💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 45/

• 42 915
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за новата тема!
Гледам снимките на Ханде от Париж,
страхотни!! Тоалета и е приказен, а
Инан Кирдемир се е постарал за външния
и вид!! И двамата са страхотни!!
Лека вечер!!

# 76
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Sparkling Heart

Gift Heart

# 77
Добро утро момичета!
Слънчев и усмихнат ден ви пожелавам момичета .
Ново от Ханде.
Красота от Ханде.

# 78
Здравейте, 🌞

Някакъв критик е писал, че тоалетът на Ханде е за млади, самоуверени, дръзки и силни момичета.

( ама като не разбирам от Висша мода.. 😎😉)
Хубав ден на всички! 😃

# 79
# 80
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Отново съм тук, но малко по-рано, настъпващата пролет ме зове! Satisfied

Днес е ден за34 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı Излъчен на 06.03.2021

Кратко съдържание:
На вечерята, организирана с помощта на приятелките на Еда Серкан я целува, но продължава да твърди, че не може да си спомни нищо за последната година, Еда е разочарована и ядосана от поведението му. Чувства се уморена, почти е готова да се откаже от играта и да каже на Серкан истината, но по настояване на Селин Дениз й съобщава новина, която я предизвиква и амбицира да продължи, но не иска Серкан да се влюби в нея отново, иска истинския, познатия Серкан, с когото има много и хубави спомени.
Серкан споделя с Енгин казаното от Джерен, иска да предизвика Еда сама да потвърди, че връзката й с Дениз е само игра. С помощта на Енгин замислят различни дейности, с които Еда да бъде принудена да признае истината.
Всички действия на дуета Селин – Дениз е да не допуснат сближаване на Еда и Серкан, целта е да ги принудят да седнат с тях на сватбената маса.
Ферит е загрижен за Джерен, прави различни опити да я окуражи да започне да се грижи за здравето си.
Мело, вярната, предана и романтична приятелка прави и невъзможното да събере Еда и Серкан.
Сагата с Алекс е към края си, той откровено се забавлява с поведението и страховете на Айфер и Айдан,  обажда им се подставено лице и иска откуп, за да ги „освободи“ от проблема Алекс.
Селин успява да види пакет със злепоставящи, започва да получава смс-и, с които я приканват да се раздели със Серкан, ако не го направи, ще му кажат истината.
Фирмата „Арт Лайф“ печели проект за реставрация, подписването е отпразнувано с модно дефиле и разходка с яхта, където се случват неочаквани събития.

Хаштаг  # sencalkapimi /няма нужда от превод/Stuck Out Tongue Winking Eye

Sen Çal Kapımı 34. Bölüm 1. Fragmanı
https://www.youtube.com/watch?v=Dx5TgswoDCA

Sen Çal Kapımı 34. Bölüm 2. Fragmanı
https://www.youtube.com/watch?v=DC6reKqd5ko

Sen Çal Kapımı Cinematography (Ep33-34)
https://www.youtube.com/watch?v=ohvhnrTWjrI

Еда: Спомняш си, нали?
Серкан: Не, не помня.
Еда: Как така не помниш? Защо влезе и ме целуна тогава? Ти...
Серкан: Шшт. Тихо, Еда.

Еда: Защо тогава ме целуна? Неуравновесен ли си? Караш ме да викам пред хората!
Серкан: Тихо, Еда. Моля те, тихо. Исках да те целуна и така може би да си спомня.

Скрит текст:

Серкан: Джерен?
Джерен: Серкан, трябва да поговорим. Важно е.

Серкан: Добре, после ще говорим.
Джерен: Важно е.
Серкан: Добре. Сигурно е свързано с работата?
Джерен: Не, няма връзка с работата.

Серкан: А с какво е свързано?
Джерен: С теб и Еда.
Серкан: С Еда ли е свързано?
Джерен: И даже с това, което направи тя.
Серкан: И какво е направила Еда?

Джерен: Серкан, Еда те лъже. Заедно с Дениз си играят с теб. Сватба, любов, покани – всичко е лъжа. Разбра ли? Няма подобно нещо. Мамят те напълно, играят игра.
Серкан: И защо да правят такова нещо?

Джерен: Защото си мисли, че ако те накара да ревнуваш, ще те върне обратно. Прави всичко възможно, да те спечели, дори се опитва да те раздели със Селин. Не си ли наясно?
Серкан: Не, не съм.

Джерен: Това е Еда. Ще направи всичко, за да постигне целта си. За нея никой не е по-важен от самата нея. А и животът й е построен върху това, да разрушава чужди животи.
Серкан: Разбрах.

Еда: Тогава не забравяй това. Защото аз няма да забравя постъпката ти. Виж го ти него!
Серкан: Еда. Еда! Еда!

Еда: Какво има? Какво? Защо вървиш след мен? Няма за какво да говорим. Чух, каквото трябваше.
Серкан: Но още нищо не съм казал.

Еда: И не казвай! Остави ме на мира!
Серкан: Еда!
Еда: Какво има?!
Серкан: Ще се спреш ли? Не викай пред всички.

Еда: Вдигни си телефона и й разкажи проблема си.
Серкан: И твоят телефон звъни.
Еда: Добре, и аз ще му разкажа за проблемите си.
Серкан: Разкажи. Слушам.
Еда: Слушам.

Серкан: Какво? Какъв участък?
Еда: Къде? Какво прави леля ми в участъка?
Серкан: Добре, идвам.
Еда: Добре, добре. Офф!

Енгин: Е, братко? Какво стана? Какъв е проблемът?
Серкан: Няма проблем. Ще дадат показания и ще ги пуснат.
Мело: Ако няма няма нищо, тогава защо сме тук?
Серкан: Ето така, Мелек. Г-жа Айфер не е била напълно откровена за отношенията си с Алекс.

Скрит текст:
Еда: Значи виновна е леля ми?  А майка ти, сякаш е света вода ненапита, така ли?
Серкан: Не казах това, Еда. Но ако леля ти беше по-честна за отношенията си с Алекс, тогава нямаше да я има цялата тази лудост.

Еда: Но и ти не можеш да се смяташ за много честен. Не отговаряш за действията си. Какво ще правим с това?
Серкан: Извинявай, но как темата изведнъж се прехвърли на мен, не разбирам.
Еда: Не разбираш, защото това не ти изнася.

Енгин: Добре, Серкан.
Серкан: Намираме се в участък.
Еда: Тук единственият виновник си ти, Серкан. Единственият виновник си ти.
Серкан: Какво общо има вината?!

Мело: Добре, успокой се. Какво става, Дада? Какви са тези нерви? Стана ли нещо в ресторанта?
Еда: Той ме целуна.

Мело: Какво? Как те целуна? Спомни ли си?
Еда: Не помни, Мело. Целуна ме, за да си спомни, но не си спомни. Защото му е останало толкова мозък.

Енгин: Шегуваш ли се?
Серкан: Да, всичко е игра. Играе игра с Дениз, за да я ревнувам. Сватба, любов... Всичко това е лъжа.
Енгин: Я пък ти!
Серкан: Точно така.

