💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 45/

• 43 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • Плевен / София
От много време не е имало повод за....

Бретон+ толкова скъсена дължина на косата...

# 646
Здравейте! Flowers Hibiscus

Много й отива. Всичко й отива на нея.

# 647
Здравейте. Animal Bee
Не мога да преценя дали новата прическа на Ханде е реална или перука, но ми харесва. Grinning Време беше за някаква промяна.

# 648
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Нова роля - нов външен вид! Харесва ми, приветствам промяната. Ханде изглежда много добре! Nature Sparkles
Nature Dizzy

Nature Dizzy

# 649
Гледам я в движение Ханде с новата прическа и много ми харесва. Колкото и да ми е несимпатичен парнтьорът ѝ ми се струва, че стоят добре един до друг. То за 3сек. клипче, не че се вижда много, де Grinning

# 650
По повод прическата на Ханде - има вероятност предните кичури да са скъсени, а отзад косата да е подгъната. Нещо подобно демонстрираха при Афра Сарачоглу в "Рибарчето" последния сезон.

# 651
Според мен не е перука.

# 652
Наистина голяма чуденка с перука ли е или не, но Катя ми напомни, че в началото на сезона прическата на Афра изглеждаше толкова реална, а не се оказа такава Grinning
Каквото и да е, прекрасна е Ханде и ако наистина дългата коса я няма - промяната е прекрасна Heart
Не се съмнявам, че сценарият ще бъде добър, знаейки кой го е писал Blush

# 653
# 654
# 655
Има интервю с Ханде

# 656
Simple Smile
https://x.com/claraercel/status/1912177297504780332
Превод с Гугъл:
Според репортера прическата на Ханде е предизвикала много дискусии и се смята, че е много популярна. Ханде каза, че е много развълнувана от новия проект и се надява всичко да мине добре. Тя допълни, че прическата е направена, защото е искала да опита нещо ново в стила си. Тя сподели още, че е участвала в създаването на скиците за новата колекция на марката, на която е лице, заедно с екипа на Nocturne.

Репортерът попита как се казва филмът, а Ханде отговори: „Два свята, едно желание“. На въпроса: „Ако имахте едно желание, какво би било то?“ на което тя отговори: "Имам много желания, така че няма да отговоря."

Тъй като филмът е все още в ранна фаза и в момента тя снима, тя не пожела да разкрие никакви подробности, но каза, че по-късно, когато филмът е по-близо до премиерата, ще ви разкаже всичко в подробности.
Sparkling Heart

# 657
Кукличка е Ханде и много талантлива млада дама.
Лайк от Хакан на последния й пост в Инстаграм 😎

Нашите патрони - успешни и харизматични

# 658
Flowers Herb Хубава вечер, момичета!
Чаровницата Ханде! Тази прическа подчертава трапчинките ѝ.
Сияе след почивката... /сега да поработи/ Relaxed

# 659
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт