“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №2

• 35 020
  • 663
  •   1
Отговори
# 570
Според мен ще изпратят Геро и Рачков да калесват в Испания с бъклица Зуека. Според мен българите нито имат същото отношение към Оскарите, нито много ги интересува Мария Бакалова- с какво точно да ни е ясна? Не намирам избора на "знаменитост" за подходящ. Много по-интересен би ми бил Веско Ешкенази, например.

# 571
Според мен ще изпратят Геро и Рачков да калесват в Испания с бъклица Зуека. Според мен българите нито имат същото отношение към Оскарите, нито много ги интересува Мария Бакалова- с какво точно да ни е ясна? Не намирам избора на "знаменитост" за подходящ. Много по-интересен би ми бил Веско Ешкенази, например.

На теб да. На други не. Много добре знае Халваджиян кое повече вълнува българите.

# 572
На теб да. На други не. Много добре знае Халваджиян кое повече вълнува българите.

Права си- явно работят по методиката на "Форбс" - за който се интересува:
https://forbesbulgaria.com/2023/01/13/top-70-na-balgarskite-znamenitosti-3/

# 573
Това пък е ....Confused А Бакалова само още от чешмата не е потекла. Голяма звезда, голямо чудо.

# 574
  • у нас
Все я лансират напоследък.

# 575
Бакалова участва в много чужди проекти,освен и български, нормално е да я лансират, защото я привличат и прави реклама и отвън.

# 576
И аз не харесвам бакалова и не мисля,че е толкова велика....но въпреки това хората пак ще я гледат било то да видят с какво е облечена или как ще се държи

# 577
  • София
Че тя Мария нали беше жури на благотворителните капки за УНИЦЕФ миналата година по това време, със Стоичков и не помня кой друг беше.
Скромна, обрана, вълнуваше се и тя много.

# 578
  • София
"Черната овца" е най-популярната песен, но има много, много добри и други  песни... Пуснете си "Земя на слепци" или "Монолог".... текст, музика, послания, глас... Просто и Звезди поостаря, поналя се доста ( въпреки че ми се вижда отслабнал сега)  но като глас и мощ си е за величаене...
Съвсем отделен въпрос е дали харесвате такъв тип музика!
@Пласебо го е написал точно и кратко.
Бих допълнил, две важни неща за "Ахатите" и кариерата на Звезди там. Групата имаше дълго време един албум с 8 парчета и после добави още 3-4. Обаче сред тях бе китаристът, който се запопи в бургаско село. Божидар Главев беше основният композитор на парчетата. И повечето текстове бяха пак от него (и на Денис и Звезди). Ала основната банда на Звездомир К. преди "Ахат" си беше "Аналгин" и сега епизодично още записват/свирят под това име.
Скрит текст:
Което и да е от 8-те парчета от винила "Походът" (89) да си пуснете - стига това да е вашата музика - няма да се разочаровате. Имаше и други силни групи от 2-то БГ рок поколение (1987-1992/93): "Ера" и "Ер малък" на Малковски и Адри (социални и величествени като музика - граничеща с арт рока), "Орион", "Субдибула" и "Соларис" (истински арт/прогресив), "Нова генерация"/"Клас" (дарк и ню уейв на европейско равнище за времената тогава), до тях леко по-нежните "Атлас"; "Контрол"/"Ревю"/Милена""Хиподил", "Релси и грес", Вн и кюстендилците "Нови цветя" (в пънка и производните му); "Д-р Дулитъл", Вн и "Конкурент" в класическият хардрок; какво да речем за Кембъла (светла му памет; в неговия си стил без определение)...
Но когато всички тръгваха по славния си път в Прехода - "ахатите" бяха най-подготвената музикално група - почти профи. Не напразно в серията на тогавашния Комсомол и Балкантон с винили на младите групи, 4-5 плочи бяха с по една страна на състав. "Ахат" издадоха "Походът" - и ако не беше изпят на български - можеше да се пуска където и да е в Европа по онова време.
Ахат - 1989 - Походът [192kbps]
01 - Черната Овца
02 - Земя На Слепци
03 - Нашият Път
04 - Дървото
05 - Брадвата
06 - Отнесени От Вихъра
07 - Огнени Души
08 - Походът
Към двете споменати в цитата от предна страница тук, аз ще добавя "Дървото" - някога в лайв-изпълненията му Звезди накрая падаше на колене и умираше с него.

# 579
  • Бургас
Не гледах последния епизод, но ми се струва някаква заигравка с това уволнение! Няма как да е истина! Нещо са подготвили за изненада! Чудя се какво ли ще е?

# 580
Всичко е сценарий. Реално уволнения не се правят така.
Ако може Халваджиян да не се включва, ще е по-добре.

# 581
  • у нас
Е, така изглеждаше по-реалностично. Шега, шега, ама на моменти Рачков беше стресиран ми се струваше.

# 582
  • София, България
Рачков по професия е актьор.

И на мен участието на Звезди ми е малко рисково. Видно е, че е изтормозен като цяло. Дали нещо здравословно, дали алкохол, не знам. Фактът е, че се е съгласил да участва, поел си е отговорност. Но е много вероятно неговите подготовки, хореографии (ако има) да минават малко по-лежерно според възможностите му. Надали ще му дадат да изпълни Джей Ло, например.

# 583
  • у нас
Едва ли ще има разчупени образи с много хореография и пеене. Няма да може да се справи.

# 584
Ето този образ ми дойде наум за Звезди: женски, без много движение, с корпулентна фигура
https://youtu.be/84LBjXaeKk4?si=hcfeRK8DWKz0545d

Общи условия

Активация на акаунт