Енгин: Как можах да не се досетя? Да си помисля, че Еда ще се откаже така лесно от теб?! Идиот съм!
Серкан: Не знам.

Мело: Защо прави това? Защо се държи толкова глупаво?
Еда: Не разбирам. Вече нищо не разбирам.
Мело: За какво говорят? Планират ли нещо?

Еда: Въобще не ме интересува вече. Не ме интересува. Уморих се. Отказвам се. Уморих се да го чакам да се спомни. Писна ми да спорим с него. Уморих се. Отказвам се.
Мело: Къде отиваш?
Еда: Ще изляза на въздух, Мело.
Мело: Чакай ме.

Енгин: Е, и какво ще правиш сега с тази информация? Сигурно ще отидеш да кажеш на Еда, нали? Че знаеш, че всичко е игра.
Серкан: Не. О, не. Тя ще си признае сама. И ще направя куп неща тя сама да си признае.

Енгин: Какво ще направиш?
Серкан: Сега не съм много сигурен, но имам някакви идеи. Ще го направим заедно с теб.

Енгин: Ще направим всичко необходимо, братко. Ще се обадя на Пъръл, притеснява се у дома. Късно е. Добре, ще се видим навън.
Серкан: Значи играете игра с Дениз, Еда.

"Исках да те целуна, и така може би да си спомня. "

Може и да съм го заслужил, но и ти заслужаваш урок. Какво правя тук? Говоря си сам. Всички са полудели,  като майка ми.

Ферит: По-добре ли си? Успокои ли се малко?
Джерен: Малко по-добре съм.

Скрит текст:
Ферит: Не знам какво те е разстроило толкова, и няма да питам, можеш да си спокойна. Разстроен съм, че си разстроена, но се радвам, че дойде при мен.
Джерен: Защото не знаех къде другаде да отида. Не беше длъжен да ме успокояваш, но ти се погрижи за мен. Благодаря. По-точно, не знам как да ти благодаря.

Ферит: Ако искаш да се отблагодариш, и ти направи нещо добро.
Джерен: Ако е по силите ми, разбира се, че ще го направя.
Ферит: Джерен, има много добър психиатър, и аз самият ходя при него понякога. Наистина ми се отразява много добре. Искам и ти да отидеш.

Джерен:  Мислех, че ще поискаш нещо за себе си.
Ферит: Ако ти си добре, и аз ще се чувствам добре. Ще ти уредя час за утре сутринта. Разбрахме ли се?
Джерен:  Разбрахме се.
Ферит: Прекрасно. Тогава...

Айфер: За Бога, нищо не разбрах. Серкан подготвя изненадата, организира ресторант. И ти си ядосана. Защо?
Еда: Не помни, лельо. Не помни. На всичко отгоре ми казва това в лицето, сякаш се подиграва. Не флиртувахме, щяхме да се женим.

Скрит текст:

Мело: Дада. Добре, права си. Това, което той е казал, не е нормално, но...Този човек много се постара да направи тази изненада, дойде и ни поиска помощ. Явно все още чувства нещо към теб. Како Айфер, нали така? Кажи нещо.
Айфер: Така е скъпа. Ако не е така, защо да се старае, Еда.

Еда: Ето, че не е така, не е така. А и освен това не искам отново да се харесам на Серкан. Или той да дойде и да ме ревнува.

Искам да върна истинския Серкан, искам познатия Серкан. Имаме спомени, минало, преживявания. За мен всеки спомен е ценен като съкровище.

Не смея да го докосна, а той не ме помни. Не помни. Чувствам се, сякаш в сърцето ми са забили нож. Много ми е обидно. Не знам какво да правя.

Мело: Дада, ако се предадеш, какво ще стане? Можеш ли да забравиш Серкан? Истинската любов не може да се изтрие, не изчезва за един миг. Добре, умът на Серкан не помни, но сърцето помни. Искаш всичко де се случи наведнъж, разбирам те. Но някои неща стават бавно, иска се време, Дада.
Айфер: Еда, той не е виновен, че е загубил паметта си, скъпа.
Мело: Не ти ли каза този човек: „Дори 100 пъти да се родя на този свят, бих се влюбил в теб всеки път“?

Еда: Каза го.
Мело: Еее! Ревнува те като луд, полудява, когато види някой до теб. Каквото и да става, рано или късно се оказва до теб. Дада, Серкан отново се влюбва в теб.
Айфер: Еда, никога не се отказвай. Нито от Серкан, нито от любовта си, нали?

Мело: Не се разстройвай повече. Ще мине време и ще се смеем, спомняйки си това.
Айфер: Хайде, моля те, Боже!
Еда: Не знам. Може би не са ми останали сили да чакам

След казаното от Джерен, Серкан иска Еда сама да признае за „играта на любов“ и  чувствата си към него, Енгин се заема с организацията на мероприятие, на което Еда и Дениз ще бъдат принудени да кажат истината.

Скрит текст:
Енгин: Да ти кажа ли нещо? Дойде ми невероятна идея, Еда и Дениз ще бъдат притиснати в ъгъла.
Серкан: Кажи ми тогава, какво имаш передвид? .
Енгин: Сега не мога да кажа. Не мога. Но след като намеря място, ще ти разкажа всичко. Нямахте ли работа с Ферит? Занимавахте се с реставрация, днес ще има резултат. Концентрирай се върху това, брат. Останалото остави на мен.

- Спомняш си, нали?
- Не, не си спомням.
- Какво означава „Не си спомням“? Защо тогава дойде тук и ме целуна? Ти...
- Исках да те целуна, и така може би да си спомня.

Селин отново е при Дениз, темата - Еда и Серкан.

Дениз: Не отговаря.
Селин: Ако не се свържем с тях, няма да разберем как е минала вечерта.
Дениз: Да, но съдейки по спора им, между тях няма нищо положитерно.
Селин: Дениз, каквото и да става, винаги са заедно. Отиват да вечерят заедно.

Скрит текст:

Дениз: Виж, Селин, не можеш да контролираш чувствата на Серкан, трябва да разбереш това.  Не можеш да ги управляваш. Не знам, трябва да направим нещо по-ефективно.
Селин: Какво да направя, Дениз? Да направя покани като теб?

Дениз: Не мисля, че имаш време за това. Да, единственото, което можеш, е да се ожениш за Серкан.
Селин: Да, трябва да го убедя да седне на сватбената маса.
Дениз: Не само Серкан, трябва да убедим и Еда.

По същото време Еда пристига в офиса, обажда се на Дениз.  

Еда: Дениз? Днис, ще говоря със Серкан. Наистина съм много изморена вече. Искам да му кажа.

Дениз: Щях да ти звънна точно за това. Виж, Селин дойде в кафенето тази сутрин. Избирахме мебели за кабинета, оттук отиде при някакъв дизайнер, моделиер на сватбени рокли.

