💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 45/

• 42 905
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Ето и на клипче

https://x.com/allaboutercel/status/1897374519054229788

Доста е разголена, отиде ни сватбата. Grinning

# 61
50 нюанса... 🤣
Камшик й дайте!

# 62
Направо ме е страх за следващата Седмица на модата ... Wink Sunglasses

# 63
# 64
Направо ме е страх за следващата Седмица на модата ... Wink Sunglasses

Айде стига толкоз. 🤣

Роклята

Лека! 🤣 🙈

# 65

Тина, по-добре е от тоалетите, които си пуснала по-нагоре, ама е зле. Grinning

# 66
Да сменя Инан. С Хадисе и Керем са комбина срещу нея. 🤣

А колко е прекрасна тук.

# 67
  • София
Ами...не ми харесва роклята, или каквото е това, с което е облечена Ханде. Предпочитам да възприемам моделите на някои дизайнери от т.н Висша мода като хрумки - експерименти, скулптура от плат или друга материя, да показват как материята, която са избрали показва или скрива определени части на тялото на модела. Така възприемам и това, с което е покрита/открита Ханде. Иначе тя си е хубава! Satisfied

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 22:32 от Dilemi

# 68
Те наистина хората вчера предупредиха, че ще е екстравагантно и ще ни шашнат, ама това е много зле.
Най - лошата и визия досега...

# 69
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Разгледах тоалетите от пролетната колекция на Balmain Fall-Winter 2025 и всички бяха с този тип поли и сака с много широки и повдигнати високо рамене. Висша мода, което не означава задължително - красиви тоалети!
В момента гледам модното ревю и не съм особено очарована от видяното.

Изборът на Ханде и Инан е много смел. Кожена мини рокля - много малко жени могат да изглеждат по този начин! Перфектно тяло има Ханде и сега ѝ е момента да го демонстрира:

Предишната визия на Ханде за "Балмейн" беше подобна:

# 70
Сладурка е иначе.
Свиркайте си. 🤣

# 71
Чудя се коя снимка повече ми харесва цветната или черно-бялата?

Историята на Инан Кърдемир.
В The Peninsula Paris с Карен Вазен Бахази, основател @bykarenwazen , партньор @ ke.partners @unhcr_arabic . Посланик на добра воля, член на изпълнителния съвет @ fashiontrustarabia.

Сега си спомнете Ханде в рокля на Balmain на FTA - програмата за най-големите награди в арабския свят, предоставяща финансова и бизнес подкрепа на модни дизайнери в региона на MENA. #FTAPrize , а Карен Вазен Бахази е член на изпълнителния борд и собственик на собствената си марка!!!

"Утре, 6 март, най-горещият rom-com за зимата ще бъде пуснат ексклузивно на Ivi - „Leave It to the Wind“ с Hande Erçel и Barış Arduç☀🏄‍♂
В допълнение, утре в 21:00 премиерата на Leave it to the Wind по канала TNT."

Нали Баръш вече ни е партньор в два проекта, позволявам си тук да публикувам новини за новия му филм, в който ще си партнира с другата ми любимка - Туба Бюйюкюстюн:

Скрит текст:
"Ново попълнение в актьорския състав на филма "Дехшет бей"🎬
Още двама известни талантливи актьори се присъединиха към актьорския състав на новия филм "Дехшет бей".
Сайгън Сойсал ще изпълни ролята на "Неджат Кание", а Долунай Сойсерт - "Дестан Хатун".
Между другото, Сайгън Сойсал вече е участвал в същия проект с Туба, сигурни сме, че се сещате в кой 😉, и като цяло той е майстор в превъплъщаването на ролите на характерни, най-често отрицателни герои на екрана. Феновете на „Чукюр” и зрителите на „Марашан” също трябва да го помнят.
Долунай Сойсерт наскоро завърши работата си в сериала "Диво", където персонажът й беше по-скоро положителен персонаж, но феновете на турската телевизия помнят и нейната антигероиня в "Никога не пускай ръката ми". Ето защо е трудно да се каже какъв ще бъде нейният „Destan Khatun“.
Преди това актьорският състав на филма, базиран на комикса на Мурат Ментеш за бившия полицай Дехшет Бей/Мистър Ужас, който ще бъде изигран от Баръш Ардуч, включваше: Туба Бююкюстюн, която ще играе главната женска роля и чиято героиня и нейният характер все още не са обявени, както и Муса Узунлар, Онур Йозайдън.
Е, само въз основа на актьорския състав, включен във филма, можем да кажем, че O3 Media са доста амбициозни.
Снимките трябва да започнат през април.📽
Междувременно Баръш вече е в Истанбул и е започнал активната фаза на подготовка за ролята."
✍🏻Бирсен Алтънташ

# 72
От днес:

2024/2025:

# 73
Втория тоалет (с бялата Горна част) щеше да стои по-добре.
Иначе от 2024 е по-сполучлив тоалета от тази година.
Аз тази висша мода не я разбирам и даже не знам кой изобщо ги купува и ги носи, що за вкус е това 🫣

# 74
Ханде Ерчел се срещна отново с творческия директор на Balmain Оливие Рустеинг на модното шоу #BalmainFW25.
Оливие разказва за церемонията, на която са присъствали заедно в Маракеш. Той също прави комплимент на Ханде, като казва: „Тази рокля е идеална за теб.“

https://x.com/i/status/1897388229659365745

До Hande е Balqees (Balqees) – носителка на наградата за музика и медии в Холивуд, основател и творчески директор @ bexbeautyofficial  @ bexbeautyskin:

https://x.com/i/status/1897380864834892185

Общи условия

Активация на акаунт