“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №2

• 35 013
  • 663
  •   1
Отговори
# 585
Рачков по професия е актьор.

И на мен участието на Звезди ми е малко рисково. Видно е, че е изтормозен като цяло. Дали нещо здравословно, дали алкохол, не знам. Фактът е, че се е съгласил да участва, поел си е отговорност. Но е много вероятно неговите подготовки, хореографии (ако има) да минават малко по-лежерно според възможностите му. Надали ще му дадат да изпълни Джей Ло, например.
Как така смело споделяте: дали здравословно,дали АЛКОХОЛ....
Ако някой за вас изрази публично предположение че употребявате алкохол, повече,как ще се чувствате?
Не познавам Звезди,не съм му и фен ,даже,но такова изказване.....

# 586
Аз пък познавам Звезди, донякъде. Изключително добродушен и точен пич,човек от народа, дето се казва. Това,което чета тук за алкохол и дори и друго се споменаваше, е абсурдно.

# 587
Вижда се, че е отговорен и притеснителен човек. Явно се е навил заради парите. На мястото на продуцентите бих открила фонд за възрастни артисти, а не да ги мъча тук за страх на зрителите. Искам си Звезди с "Черната овца"!

# 588
  • Sofia
Сигурна съм,че ще се падне на някой 👍🏻
Може би на жена 🤔
Дивна или Мишето ще се справят с нея.

# 589
Геро при Гала.
Първо- Маги ги местел в екипа ,който работи зад кадър. Накрая заяви,че все пак има опция да ги върне обратно,но Рачков бил железен и отказвал .Все пак отвори вратичка-можело да се отиде към предоговаряне на хонорарите им евентуално. Joy

# 590
Физически Звезди би бил подходящ за Монсерат Кабайе. Или Арета Франклин.

# 591
Според мен той си е преценил дали да участва,дали ще се справи не е на 5 години и не мисля че търси славата,просто явно си е такъв муден. Но продължавам да протестирам срещу Дивна (лигаво,със голямо самочувствие)

# 592
  • Другата България
Геро при Гала.
Първо- Маги ги местел в екипа ,който работи зад кадър. Накрая заяви,че все пак има опция да ги върне обратно,но Рачков бил железен и отказвал .Все пак отвори вратичка-можело да се отиде към предоговаряне на хонорарите им евентуално. Joy
И ще е “изненада“, когато ги върне обратно, след като разбира се, зрителите го “принудят“ да го направи. Joy

# 593
Сигурно в неделя няма да се появят и ще водят Бакалова и Андрей После ще обърнат нещата и ще се върнат

# 594
  • София, България
Рачков по професия е актьор.

И на мен участието на Звезди ми е малко рисково. Видно е, че е изтормозен като цяло. Дали нещо здравословно, дали алкохол, не знам. Фактът е, че се е съгласил да участва, поел си е отговорност. Но е много вероятно неговите подготовки, хореографии (ако има) да минават малко по-лежерно според възможностите му. Надали ще му дадат да изпълни Джей Ло, например.
Как така смело споделяте: дали здравословно,дали АЛКОХОЛ....
Ако някой за вас изрази публично предположение че употребявате алкохол, повече,как ще се чувствате?
Не познавам Звезди,не съм му и фен ,даже,но такова изказване.....

Извинявам се искрено, изобщо не е била това целта ми с изброяването на някакви предполагаеми причини. Идеята ми беше, че може човек по различни причини да не е енергичен и да му е трудно със задачите, така както на другите. Изобщо не твърдя, че е алкохолик. Просто не ми се получи начинът на изразяване. Прави сте!
Иначе и по-назад обясниха, че е бил даже по-пълен и е отслабнал. Аз много добре го помня когато беше в още по-активните му години и сега прави впечатление колко е притеснителен и внимателен в имитациите.
Сам си е подписал договора, евала му правя, че се е съгласил.

# 595
  • София
Ама то последните две задачи на Звезди бяха Вили Кавалджиев и Валя Балканска! Няма как да се мята по сцената  и да демонстрира "енергичност"!  Супер си е човека, нищо му няма!

Единственото, което отчитам при по-зрелите участници е притеснението, че цял живот са градили кариера, имидж, да бъдат разпознаваеми със своя стил, а сега изведнъж трябва да влязат в кожата на някой друг. На по-младите не им "пука" толкова и знаят, че лоша реклама няма. Особено актьорите. Те така и така са свикнали да "влизат в чужди обувки" , докато певците, докато градят кариера избягват да "приличат" много на някой друг, за да не ги обвинят, че искат да приличат на някой известен и го имитират!
Та от там идва "дървеното" в част от участниците! 
За пример- Наско от БТР миналата година не ми хареса в нито един образ, а по принцип го харесвам много като певец! И колкото да бяха деликатни от журито и да му хвърляха суперлативи, за мен не се справи с нито един образ страхотно, за разлика от много актьори с по-посредствени певчески данни!

# 596
  • у нас
Това че си добър певец, не те прави добър имитатор по принцип.

# 597
  • София
Зомбори беше страхотен.

# 598
  • у нас
Зомбори беше страхотен.
О, да. Великолепен.

# 599
Е, той е и с гласови данни и артист по образование и професия. Наистина беше най-добър в сезона.

Общи условия

Активация на акаунт