Еда: Щяла да разглежда сватбени рокли?
Дениз: Да, някакъв специален дизайн, нещо такова, не разбирам нищо от тези неща. Но по молба на Серкан,  Серкан го поискал.

Еда: Серкан го поискал? Поискал е специален дизайн?
Дениз: Доколкото разбирам, не си в течение.
Еда: Наясно съм. Вече съм наясно.

Дениз: Еда, добре ли си?
Еда: Добре съм, много съм добре. Ще се видим, Дениз. Ще видиш ти!

Дениз по подходящ начин съобщи на Еда „правилната новина“, и нейната умора бързо изчезна. Отново е готова да действа...  „Играта на любов“ продължава!

Какво още се случва:
Еда се връща в офиса, преструва се, че говори с Дениз, говори мили думи, опитва се да предизвика реакция от Серкан.

И Серкан се включва в разговора, и изненадващо за Еда, от дума на дума въвежда темата за любовта. В офиса и навсякъде!

Скрит текст:
Серкан: Добре, Еда Йълдъз. Всъщност си права.
Еда: Виж, сега успя да привлечеш моето внимание. По кой въпрос съм права, интересно?
Серкан: По този. Тоест... според мен, любовта не трябва да бъде забранена. Нали така? Всъщност, нали, сега...Любовта всъщост е нещо красиво. Толкова е важна, тоест...Не е важна само за нас, за целия офис е важна, доори и за тази страна. И този свят се нуждае от любов. Нещата стават по-красиви, когато има любов. Хората стават по-добри, вършим работата си правилно и с любов.

Еда: Добре ли си?
Серкан: Много. Много съм добре.
Еда: Сериозен ли си по въпроса с любовта? Тоест, сериозен си, сега?
Серкан: Разбира се, много. Заради любовта...Любовта в този офис никога не трябва да е забранена.

Еда: И без това не можеш да забраниш любовта, където съм аз.
Серкан: Точно това искам.
Еда: Какво точно искаш?
Серкан: Точно това. Както и да е. Да се върнем към работа... Но си права, да.

Еда и Селин влизат почти едновременно в кабинета, веднага започват да си подхвърлят "закачки" Серкан ги наблюдава.

Селин: Бях при Дениз тази сутрин, но забравих да питам. Как върви подготовката за вашата сватба?
Еда: Не тичаме насам-натам, защото знаем какво правим.
Селин: Дениз е минималист, а ти не обичаш претенциозността. Ако носиш бяла рокля на сватбата, ще бъда изненадана.
Еда: Винаги те изненадвам, Селин, бъди готова.

Селин: Не. Няма нужда да чакам. Защото не виждам пръстен на ръката ти.
Еда: Пръстенът е в процес на изработка. Ако те интересува нещо друго. Например, мога да ти кажа подробности за сватбения букт. Искаш ли?

Селин: Не. Имам по-важна работа.
Еда: Видно е. Държиш се, сякаш нямаш друга работа. Ще те питам нещо. Ще попитам теб, Серкан. Разбираш от тези неща. Какъв да е сватбеният букет?

Серкан: това не ме интересува особено, но ще ти кажа нещо. Мисля, че си пасвате, така че се оженете възможно най-скоро. Тоест, направете го веднага.
Еда: Много си прав. Много си прав. Дениз вече не издърпжа, знаеш ли? Не може да живее и ден без мен.

Идват Ферит и Енгин, обажда се г-н Атеш, спечелили са проекта за реставрация. Ще ги посетят през деня, за да подпишат, има лична молба, подробности ще обсъдят, когато се видят.

Енгин: Сега е ред на местата за активност. Виж, братко. Това е, което намерих, погледнах в интернет. Просторно и шикозно. Всички ще се поберем.
Серкан: Наистина не разбирам що за човек си ти? Наистина ми харесва идеята, която измисли.

Скрит текст:

Енгин: Казах ти братле, гений съм. Еда и Дениз никога няма да забравят тази вечер. За тях ще е кошмарна, братле.
Серкан: Добре. Добре, точно тава исках. Кой ще задава въпросите?

Енгин: Заведението има тази възможност, ние просто ще участваме. Г-жа Хандан ще зададе въпросите, които ние ще подготвим за Еда и Дениз.
Серкан: Енгин, сега наистина ме плашиш. Всщност се надявам наистина, че някой ден няма да ми го причиниш.
Енгин: Не се тревожи, на твоя страна съм, няма от какво да се страхуваш.

Серкан: Да погледна това. Добре, значи си се погрижил за всичко.Няма да има проблеми, нали?
Енгин: Точно. Забавата от мен, а Дениз е за теб. Не забравяй.
Серкан: Договорихме се.
Енгин: Ако наистина играят игра, тази вечер ще излезе наяве.
Серкан: Не, не мисля. Защо й е на Джерен да ме лъже?

Енгин: Не. Просто се чудя защо го е направила. За да предпази Еда ли?
Серкан: Какво друго може да бъде? В края на краищата са близки приятелки.
Енгин: Говориш истината, но...
Серкан: Нищо, няма нищо. Все пак казва истината.

Джерен не е ходила при лекаря, не казва на никого, дори на Мело. А Мело с нетърпение иска да й разкаже за случилото се предишната вечер, Серкан е целунал Еда!

Еда: Кой пореден номер е това?
Серкан: Номер? Ами...Нямам никакъв номер.

Еда: Не си играй с мен, Серкан.
Серкан: В любовта няма игра, Еда.

Изненадана и смутена от думите и поведението на Серкан Еда споделя с момичетата.

Еда: Момичета, става нещо странно. Серкан се държи много страннно, необичайно.
Мело: Как така? Не е ли робота, който познаваме?

Скрит текст:

Еда: Не, не е така. Говори за любов през цялото време. Премахнал е забраната за любов,  любовта не познава пречки...И говори още такива неща.
Мело: Боже, Боже. Защо е такъв? Днес е един, утре се държи по друг начин. Минутка, не сказа ли снощи, че се отказваш от любовната игра?

Еда: И от него се отказах... Серкан ме последва.
Мело: Ако е така, това е съвсем друго.
Джерен: Не разбрах. Какво казва Серкан? Какво е станало?

Еда: Как да го кажа. Сякаш...Сякаш все едно се опитваше да научи нещо от мен. Тоест, опитва се да ме притисне в ъгъла. Нещо подобно прави. Преди малко ми каза, че не трябва да играя в любовта. Не знаех какво да кажа, изненадах се. Станах и излязох.
Мело: Минутка. Да не би да ти намеква за играта на любов?

Еда: Не. Така си помислих, но откъде би могъл да знае? Момичета, невъзможно е. Откъде ще разбере?
Мело: Не. Ако не му кажем, той няма да разбере.
Джерен: Иди и го попитай. Нека ти каже открито какво е искал да ти каже.

Мело: Нека първо отговаря за снощи. Остави го. Идва. Целува. "Целунах те, за да си спомня... Не помня, но те целунах..."  Какво странно поведение има този човек?
Еда: Мело, успокой се. Ще се оправя, ще го попитам.

