Математически турнири 1-4 клас. Тема № 64

• 57 286
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Какъв е този рейтинг? За учениците от София ли?

Може да разгледате тук :
https://klasirane.com/competitions/RAT/All

# 286
  • София
Вече е публикувано разпределението по часове и стаи за полуфинала на Математика без граници в Стара Загора: https://www.mathematicalmail.com/category.php?id=357

Започна записването за следващата "порция" тренировъчни тестове на СМГ: https://tt.smgood.bg/zapisvane-trenirovychen-test-proben-izpit/

# 287
# 288
А някой да има резултатите от ПМС 2025 4 клас, София град в excel? Simple Smile

# 289
Регистрацията в сайта на ВМС - Велико Търново ми се струва невъзможна. Simple Smile Пробвах с два имейл адреса, но не ми праща имейл с линк за потвърждение. При някой друг имало ли е такъв проблем?

# 290
  • Варна
Някой, който днес се е явил на полуфинала на МБГ,.......наистина ли децата излизат със задачите или така ми се е сторило?Ако е така, не е справедливо, ама изобщо!

# 291
Да излязоха със задачите

# 292
  • София
Моето момче беше на великденско математическо състезание днес.
Не било лесно, но той се бил постарал да прочете внимателно всичко и да го разбере (откакто имат текстови задачи, ако го слушате как говори, ще решите, че е бил на състезание по четене, а не по математика).

Това за МБГ ако е вярно, доста нечестно, но като цяло и това, че в някои градове категорично здраво се подсказва на децата, също не е честно и е видимо от резултатите.
Не помня вече на Кенгуруто или на МБГ беше, но децата от Тетевен ще речеш, че са родени математици всичките

# 293
Да и аз малко съжалявам че изпуснахме великденското заради полуфинала...

# 294
  • Варна
Всички мятаха листи със задачите, а примерно за даден клас има деца с часове по различно време.Викам си не може да е вярно, аз не съм видяла- нещо друго е било...уви.

# 295
  • София
Със задачите излезе детето и с индигираната бланка с отговорите, но дори да е имало други деца, явяващи се на полуфинала за неговия набор в по-късен час, аз като родител не бих им споделила предварително нито задачите, нито отговорите на детето, които не е ясно дали са верни, нито пък бих ги публикувала веднага в интернет, за да улесня конкуренцията. Вие бихте ли споделили задачите и отговорите на вашето дете дори на приятелско дете, което тепърва предстои да се яви след 20 минути на състезанието на същите задачи? Организаторите на МБГ се стараят да съберат даден набор в един и същи час, но понякога не е възможно заради броя на децата и ги разпределят в два съседни времеви слота, а не пръсват даден випуск във всички възможни часове на явяване.

# 296
И аз не бих ги дала, но ..случаи всякакви. За 3 клас имаше деца от 12,14,15,30. Ииии ми не е честно

# 297
  • София
Дъщеря ми също днес беше на  великденско математическо състезание (1 клас). Задачите и отговорите вече излязоха, но колко  точки носи всеки отговор не става ясно. От 15 задачи има 11 верни.
Пожелавам повече доволни деца да има Simple Smile, които днес са се явявали

# 298
Дъщеря ми е в първи клас, беше на Великденското, но не се беше справила добре. И тя излезе със задачите и отговорите. За срам или не, 15-ста задача не можах и аз да я реша. И детето съответно. Решавах я в ЧАТ ГПТ и с Джемини на Гугъл. Дадоха ми различни отговори. Някакъв магически квадрат. Или е нещо съвършено просто за възрастен човек но аз го мисля за супер сложно, но не се справих. То и няма значение де дали мога или не. Детето също не се справя. Явно не ѝ е това силата, дори и да го обяснавам (поне това, което мога). Ще търсим други таланти.

# 299
И ние бяхме на МБГ в Стара Загора днес, но не разбрахме, че има други часове за един и същи клас. Задачите за втори клас според детето не са трудни, но това е само предположение 😂
За темата СМГ и БЕЛ: моето е точно такова дете състезател по математика и зле по БЕЛ. Има предимно петици и тук-там някоя шестица след часове инвестиран труд. Да 7 клас почти съм сигурна, че няма да му се получи на НВО. Познаваме доста деца, които отидоха в ПЧМГ по тази причина, така че имат варианти.

Общи условия

Активация на акаунт