Шестокласници 2024-2025-тема 4-От Радини вълнения обзети,децата учат пак безброй куплети

• 22 681
  • 764
  •   1
Отговори
# 705
Ето, братче, нерде тревогите им в 7 клас, нерде аз като съм бил 7 клас, че съм искал да ставам пират. 30 лайка са ми сложили хората, 30 лайка, и никой не ме насмете! И Гърция, море като огледало, узо и купон! Ех!... няма и година оттогава...
https://bg-mam.ma/p/1671922/48288833

https://bg-mam.ma/p/1673986/48313577

# 706
  • София
Абе, Мецане, какво толкова раздават за тия бгмама точки, братче 🤣🤣 (знам, че знаеш, ама да дисклеймърна, че се шегувам да не се изпоскараме от сега)

# 707
Бе то лайковете нямат нищо общо с точките. Аз съм имал точки за 20 лв, купих на детето слушалки, което ти казах, щото трясна старите в пода, бяха 230лв и платих 210, 20кинта с точките. С точки от бг-мама няма да забогатееш, поне аз не съм. Има хора с много повече точки. Обаче лайковете, това е отношението на хората, които те четат. Това не се измерва с пари, много по-ценно е.
А миналата година, когато съм писал в седмокласната тема, нямаше още никакви точки. Обаче купонът беше невероятен.

# 708
  • София
Бе не е точно така… Или поне аз не всеки път слагам лайкове- я чета докато пътувам, я някой ме пита в същото време къде са му праните тениски, я кучето ми носи топка. Изобщо не искам да си мисля, че друг смята, че не го харесвам, щото не съм му цъкнала лайк. И аз не мисля същото много ясно, даже тия камбанки за лайкове много ме дразнят. А за точките даже не знам къде се влиза. ( Преди сто години спечелих станция за гладене на Тефал, достатъчно са ми дали 😂)

# 709
Никъде не се влиза, дават ги автоматично в зависимост от условията им

Възможност за печелене на точки и повишаване на рейтинг

Ние ценим вашата активност и публикуваното от вас полезно съдържание.
Можете да повишите вашия рейтинг, като предприемете някое от следните действия.

Публикувайте теми и мнения, съдържащи автентична, уникална и полезна информация.

Ангажирайте аудитория

Съблюдавайте правилата и спазване на добрия тон в дискусиите

Вижте пълните Условия на Лоялната програма на BG-Mamma

# 710
На мен сега в профила ми седи покана да си осребря 600 точки. Това са може би 6 лева. Затова, че ви надувам главата с поезия може би Simple Smile
Зимата отказах 700 точки и тези ще откажа, затова защото се броят като някакъв доход, за който трябва данъчна да се подава.
Освен това, аз не пиша за парите и продуктите на разни рекламодатели, пиша, защото ми е приятно.
Зимата се забърках без да искам в една разправия, не тук, от което още ми горчи. И сто пъти съжалих, че не си седях в наборните, а философствах другаде Simple Smile
И вече знам, три пъти помисли, но не се пали за каузи, които не си струват спора.
Според мен най-важното е не да излизаме винаги прави във виртуалния свят, а да имаме такова поведение, че утре, ако на мен, на теб, на някой му е нужна помощ, информация, съвет, морална подкрепа, да можем да го направим и отвъд никовете.

# 711
Дай линк в какво си се забъркала😃...да, 600 точки са 6 лв., и аз никога не мисля за някакви си точки, когато пиша, а пиша, когато имам да кажа нещо. Не ми харесва обаче накъде зави темата. Дайте да оставим тези глупости.

# 712
Аууу как сте ни обсъдили "зад гърба". Grinning
Недейте така, не сме толку зли. Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз като пиша в друг набор, не се чувствам като у дома си, но пък никой никого не гони.
Даже мисля да ви идвам на гости догодина и събирам разни материали за споделяне, които ги няма в пощата.
Поизнервени сме, спор няма.

# 713
Ти си спец по линковете, ТМ.
Как го правиш бай дъ уей?
Тук това съм казал : хоп линк
Тук онова съм казал: хоп линк!
Как се оправяш сред 7000 мнения да се ровиш и постваш линкове.
Официално скандали в бг мама няма, онзи с частично мое участие, бе надлежно изтрит от модерацията. (този термин го прочетох за първи път от един човек от ковидната и много се смях)

Завивам към ядрото на темата: утре изходно ниво по ТП! Let the force be with him Simple Smile Втотник: проверка и оценка на домашно по музика Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 21:29 от a blue-eyed girl

# 714
Моите точки изчезнаха и сега имам нула🤣

# 715
.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 09:54 от Татко Мецан

# 716
Много се радвам, когато видя много нови отговори в темата. 🤗 Харесва ми като споделяте какво се случва във вашите училища, как са децата, какво ги вълнува, какво вълнува вас, вашите спомени, таланти.
Специални поздрави за детето на Детелина! Браво! Да продължава все така! 👏
От няколко месеца следя седмокласната тема. Вярно, не са толку зли мамите там, имам си дори любимки. Нормално е да прехвърчат искри, вече всички са доста изнервени. Да видим ние как ще сме догодина 😝. Надявам се да запазим добрия тон.
gato, ще си добре дошла догодина, щом имаш желание да ни навестяваш. 🤗
Успешна последна учебна седмица в 6 клас! 🤗

# 717
Темата не са точките, но аз за първи път чувам за тях 😆😆😆 пак съм изостанала.
Срочните оценки пристигнаха, синковеца заминава на поход с класа и хич не му дреме.

# 718
.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 09:54 от Татко Мецан

# 719
  • shumen
Синеочке,при моя Вторник последно изходно по География.Тия учители защо ли не мислят трезво и ги правят в последния момент?
Гато,щом искаш наминавай ни догодина.

Общи условия

Активация на акаунт