софи - разчуствах се - аз на люляците се жених, т.е. омъжвах преди 6-7 години. много хубаво беше, на хладно през голямата жега - а там зелено!!! много весело беше, два дни с приятелите!!
ние пием с желание сок от ябълки и от морков - смесено и поотделно, опитвали сме и пюре от ябълки - всичките домашни! услажда му се всичко, но съм помолила мама да пусне връзки по колежки със села да ни дадат светни плодове преди да задълбочим.
ние сме на Молфикс, тройка. В началото пробвах различни марки - големият все с Памперс е гледан - и тези ги харесах, че са по-дългички с 1 см, иначе и на Мишо му излизаше на гърба! А нали сме дълъг и висок!
за нощното хранене и ние обикновено ядем в 1 и после в 5-6 - не мога да го дръпна!
ние вирим крака, но не се обръщаме и на прегледа ни казаха, че сме мисловен тип и имаме нужда от повече стимули! Много се смях, защото на майка от квартала със същия "проблем", същата педиатърка й казала, че щерката й е мързелива! И тя вика, много хубаво - ние мързеливи, а вие умозрителни!
мама мони аз много искам трето дете, особено се надявам на момиченце, но... таткото се дърпа, но ще видим!!! стискам тука китайския календар - то и за Мишо го "ползвахме" ама прескочихме момичешкия месец и ето ни пак с пишка!!
поздрави в това време - ей, че реве моето~!!!!
ходя като сумнамбул-чувствам се толкова уморена ,а и направо понякога ми минава през ума9макар и за секунди'0направо да го нашамаря
.Тткото и той сега приключва годишни отчети и хич не ми помага-а аз така съм се изнервила ,че чак ми идва и него да нашамаря от работа хоп на компа и уж гледа Ивко а го зарязва на компа и ония рееев!!!
Аз съм в предрожденска треска, но заради моето момче, което след 10 дни става на 2
много важно!!

Педиатърката ми каза нещо подобно последния път като говорихме как да захранвам Ема.
Така е през деня - спи по 40 мин, после 2 часа будува, а когато сме навън спи повече...
Благородно ти завиждам за почивката, а малката София е голяма чаровница (като майка си)
Ще я крадем...да знаеш!!! 
но съм на мнение, че като е гладно детенце трябва да папка...не може с вода да се залъгва...Теди понякога пие нощно време вода между 1-3часа, но най-много 20мл...първото му хранене е в интервала 4-6часа, а следващото в 9...ама той се нагоди така, аз по никакъв начин не съм се пробвала да измествам хранене или да давам вода...дано всичко скоро да се нареди и да имаш време да поспиваш и почиваш