Мело: Обещай ми, няма да се откажеш толкова лесно. Ще продължиш. Нека го боли от любов. Нека дойде на себе си.
Еда: Добре. Ще го направя. Успокой се. Ще ти направя чай от лайка.
Джерен: Не, аз ще направя. Защото всички имаме нужда.
Еда: И аз ще дойда.
Мело: След малко ще дойда. Г-н Енгин иска една папка...

Серкан: Мелтем. Мелтем...Мелек. Да?
Мело: Дойдох да попитам как мина вчерашната вечеря?

Серкан: Забравих да благодаря. Много благодаря. Наистина мина добре. Добре мина. Но скоро ще има звънец за конференцията, ако искаш , после ще говорим.

Мело: Да, разбира се, ще говорим. Искам да ви каже нещо, преди да тръгнете. Ако обидите Дада, ще се разправяте с мен. Ако си запишите, може този път да не забравите.

Серкан: От къде се взе това сега?

Серкан говори по телефона за проекта за реставрация.

Еда: Ще предадеш проекта на друг ли?
Серкан: Да. Проблем ли има?
Еда: На кого?
Серкан: Скоро ще видиш, след малко ще дойде.

Скрит текст:
Дениз: Привет.
Еда: Дениз? Какво правиш тук?
Серкан: Аз го повиках.
Еда: Защо?
Дениз: Ще повярваш ли, нямам никаква идея! Серкан каза, че когато дойда, ще каже.

Серкан: Ще седнеш ли?
Еда: Ще кажеш ли какво става?
Серкан: Искам в нашия проект за реставрация да използвам креативния талант на Дениз.
Еда: Човекът, за когото говореше по телефона...Дениз ли беше?
Серкан: Да.

Селин: Мисля, че трябва да приемеш. Работата ти е да реставрираш, нали така?
Еда: Селин, ако искахме да знаем какво мислиш, щяхме да те попитаме.
Селин: Еда, не съм като теб. Опитвам се да бъда обективна.
Еда: Какво направи? Нови истории, нов характер ли си приписа? Новият ти характер обективен ли е?
Еда: Какво?
Серкан: Селин! Моля, спрете се вече. Нека Дениз да реши.

Еда: Мили мой, постъпи както искаш. Каквото искаш.
Дениз: Добре, да го направим.
Серкан: Чудесно. Да ни е честито. Нали Енгин?
Енгин: Според мен, не може да има по-добър избор. Супер. Превъзходно.
Серкан: Проектът ще стане по-ясен, когато дойде г-н Атеш. После ще се съберем всички, ще обсъдим и ще разкажем на Дениз всичко за проекта.

Енгин: Момент. Докато всички сте тук, искам да планирам нещо за довечера.
Серкан: Енгин, достатъчно. Стига.
Селин: Какво по-точно?
Енгин: Ето какво. Нещо, където можем да се освобидим от стреса. Да се отпуснем и да се повеселим всички заедно. Намерих прекрасно място за това. И сега ще се опитам да резервирам места. Ако искате...

Селин: Серкан не обича много, но...
Енгин: Серкан обича, Серкан много обича такива нещо, нали?
Серкан: Не, действието си е действие. Разбира се, че ще отидем.
Селин: Добре, тогава ние ще дойдем.
Еда: Ние няма да дойдем, не разчитайте на нас.
Селин: Каква голяма загуба. Какво ще правим?

Еда: И какво толкова има в това мероприятие? Какво трябва да се прави?
Енгин: Какво трябва да се прави в тази мероприятие? Ами трябва да се прави...Това е нещо като терапия. Ще изхвърлим целия стрес. Ще получим енергия от Космоса. Така ще е. И ще се повеселим. Какво има да мислите?

Еда: Добре, ако ще изхвърлим стреса, и е нещо като терапия...На мен ще ми помогне. Защото имам стрес. Да отидем.
Селин: Боже, без вас щеше да ни е скучно. Добро решение.
Еда: Сега ще правя всичко, което ще те вбеси. Всичко. Разбла ли? Всичко. Ще я убия!
Дениз: Успокой се.
Енгин: Добре. Тогава щом резервирам мястото, ще ви изпратя адреса. И вие ще дойдете там. Хайде.

Еда: Живот мой, поздравявам те.
Дениз: Благодаря. Аз също тръгвам. Ще дойда за теб.
Селин: Имам работа, която трява да довърша.
Серкан: Добре.

Още:
Скрит текст:

Мело: Мисля, че г-н Енгин добре го е измислил. Заедно ще се освободим от стреса. И на теб ще ти е от полза.
Джерен: Аз съм добре, Мело.
Мело: Добре. Ще бъдеш още по-добре. Не е ли прекрасно?
Джерен: Ще бъде хубаво. Всички заедно ще се забавляваме.

Ферит моли Мело да ги остави минутка насаме.
Джерен: Станало ли е нещо, Ферит?
Ферит: А не е ли станало, Джерен? Ти обеща, че ще отидеш при лекаря. Разбрахме се.
Джерен: Ходих, Ферит. Казах ти, че съм ходила. Вече ти казах.
Ферит: Джерен, те ми звъняха, че не могат да се свържат с теб. Защо лъжеш?

Джерен: Затова може би ти казвам, за да не ме разпитваш за причината.
Ферит: Аз не те питам за причината.
Джерен: Какво искаш, Ферит? Искаш отплата за твоята помощ? Какво искаш?
Ферит: Искам да правиш хубави неща за себе си, Джерен.
Джерен: Аз не съм дете, ясно? Не съм дете. Не трябва да се държиш с мен, като с дете.
Ферит: Добре. Добре.

Серкан: Какво стана? Имаше много работа ли?
Селин: Не, от вчера ме болеше главата. Ходих на лекар, направиха ми рентген, боли ме от удара след катастрофата.  Всичко е наред, не се притеснявай.
Серкан: Разбрах, Трябва да се грижиш за себе си.
Еда: Какво е станало? Болката мина, след като отиде на рентген ли?
Селин: Не. Ще пия лекарства.
Еда: Правилно решение, ще мине след лекарствата. Лъжкиня.

Енгин уговаря условията за анти-стрес мероприятието.

Съвещание за проекта за реставрация.

Г-н Атеш: Всъщност този проект за реставрация е малко повече, отколкото ви се струва. Говоря за мащаба на културните ценности. Има много работа, за да може Истанбул да стане...Сърце на модата, като Париж и Милано. Нашата сграда ще бъде неговия център.

Искат за проекта да се разбере не само в Турция, но и  в целия свят, затова организират прием, ще има дефиле. Дизайнерката Севим Ъйшък е подготвила за целта специална колекция. Това е и молбата им, на финала на дефилето искат на подиума да излезе г-жа Еда, разбира се, със своя годеник г-н Дениз. Ще се радват ако приеме поканата.

Еда е изненадана, Серкан видимо не е съгласен, но тя приема поканата.

Sunglasses
Скрит текст:
По препоръка от Висшите органи Stuck Out Tongue се опитах голяма част от изложението да е в спойлери!  

Това е 1-ва част на 34-ти епизод, 2-рата ще кача, когато някой от вас се разпише! Pencil2

# 81
Дилеми, 💐
Любимо четиво 😀

# 82
  • София
Тина, Hug

Sunglasses
2-ра част, 34-ти епизод

Анти-стрес мероприятие.

Тренер: Сега се съсредоточете на човека, за който първи се сетихте. Вие сте се срещнали за първи път. Защото няма друг момент. Няма минало, няма бъдеще. Има само тук и сега. Сякаш светът спира. Не отваряме очи. Вие сте отпуснати.

Скрит текст:
Енгин: Кое е следващото? Много ни е интересно, кое е следващото, тъй като много ни хареса.
Тренер: Първо тест на доверие, а после ще има тест.
Еда: Тест?
Тренер: Така че, истинската и неистинската любов ще станат известни. А как?
Енгин: Ще намерим истинската любов. Брат, тази игра е много важна.

Дениз: Еда, говори за истинската любов.
Еда: Ако е това, за което си мисля...
Мело: Това...Това е тест на отношенията. Тест на отношенията. Само това остана.
Еда: Да, това е. Ще се опитат да разберат доколко се познаваме.

Мело: Не се паникьосвай.
Еда: Тогава мисли, Мело. Мисли.
Дениз: Не трябва да се издъним.
Еда: Тогава да намерим решение. Точно сега.
Мело: Мисля, не ме гледай така.

Енгин: Всъщност, къде е Селин?
Серкан: Започна да й прилошава в колата, откарах я в дома й. Това ще помогне ли, Енгин?
Енгин: Довери ми се. Ако това не е истина...Ще им разваля играта.
Серкан: Надявам се.

Еда: Това е нашият край. Защото започнах да се паникьосвам. Сигурно ще проговоря, защото съм притеснена. Ще ни разкрият.
Мело: Ще намерим решение, не се притеснявай. Не се паникьосвай.
Еда: Как да не се паникьосвам? Мисли,  Мело.

Събитието продължава...
Следват упражнения по безусловно доверие...въпроси за любимото ядене на любимия....за любимия му цвят... кога са се срещнали за първи път...

Мело мисли, дори претърсват кабинета на тренера, но нищо...

и най-накрая гениалната Мело решава да спре тока в сградата и така да се провали мероприятието...
Мело: Трябва да намеря решение за това. Какво да направя? Къде ли е? Кой е там?

Тренер: Стигнахме до най-критичната точка. Тук всичко ще стане ясно.
Еда: Ще се справим. .  
Тренер: Хората, които нямат общи мечти, не могат да имат и общо бъдеще. Следователно...Каква е най-голямата ви обща мечта?
Енгин: Хайде да ви видим сега.
Серкан: Хубав въпрос, хубав. Най-накрая един хубав въпрос.

Еда: Момент, мисля.
Дениз: Трябва да напишем едно и също.
Еда: Добре, чакай. Мисля. Може би да обиколим света заедно?
Енгин: Да. Пишем. Веднага записваме. Да напишем мечтите си, любима.Всички да ги запишат. Нямам търпение да видя отговорите. Ще ни харесат мечтите ви.
Серкан: Сега си споделят двамата. Един до друг са. Кой ги сложи да седят един до друг?

Мело: Погледни само какво си причинявам заради любовта. Кълна се, боря се със себе си. Боря се със страха си от тъмното.

Тренер: И така...Мога ли да видя отговорите ви?
Серкан: И...споделяме.
Енгин: Представяме си бъдещето.

Мело: Кой ли от тези? Твърде много са.
Тренер: Може ли да видя отговорът ви, г-жо Еда?
Еда: Добре. Сега го записвам.
Енгин: Да. Да видим.

Енгин: Да видим. Какво пише там? Какво е това? Какво? А?!! Какво стана?

Еда: Край, свърши се. Мело?
Дениз: Добре се получи.  

Серкан: Енгин, какво става? Енгин, какво става? Наистина, Енгин, какво става?
Тренер: Как можа да угасне на най-хубавата част?
Еда: Мело! Обичам те!

Какво още се случва:
Скрит текст:

Еда: Мело, ти си моят герой. Докато ти си до мен, няма да се пречупя. Нищо не може да ми се случи.
Мело: Хайде, целуни ме тук. Целуни ме по челото и се гордей с мен.
Еда: И така се гордея с теб! В точния момент спря тока. За момент застинах на място. Наистина не мога да ти се отплатя.

Мело: Не се отплащай. Но няма да можем винаги да спираме тока, когато сме притиснати в ъгъла.
Еда: Ще го спираме.
Мело: Понякога няма да става.
Еда: Трябва да покажа, че връзката ни се развива, напредва. Очевидно нещо са замислили.

Серкан: Наистана не е за вярване! Не е за вярване! Толкова малко оставаше. Толкова малко и щяха да отворат отговорите. Всичките им лъжи щяха да излязат наяве.
Енгин: Добре. Прав си. Но не разбирам, как може да си толкова сигурен?

Серкан: Не видя ли колко бяха напрегнати? Бяха много напрегнати. И после какво стана? Какво стана?
Енгин: Какво стана? Токът спря.Лош късмет. Какво да се прави.
Серкан:Никакъв късмет не е, Енгин. Няма нищо общо с късмета.

Ферит: Добро утро. Какво става? Проблем ли има?
Енгин: Не. Със Серкан говорехме за снощната игра.
Ферит: Да. Много добре се получи. На всички се отрази добре, повдигна настроението.
Серкан: Не на всички. Не на всички. Токът спря и играта остана незавършена. Както и да е. Има ли нещо, което трябва да знам?
Ферит: Не, не. Поддържам връзка с екипа на г-н Атеш. Всичко е под контрол. Костюмите за довечера са готови. Няма проблеми.

Серкан: Чудесно. Трябва ли да подготвя нещо? Реч или нещо подобно?
Ферит: Не. Г-н Атеш ще изнесе речта. Ще каже няколко думи за проекта, ще спомене нашето участие, ще благодари и така.
Серкан: Добре. Еда знае ли? Къде е тя? Няма я тук, нали?
Ферит: Говорих с нея. На проба е., след това ще дойде.
Серкан: Добре. Оставям всичко на теб.
Ферит: Ще се погрижа.

Еда: Добро утро. Разбира се от теб и „Добро утро“ няма. И това е нормално.
Серкан: Защо не сложим една стена тук, точно по средата?

Еда: Преди да стигнем до стената... Това е дошло за теб. Да ти го дам. Нарисувах ти цвете. Може пък да те накара да се усмихнеш.
Серкан: Ще го видя по-късно. Щом си толкова щастлива, значи в плика има нещо, което ще ме ядоса.

Еда: Не знам какво има в плика, но не затова съм щастлива. В настроение съм, защото бях на проба. Г-жа Севим е много сладка. Много се радвам, че се запознах с нея.
Серкан: Г-жа Севим не е никак сладка, затова ми е много любопитно какво те е направило толкова щастлива.

Еда: Каталог с места за сватби. Посъветва ме къде да отидем с Дениз за сватбата. Освен това...Каза, че ще направи дизайна на сватбената ми рокля. Какво стана? Внимавай. Серкан, внимавай. Ще се задавиш. Искам да те видя на сватбата си. Леко.
Серкан: Излизам. И без това е неприятно. Ако ти трябва нещо за довечера, говори с Ферит. Разбра ли? Не искам да стоя на неприятно място.

Еда: Какво стана? Защо неприятно?  Стресиран ли си? Не разбрах какво те напрегна така? Ела, ще ги разгледаме заедно.
Серкан: Излизам, Еда. Излизам.
Еда: На бокс ли отиваш?
Серкан:Какво? Да. Отивам на бокс. Разбра ли? Ще освободя напрежението. Но няма да се получи.
Еда: напразно се напрягаш, но както и да е. Бокс, а? Бокс.Наистина ли си мислиш, че можеш да се измъкнеш от мен?

Джерен: Не. Няма да запиша друга дата. Нямам намерение да идвам отново. Благодаря ви.
Ферит: Джерен, наистина не мога да повярвам, колко си променена. Вчера беше една, днес си съвсем друга. Как ще стане това?
Джерен: Не ми се говори, Ферит. Става ли?
Ферит: Добре, ще говорим по-късно.
Джерен: Изобщо няма да говорим, защото не искам да говоря. Разговорите няма да доведат до нищо. Разбра ли?
Ферит: Просто исках да помогна. Добре. Ще направим така, както ще се чувстваш най-добре. Няма проблеми. Лека работа.

Дениз: Джерен?
Джерен: Дениз, направих нещо лошо.
Дениз: Джерен, какво направи пак?
Джерен: Отидох при Серкан и му казах за играта ви.
Скрит текст:

Дениз: Какво?
Джерен: Добре, не викай. Отидох при Серкан и му казах за тъпата ви любовна игра.
Дениз: Джерен, защо направи това?

Джерен: Защото не можах да го понеса, Дениз.
Дениз: Джерен, след като ти казах, че обичам Еда, не можа да издържиш, отиде и го направи. Защото искаше тази игра да приключи. Искаш да не съм близо да Еда, нали?

Джерен: Не, не исках това. Знаеш ли какво исках? Исках да кажа истината на Серкан, защото това, което правите е грешно. Защото правиш грешка.
Дениз: За каква грешка говориш? Хайде остави ме, забрави за мен. Еда е най-добрата ти приятелка. Как й причини това, Джерен?

Джерен: Защото ти си с Еда, с цел Серкан отново да си спомни Еда, за да могат Серкан и Еда отново да бъдат заедно. Но не се получава, не сте ли наясно с това?
Дениз: Джерен, такива глупости говориш, че сама не се чуваш.
Джерен: Ти с Eда... Прекарвате времето заедно, винаги си с нея, възползваш се от това, нали? Така си доволен, не искаш играта да приключи, нали?

Дениз: Джерен, прекрачваш границите сега.
Джерен: Аз ли прекрачвам границата, Дениз? Аз? След като научи това, Серкан отиде и целуна Еда. Целуна я.
Дениз: Целунал е Еда?
Джерен: Да, той целуна Еда. Ако някой прави услуга на Еда, то това съм единствено аз, разбра ли? Така че не продължавайте да се заблуждавате.

Дениз: Голяма каша забърка. Голяма. Ах ,Еда. Мело, знаеш ли къде е Еда?

Селин: Серкан, трябва да подпишеш тези...

Скрит текст:
Какво е това? Какво си замислила, г-жо Еда?

След разговорът с Джерен, Дениз разбира от Мело къде е Еда, бърза да излезе, но на прага го пресреща Селин.

Селин: Дениз, трябва да поговорим, ела.
Дениз: Какво стана?Селин, какво става? Селин, какво е това? Кой ги е направил?
Селин: Не знам, не знам. Очевидно и ти не знаеш.
Дениз: Откъде излязоха? Добре, как ги взе?
Скрит текст:

Селин: Някой ги е изпратил в офиса до Серкан. На името на Серкан.
Дениз: Нито една от тях, нито една, не трябва да стига до Еда.
Селин: Шегуваш ли се? Това не трябва да стига до никого. Ако попадне в ръцете на Серкан, всичко приключва.

Дениз: Този, който ги е изпратил на Серкан, поиска ли нещо от теб?
Селин: Не знам. Очевидно иска да ме раздели със Серкан.
Дениз: По дяволите! Очевидно някой от твоя кръг е направил това.

Селин: Какво общо имат с това?
Дениз: Казвам, че всичко е заради теб. Защо не можеш да разбереш? Боже мой! Вземаш това и решаваш проблема с този, който ги е изпратил. И ще внимаваш повече от сега нататък. Ще изгърмим заради теб. Внимавай!

Серкан: Какво правиш тук?
Еда: Тази фитнес зала е отворена за всички.
Серкан: Да, така е. След мен ли вървиш?
Еда: Да, нямам си работа, и те следя. Спомена бокс, и се сетих, че отдавна не съм идвала тук.

Скрит текст:
Серкан: Бокс? Тогава се забавлявай. Виж някой от категория „Перо“.
Еда: Не може ли да съм се боксирала преди?
Серкан: Имаш ли опит в бокса? Леле!

Еда: Как сте, треньор Октай?
Тренера: Добре, шампионке, как си?
Еда: Добре съм, благодаря. Какво стана? Хайде, не се страхувай от мен. Хайде, да поработим малко. Добре, ти ме тренирай.

Серкан: Аз да ти бъда треньор?
Еда: Да, ти бъди.
Серкан: Добре, ще бъда.

Серкан: Когато ги държа така, това е едно, а това две, три.
Еда: Добре.

Серкан: Бавно, не се напрягай. Можеш да се контузиш, не изкълчвай глезена. Спокойно. Да започнем с едно. Да опитаме отново. Добре. Знаеш малко как да удряш. Две. Добре, знаеш как да удряш, колко хубаво.

Еда: Ако ме помнеше, щеше да знаещ, че знам.
Серкан: Но не помня. Хайде, по-бавно, по-бавно, по-бавно.
Еда: Дойдох да ти върна паметта. Представи си това.

Серкан: За щастие оставам без спомени, иначе ще бъде най-лошата година, която помня.
Еда: Така ли? Не си го казвал преди.

Серкан: Бавно, Еда.
Еда: Казваше, че е най-хубавата година в живота ти. Какво се случи?

Серкан: Затова ли нападаш така?
Еда: Не, караме се. Защото ти... защото ти...
Серкан: Какво аз? Аз какво? А? Какво? Кажи го. И какво? Ако сме имали толкова хубава година, защо сега си с Дениз? Защо планираш да се омъжиш?
Еда: Ето защо. Точно затова!

Серкан: Еда! Какво правиш?
Еда: Боксирам се.
Серкан: Това не е бокс.

Еда: Това е бокс. Боксирам. Хайде, какво става? Как беше?
Серкан: Спри, Еда! Спри!

