Математически турнири 1-4 клас. Тема № 64

• 40 729
  • 545
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря Ви! А от колко часа е (леле, звуча много неинформирано,ама си е така)?

# 91
Благодаря Ви! А от колко часа е (леле, звуча много неинформирано,ама си е така)?
https://ruo-sofia-grad.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82% … B0%D0%BD%D0%B8-4/

Пролетното математическо състезание за ученици от IV клас ще се проведе на 29.03.2025 г. (събота) от 09:00 ч.

# 92
До 8.30 трябва да са в стаята, в която са разпределени.

# 93
Още веднъж, благодаря!

# 94
  • София
Учудена днес гледам резултатите на моя синковец на пролетното Математика без граници и съм изумена, 28 точки. До сега винаги е бил с бронз, чакаме с нетърпение за какъв се е класирал този път.

# 95
Учудена днес гледам резултатите на моя синковец на пролетното Математика без граници и съм изумена, 28 точки. До сега винаги е бил с бронз, чакаме с нетърпение за какъв се е класирал този път.
За кой клас?

# 96
Кога беше състезанието, че вече знаете точките?

# 97
Кога беше състезанието, че вече знаете точките?

Нашето беше вчера (25.03). И аз се учудих, да не би да говори потребителката за зимното още?

# 98
  • София
Нашето беше в неделя, но точките ги дават няколко дни след това, в екселски файл. Моят е 4 клас, но се явяват и от други.
"Желания за сканирани листове с отговори, задачи и ключ към тях приемаме след 13.04, когато излезе пълното класиране за страната."

# 99
Нашето беше в неделя, но точките ги дават няколко дни след това, в екселски файл. Моят е 4 клас, но се явяват и от други.
"Желания за сканирани листове с отговори, задачи и ключ към тях приемаме след 13.04, когато излезе пълното класиране за страната."

Т.е. тези резултати са на локално ниво, напр. от училището/;школата, в което се е провело?

# 100
  • София
Точно така, може би трябваше да уточня в началото, че е школа.

# 101
Ние сме в неделя. Поне ... Малко ще си чакаме за точките:)
Трудни ли са били? Какво казват вашите?

# 102

Нашите бяха в понеделник. Децата-2 клас, масово казаха, че са били много лесни задачите Simple Smile. На мен малко ми настръхва косата като чуя такова нещо, защото знам, че винаги моя се издънва на "лесните" задачи, но ще видим.

# 103
Има резултати от ЕК за Сливен. Дано днес качат и за други градове.

# 104

Нашите бяха в понеделник. Децата-2 клас, масово казаха, че са били много лесни задачите Simple Smile. На мен малко ми настръхва косата като чуя такова нещо, защото знам, че винаги моя се издънва на "лесните" задачи, но ще видим.
Покрай мен второкласниците казаха, че били много трудни задачите. Моето дете каза, че няколко задачи е оставило празни и не му стигнало времето да провери. Има го моментът, че изобщо нямаше време да се подготви за пролетния кръг. Затова не знам дали е критерий, че определя състезанието като трудно.

Общи условия

Активация на акаунт