точки беше неистово жестока .
Що се отнася до водещите , много ясно , че “скандалът” е по сценарий !

# 604
  • София
Аз не отхвърлям варианта една от причините да поканят Звезди тази година да е , че е “Сезона на Стадиона” . Кой , ако не Звезди и групите му , има опит и е пълнил и пълни стадиони , това на фона и на останалите участници ?! Предполагам , че за финала ще си избере подобаваща имитация и ще бъде епично , особено, ако дойдат да го подкрепят на сцената и останалите от бандата му !
Освен това , знам , че много се коментира , че “бутонът” бил нагласен и тнт , но аз , честно казано, като зрител , искам това шоу да ми носи положителни емоции пред екрана и предпочитам да ми е забавно , а не неловко от нелепици !
Тази година съм много доволна от каста . Няма очеизвадно слабо звено , за разлика от миналата година , когато често битката за трите точки беше неистово жестока .
Що се отнася до водещите , много ясно , че “скандалът” е по сценарий !
Ама аз се чудя какво въобще значи бутона е нагласен !? Ами естествено, че песните са предварително подбрани, нали има декори, костюми, тематика на някои от вечерите ( българска музика и при.) и Бог знае колко още неща за подготовка! Няма и екипа да разчита на късмета и за една седмица магии да свърши. А пък за сценката с водещите и Маги Халваджиян, чак не ми се вярва, че някой изобщо може да си помисли, че е истина 😳. Оригинален начин да вкарат Бакалова като гост водещ, Ами дано не е за цялото предаване.

# 605
  • Пловдив
Естествено, че е нагласен бутона и така трябва. Иначе Звезди може да изтегли и Доли Партън, ама на никой не му се гледа това.
Според мен за всеки е направена отделна селекция и песните, които се въртят за Звезди, не са същите, които се въртят за Иван.

# 606
  • España
Именно ! Това казвам и аз ( последните 2 поста да не ги цитирам ) .

# 607
  • Другата България
Да вметна един хаштаг
#BGMлоялнапрограма
Стартира новото предизвикателство, който все още не е видял и не се е запознал - ето я темата.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1752852

# 608
  • София
Геро при Гала.
Първо- Маги ги местел в екипа ,който работи зад кадър. Накрая заяви,че все пак има опция да ги върне обратно,но Рачков бил железен и отказвал .Все пак отвори вратичка-можело да се отиде към предоговаряне на хонорарите им евентуално. Joy

Аз мисля, че беше майтап и нагласен целият "скандал".

Сега, Геро сериозно ли го говори това пред Гала, или с елемент на закачка с усмивка?Simple Smile

Иначе, да, за не се изтъркат ще измислят нещо, явно по-интересно от фокусите и скандалите между Рачков и Веско Маринов.

# 609
Ееееее, Гала - "вечната Амбър". Ще измести Лили Иванова във вицовете за това, кой е бил първи -тя или динозаврите
Joy

# 610
Гала е ветеран в телевизията и мисля че е време да си ходи,но надали

# 611
е, не мога да разбера Веселин Маринов к'во толкова се връзва на Рачков
ми пич, малко игнор, какво е това цупене
голямата драма да му отговаря на всяка вметка, и то искрено наранен
жури си все пак, вкарай малко самочувствие

# 612
  • Пловдив
Бате Веско взима хонорар, за да го играе, че се връзва на простотиите на Рачков.

# 613
  • у нас
Няма грам чувство за хумор, ама грам.

# 614
Веско не може да отиграва на шегите на Рачков. Освен това има ограничен речников запас, много трудно говори и намира правилните думи. Аз винаги се притеснявам, като се изказва, че няма да може да довърши изречението...

Общи условия

Активация на акаунт