Еда: Кое беше две? Това ли беше? Какво...какво. Какво има?

Еда: Серкан? Мразя те, Серкан Болат.
Серкан: Това ново чувство ли е?
Еда: Кое?
Серкан: Да ме мразиш.
Еда: Не.

Серкан: Добре, защо ме мразиш, Еда?
Еда: Винаги съм ти мразила.
Серкан: Така ли? Винаги?
Еда: Винаги.

"Не ме целувай отново, не ме приближавай дори на метър. Забранявам."

Серкан: Мисля, че трябва да помислиш отново. Защото има много тънка граница между любовта и омразата.
Еда: Какво искаш от мен?
Серкан: Да кажеш истината.
Еда: Добре.

Серкан: Наистина ли си влюбена в Дениз? Искаш ли да се омъжиш за него?
Еда: Да.
Серкан: Помисли добре.

Дениз: Еда.
Еда: А, Дениз? Какво правиш тук?
Дениз: Тревожех се за теб и исках да те видя.

Еда: Разбирам. Но пропусна истински мач.
Дениз: Но когато погледна лицата ви, е очевидно кой е спечелил. Хайде, ела. Да празнуваме победата.
Еда: Добре, ще се преоблека и излизаме.

Серкан: Интересува ме нещо.
Дениз: Какво?
Серкан: Преди да спре токът снощи, не можахме да чуем отговора ви. И така...Каква е вашата мечта?

Еда: Сега е, да си тръгнем оттук на момента.
Дениз: Тогава да вървим, скъпа.

Серкан: Ферит? Няма проблем, нали?
Ферит: Не, всичко е наред.
Серкан: Добре ли си? Тоест, добре ли сте?
Ферит: Разбирам, добре сме. Не съм. Не, Джерен не е много добре.
Скрит текст:

Серкан: Мога ли да направя нещо за вас?
Ферит: Не, благодаря. Никой не може нищо да направи. Джерен не е добре и не иска терапия, това е цялата история.
Серкан: Какво означава това?
Ферит: Психиката й не е добре. Тълкува всичко погрешно и реагира  погрешно.

"Серкан, Еда те лъже. Играят игра с Дениз. Сватбата, покани, любов. Всичко е лъжа. Разбираш ли? Нищо такова няма. Те те лъжат, играят игра. "

Серкан: Какво казваш с това, че разбира погрешно?
Ферит: Всъщност, трябва да отида не лекар. Напоследък настоявам за това, но тя дори отменя уговорените часове.И бавно губи връзка с всички.
Серкан: Ще те попитам нещо. Казала ли ти е нещо за Еда?

Ферит: Не. И без това не говори много. Прави си планове в главата и почти е загубила връзска с реалността. Тоест, бърка реалността с това, което й е в главата. Напоследък не си е пила лекарствата
Серкан: Лекарства?

Серкан: Добре. Ако имаш нужда от нещо ми кажи. Знаеш, Джерен е част от семейството ни.
Ферит: Благодаря.
Серкан: Аз благодаря.

Sunglasses
Серкан е сериозно смутен и объркан! Кое е истина и кое лъжа! Играе ли  Еда игра, или наистина ще се омъжи за Дениз?! Не знае какво за прави, не знае какво да мисли... Търси знаци в поведението на Еда...И непременно трябва да обсъди ситуацията с Енгин!

Серкан: Къде беше?  Къде беше цяла сутрин? Ела тук. Ела, ела.
Енгин: Братле, имах срещи. Бях на среща и сега идвам. Какво е станало?
Серкан:  Вече не знам, дали тази връзка е истинска или игра. Вече не знам какво да мисля. Полудявам, Енгин, наистина ми дойде до гуша!
Енгин: Добре, но от къде дойде това?
Скрит текст:

Серкан:  От Джерен. Ферит казва, че не е добре, че не разбира правилно. Излиза, че не е отишла на лекар, не си пила хапчетата. Тоест, това е. Разбра ли? Освен това, всичко, което е казала, може да е лъжа.
Енгин: Може, но, братле, има лесен начин да го разберем това. Поканите.
Серкан:  Поканите! Много логично. Все пак не всеки може да разпечата покани, нали? Енгин, моля те, остави, за Бога.

Енгин: Да, прав си. Всеки може да разпечата покани. А запазване дата за сватбата? Сватбена зала, регистриране на брак, може ли всеки да го организира? Може ли да организира без дата за сватбата? Ще отидем. Какво казаха? 20-ти март? Ще разберем дали ще има сватба на 20-ти март или не.
Серкан: Да, чудесно. Чудесно. Ето това чаках от теб. Чакам това от години. Поздравления. Скоро ще достигнеш нивото ми. Трябват ти 1 или 3 години, но добре. Продължавай така.

А в кабинета Еда и Дениз играят пред Серкан поредния епизод от играта- усмивки, възклицания, леки докосвания, закачливи погледи, разговори отново за избор на мястото за сватбата и медения месец...

Скрит текст:

Еда: Ние сме готови. С Дениз. Готови сме, мислим да отидем по-рано, да свикна с мястото, с атмосферата.
Серкан: Чудесно.Добре, вървете. И Ферит знае. Ще тръгнем заедно от тук.

Еда: Моля те, нека да разгледаме това. До скоро, тогава.

Дениз: Еда, забравих си телефона. Сега се връщам.

Серкан: Имам молба към теб. Може ли да попиташ за дата на сватбата? Чудесно, благодаря.
И разбира се, Дениз чува всичко...

И е време за Събитието.

Мело: Дада! Какво е това място? Какво изобилие, като за кралица. Хайде, защо още не си готова?
Еда: Гримьорът скоро ще дойде. Момиче, много съм развълнувана. Там има много народ .

Мело: Не се тревожи. Но наистина има много народ. Но този народ – аз, Ердем, ти, нашите... не са толкова много хора.
Еда: Този път е напълно друго. Какво ще правя?

Мело: Ще излезеш като Еда. Ще вървиш като Еда. Всички ще те гледат с възхищение. Тоест, обикновен ден.
Скрит текст:

Еда: Ти си най, най, най-добрата приятелка в света.
Мело: Яяя! Моята Дада! Дай пет!

И Мело отново има план...
Етап 1- Дениз

Мело: Дениз, какво правиш тук?
Дениз: Какво да правя? Приготвям се.

Мело: Защо трябва да се приготвяш?
Дениз: Красавице, защото ще вървя по подиума, затова се приготвям.
Мело: Казвам... Чудя се дали ако ти се случи нещо, и Серкан се качи на подиума вместо теб?

Дениз: Вече ни хрумна такава идея. Играем игра, за да накараме Серкан да ревнува, ще ни види на подиума.
Мело: Не, не. Ти и Еда сте прекалено близо, започва да изглежда дразнещо. Не е нужно да го правиш. Ще ти е изкълчен крака, затова Серкан ще излезе на подиума вместо теб. Чудесна идея!

