Шестокласници 2024-2025-тема 4-От Радини вълнения обзети,децата учат пак безброй куплети

• 21 911
  • 764
  •   1
Отговори
# 720
  • Някъде по Дунава
Татко Мецан, много хубаво си го написал!
Относно училище взе да ми писва. Масово учителите са по санаториуми и почивки. А аз защо да мъча детето в жегата?! От 15-те дни не е ползвал нито един. Ще му пусна 3, от сряда до петък. И в понеделник да върви само да върне учебниците.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 12:34 от Guinness

# 721
  • shumen
Гинес,при нас са всички учители на линия.Аз не знам в Четвъртък ще върнат учебниците и Петък и Понеделник какво ще правят не ми е ясно.

# 722
  • София
Ау, какви изходни, какви изпитвания, какви оценки?! Днес заминаха за четири дни на зелено у-ще, в петък предават учебниците и край!

# 723
  • shumen
София,нашите екскурзия тази година няма да имат.Срочни и годишни оценки още нямат,но от днес ще започнат да валят ми струва.

# 724
  • Пловдив
Аз също се радвам на добрия тон в темата ни и се надявам така да остане до края. Миналата година и аз клюкарствах в седмокласната и научих много полезни неща. Тази година не съм влизала, но явно и не трябва Simple Smile
Възхищавам се на труда на Санака и усилията, които влага в името на чужда полза. Дано и ние догодина се възползваме от знанията й Blue Heart
При нас още няма срочни и годишни оценки. Иначе нанасят от изпитвания разни безобразни Simple Smile
Нашите нито на екскурзия ще ходят, нито на лагер, нито на зелено училище. Понякога ми става мъчно, че не е в друго училище само заради това. Повечето наборчета на приятели ходят всяко лято по лагери, а нашите само учене и никакви забавления от училище, но такъв му бил късметът. Явно на нашите учители не им се занимава....
Сега отивам да видя какви са тия точки. В Мамата се подвизавам от много години, но не съм обърнала внимние на нововъведенията!

# 725
Дъщеря ми предават учебниците в сряда, до утре трябва да са оформени по всичко. Сега гледам, че вече има нанесени три срочни и годишни оценки. Няма да й пускам бележки по семейни причини, да ходи в училище, да се занимават. Няма да имат екскурзии и лагери, вероятно в понеделник ще отидат някъде да се почерпят и ВАКАНЦИЯ!!!

# 726
Вижда се вече края на учебната година. Срочни и годишни оценки няма, но май горе-долу е ясно вече (последните оценки от класни и контролни дойдоха в края на предходната седмица). При нас ще има летен лагер. Ваканцията се чака с нетърпение от всички, но кака му е до края на юни.
Миналогодишната седмокласна си беше супер. С нея прописах във форума. Тазгодишната не съм я зачитала, но в момента заглавието им е в десятката.
Аз съм убедена, че стреса покрай матурите го правим родителите предимно. Но има разлика и в класовете. При каката въобще не си говориха съучениците кой къде ще ходи. И така до юни след нво. Почнаха да обсъждат, като имаха резултатите. Докато при набора вече се подпитват и ми се струва, че ще се събере напрежение там. Дано запазим разум и нерви догодина и да греша.

# 727
  • shumen
Аз също надничам в седмокласната тема и доста неща от там научих.
SoftKM,и нашите никъде няма да ходят ни екскурзия,ни лагери,ни зелено училище.Добре,че ходи на танци и от там пък много ги водят по турнета.
Elle,нашите още нищо не знаят за Понеделник.Само госпожата им е казала,че Понеделник ще отидат за малко.

# 728
  • Пловдив
А това с удължаване на учебната година до 16 юни не го разбрах с какви мотиви е прието....

# 729
  • Някъде по Дунава
А това с удължаване на учебната година до 16 юни не го разбрах с какви мотиви е прието....
Броят се учебните дни и затова. Начален курс бяха до 2 юни.
Аз също надничам в седмокласната тема, но с предстоящите промени нищо не е сигурно за нашите деца.

# 730
В началото на септември ще знаем за НВО. Обаче ДПП ще излезе чак април, и тогава ще можем да видим какви паралелки ще има, орязали ли са езиците и пр.

# 731
Нямаме нито една срочна или годишна оценка все още. В сряда щели да връщат учебниците. И при нас няма да има дори еднодневна екскурзия за края на учебната година, но го разбирам класния им. Казал им е, че заради проблемите с дисциплината няма да ходят единствено техния клас. Отказва да ходи на лагери без най-добрата й приятелка, която е седмокласничка. Обмислям да я водим в почивните дни за няколко урока на конна база.
Аз се успокоих - направих програмата за догодина. Дано да хареса госпожицата преподавателите. Мисля активно да почиваме поне през целия юли. Ходи на последния пробрен - брат й провери задачите и според него има само 1 грешка на първи модул. Пазари се за някаква фигурка, ако имала над 90 точки Smiley

# 732
Убихте ме. Ние вече имаме годишни оценки по половината от предметите, очаквам още утре да имаме и по другата половина. Имаме по БЕЛ, мат, история, география, ЧП, музика и физическо, КМ. Записах го на пробен по математика, изкара 100 точки, но това нищо не значи, това е пробен за 6 клас, чудо голямо. В седми нищо не се знае.

Доп. Докато писах, излязоха и други оценки в Школо. Останали са само рисуване, ТП и още нещо, на практика вече по всичко имат.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 13:09 от Татко Мецан

# 733
  • там където има винаги вятър
И при нас половината годишните оценки са нанесени.  Утре трябва да ги има и останалите, че няма за кога. Днес прави контролна по история, че в петък беше болна. В сряда и четвъртък ще връщат учебниците. В петък заминават за 2 дни на екскурзия. Ваканция, ура... Tv и Iphone

# 734
Не знам колко от вашите училища ползват НЕИСПУО, но то не издържа на натиска Trollface
От два часа няма достъп, та какви оценки, какви пет лева Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт