усещането на майката за пола

• 2 877
  • 86
  •   1
Отговори
# 45
Усещането ми не ме подведе,момче е!

# 46
Имах усещането за момче 100 %, макар че исках момиче. Дори като ми казаха в 20 г.с. , че е момиче не ми се вярваше. Все още се съмнявам понякога. А и ми се случва често да ми казват разни непознати лелки и баби: Момче, нали!?  Laughing 
Най-много да ни се наложи да подменим гардероба на бебо идния месец, но това да ни е проблема!

# 47
Имах усещане за бебе. !естно казано така и не се замислих нито веднъж момче ли ще е или пък момиче. newsm78

# 48
Аз пък още от малка все си мислех, че ще съм майка на 2 момчета. И като забременях много ми се искаше да е момиченце, но бх убедена, че ще е момче. Все си мислех нещо от сорта "Аз не съм заслужила такава радост като момиченце" Crazy И на всеки следващ преглед все питах "Още ли е момиче?"  Е, да ама сега си имам една прекрасна девойка и се радвам, че усещането ми ме е подлъгало.

# 49
твърдо и до последно "усещах" момче, а резултата може да го видите по-долу
следващият път ще слушам какво ми се показва от видеозона
Точно  Peace

# 50
От самото начало знаех, че ще е момче и познах  Grinning.
Peace

# 51
  • Разград
И през двете си бременности съм знаела какво дете нося.Не се бях излъгала.

# 52
Щом разбрах,че съм бременна-знаех,4е ще е мом4е Mr. GreenПрава бях Peace

# 53
  • Варна
През цялото време имах усещане ,че ще е момче,а на видеозона така и не се видя пола.Бяхме измислили само мъжко име.Права бях,роди се момче.

# 54
И през двете ми бременности си мислех ,че ще имам момчета ....така стана. Mr. Green

# 55
Винаги съм мислела, че бебето ще е момиче, даже и името и бях измислила още в първите месеци на бременността. Бях сигурна и се оказах права.

# 56
В първите месеци мислих, че ще е момче.....но тайно се надявах за момиченце, защото мъжа ми искаше момиченце.
И сега имаме една прекрасна госпожица, почти на 4 години:))))

# 57
Не съм имала усещане какво ще е бебето. Много исках момиченце и когато ми казаха, че ще е момиче много се зарадвах. Преди това обаче нямах никаква представа или усещане какво ще е  Hug

# 58
  • През девет земи в десета
И аз си мислих, че ще е момченце и си имам момиченце.
И аз така Joy Но сега много се радваме и двамата с татито Peace

# 59
Първия път бях сигурна ,че бебето е момче, а таткото -момиче.Е ,беше момиче. Mr. GreenВтория път бях сигурна, че ще бъде момиче ,а таткото - момче. Е, излезе момче. Mr. GreenТолкоз от мен за усещанията на майката... WhistlingПри нас усещанията бяха при таткото... Mr. Green
Интересното е, че като забременях втори път, малко преди да родя, питах дъщеря ми/ която тогава беше на почти две години / какво бебе ще имаме, а тя отговори, че щяло да бъде момче.

Общи условия

Активация на акаунт