Дениз: Мело!
Мело: Кракът ти е изкълчен, разбра ли? Хайде, целувам те.
Дениз: Мело, но... Еда не знае. Двамата щяхме да сме заедно на подиума, щяхме да бъдем двойка.

Етап 2 - Серкан
Мело: г-н Серкан, извинете. Ще дойдете ли?
Серкан: Какво има,Мелек?
Мело: Кошмар.

Серкан: Какво е станало?
Мело: Стана следното. Дениз си изкълчи глезена и падна. И като си изкълчи глезена си удари главата, не се чувства добре. Не знам какво за правя.

Севим: Свършено е с нас, прецакани сме. Цялата работа, една година отиде в канала.
Серкан: Не, не мисля така. Трябва да има решение. Тоест, Еда ще излезе без Дениз. Свикнала е. Тоест, дефилирала е толкова пъти.
Мело: И аз се сетих нещо. Може би имаме такова решение...
Серкан: Какво?

Мело: Вие ще излезете на подиума.
Серкан: Няма начин.
Севим: Де да можеше! Това е най-важното събитие в живота ми, ще е много хубаво. Моля ви, г-н Серкан, не ни отказвайте.
Серкан: Разбирам, но аз съм бизнесмен, ще е глупаво, много глупаво.

Г-н Атеш: Г-н Серкан! Моля, не ни отказвайте. Знаете, това събитие е благотворително, ще се вдигне много шум, ако ви видят двамата на подиума.
Мело: Бъдете здрав. Мисля, че ще го направите.
Г-н Атеш: Да, моля ви.

Етап 3 - Еда

Мело: Дада! Агънце, дойдох да ти пожелая късмет.
Еда: Да, нужен ми е късмет.
Мело: Не, не ти трябва късмет. Излизаш и вървиш като кралица. Какво толкова има? Освен това Мело има изненада за теб.

Еда: Каква изненада? Какво си направила? Какво?
Мело: Ще разбереш като видиш партньора си.
Еда: Какво си...
Мело: Късмет!
Еда: Има много народ и ще се изложа. Със сигурност ще се изложа.

Изненада! Идва Серкан.

Еда: Какво правиш тук?
Серкан: Не знам, Еда. Защо съм тук? Защо нося това? Защо ще дефилирам? Не знам какво да правя.
Еда: Ти си моят партньор.
Серкан: Ами....

Скрит текст:
Еда: Помогни ми.
Серкан: Какво да правя?
Еда: Помогни ми да си оправя полата. Нагласи я. Оправи ми полата, хайде.
Серкан: Не е само полата, трябва целият тоалет да оправиш. Ела, сложи го отгоре.

Еда: Не ставай глупав. От какво ревнуваш?
Серкан: Дръж го така.
Еда: Защо ревнуваш, какво се случи?
Серкан: Не ревнувам. Има толкова хора. И не може да представяш “Art Life” така.

Еда: Не аз избрах тоалета. И не представлявам “Art Life”.
Серкан: Еда, по никакъв начин...
Еда: Аз съм Еда Йълдъз. И ще нося, каквото искам.
Серкан: Добре.

Серкан: Разбира се, че можеш да носиш каквото искаш.
Еда: Виж, усмихни се малко. Става ли? Не излизай така. Усмихни се.

Серкан: Ще изляза, ще те придружа и обратно.
Еда: Не ставай глупав. Трябва да вървиш до партньора.
Еда: Какво?
Серкан: Аз съм Серкан Болат, такива глупави неща...

Еда: Да беше помислил, преди да приемеш, Серкан Болат.
Серкан: Не съм приемал.
Еда: Върви така, г-н Робот. Какво ще кажеш? Точно като за теб.
Серкан: Да, чудесно.

Скрит текст:

Еда: Ето това е! Успяхме!

Скрит текст:

Селин и Дениз ги поздравяват, идват г-жа Севим и г-н Атеш.
Севим: Бяхте превъзходни! Невероятни! Във възторг съм, много благодаря. И ви поздравявам от дъното на душата си.
Г-н Атеш: След малко журналистите ще дотичат насам. Ако искате да избягаме веднага, преди да има много хора.
Еда: Да избягаме?
Серкан: Да, г-н Атеш ни кани на яхтата си.
Еда: Разбира се. Тогава ще се преоблека. Да се върна в нормалния си вид.
Г-н Атеш: Тогава, преди да дойде тълпата...
Серкан: И аз ще се преоблека.

Към яхтата на г-н Атеш.

Скрит текст:
Серкан: Внимавай.
Еда: Ох.

Серкан: Добре ли си?
Еда: Добре съм, благодаря.

Г-н Атеш: Внимателно, моля. Грижи се за звездата на дефилето.
Еда: Добре съм, благодаря.

Г-н Атеш: С ваше разрешение бих искал да благодаря на Еда и Серкан за тази прекрасна вечер.
Еда: Ние ви благодарим.
Серкан: Благодарим ви и че ни поканихте тук.

Селин: По дяволите! Пак ли? Какво искаш? Какво?

Еда: Ще подишам малко въздух.
Дениз: Добре.
Серкан: Селин?
Селин: Телефонът...

"   - И без това не можеш да забраниш любовта там ,където съм аз
   - Точно това искам.
   - Какво искаш? "

смс: “ Раздели се приятелски със Серкан без да го нараняваш. Или ще стане лошо.“
Селин: Кой може да го е изпратил?Какво искаш? Кой си ти? Какво ще правя?

Серкан: Кажете.
Глас, адвокат: Г-н Серкан открих, каквото поискахте. Има запазен официален час за Еда Йълдъз и Дениз Карсу. Тоест, те наистина ще се женят на 20-ти март.
Серкан: Разбрах.

Скрит текст:

Sunglasses
Още:  
Сагата с Алекс е към края си. Той изпраща на 2-те А-та видео, на което се вижда неговият „труп“, обажда им се подставено лице и иска откуп, за да ги „освободи“ от проблема Алекс. Май се вижда края на романтично-криминалното приключение на копнеещите за внимание и любов деца на любовта /както ги нарече Алекс!  / Айдан и Айфер.

Още малко снимки:

Скрит текст:

Марги, Hug  за гифчетата! Това беше днес за този епизод, до следващия! Smiley

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 09:07 от Dilemi

# 83
Роклята е типична за бренда-провокативна, изчанчена. Далече е от моя вкус, но факт, че малко жени биха могли да я носят и да им стои, смятам, че Ханде е една от тях. Въпреки роклята, тя е красива.

# 84
# 85
# 86
Още нови снимки от снощи

# 87
Flowers Herb Здравейте, момичета!
Доста ангажименти ми се струпаха, за добро ...
Прекланям се пред смелостта на Ханде и ако съм честна, повече ми харесва от представения тоалет на Версаче.
Грее и в нестандартната висша мода, изключително пропорционално и красиво. Въпрос на възприятия  ... въпреки годинките ми.

Обичм изненадите ѝ, обичам шока който я прави нестандартна.

# 88
Hande & Olivier

# 89
Нов пост от Ханде:

Общи условия

Активация на акаунт