Математически турнири 1-4 клас. Тема № 64

• 40 670
  • 545
  •   1
Отговори
# 525
Аз писах мейл на този в сайта и ми изпратиха медала по спиди.

# 526
Моят не ходи на нищо, но вкъщи решаваме

# 527
Някой има ли впечатления от школата Изимат?
Става въпрос за третокласник...

# 528
Дъщеря ми беше с тях в 3 и 4 клас, зависи от преподавателя на кого ще попаднеш, но сме много доволни. Въпреки че математиката не е нейното, ходеше с желание.

# 529
Дъщеря ми посещаваше курс при тях в 1 и 2 клас. За идващата учебна година не е записана, решихме да пробваме друг вариант. Задачите, които даваха не са от най - лесните. Нейният преподавател имаше подход, преподаваше добре, но дисциплината беше проблемна. Не "заглушаваше" децата, уж трябваше да вдигат ръка, когато искат да отговорят, но както навсякъде имаше лигльовци, които крещяха и надвикваха другите деца. Съответно не се обръщаше достатъчно внимание на всички деца.

# 530
Ние сме при Мария Льотева и сме много доволни. В 1 клас имахме и ние проблеми с дисциплината, във 2 и в 3 клас - тук-там някое дете по-разглезено да се нацупи, че не му дават думата веднага, или че .. нещо друго си. Колкото повече се увеличават класовете, толкова и дисциплината се подобрява. Просто, децата, които нямат достатъчно интерес и познания, в някакъв момент спират да ги записват родителите им и остават деца с интерес, които да слушат съсредоточено и да внимават. В нашата група, и в алтернативната група, в която сме влизали като имаме ангажимент - имаше много отлично подготвени деца. Просто - е удоволствие да си в такава среда на знаещи и можещи Simple Smile

# 531
А някой да е пробвал курсовете на школата към ПЧМГ? За първи клас питам.

# 532
Да и мен ме интерсува за трети клас, понеже са събота и се чудя, защото и състезанията са събота и няма да може да се ходи на състезания...

# 533
  • София
А някой да е пробвал курсовете на школата към ПЧМГ? За първи клас питам.
Не знам за ПЧМГ, аз търсих информация и не успях да намеря.
Засега се спрях на тази школа, също има преподаватели от СМГ.

http://mejduchasie.com/?gad_source=1

# 534
Миналата година детето ми посещава курса на госпожа Илионова /4клас/. Много блага и спокойна жена, която обясняваше на много достъпен език задачите, домашните се проверяваха редовно и индивидуално. Въпреки че детето ми не успя да влезе в ПЧМГ, моите наблюдения конкретно за госпожа Илионова са много добри. Групата беше в делничен ден и беше с  около 15 деца мисля.

# 535
И моето дете посещаваше курса при Илионова- чудесен преподавател и човек!

# 536
Честита учебна година, мили мами! Желая ви вълнения и успехи през идните месеци! Ние сме 4"а" клас вече, и може би ще понамалим състезанията. Ама съм плътно тук да чета Wink

# 537
Привет. Интересно ми е дали и във вашите училища е така? - класната на моето дето е подчертано незаинтереснована от успехите на децата в състезания. Няма поздравления, похвали. Дава им медалите с неудоволствие и с досада. На децата с златни медали от ЧХ, ИС, купи от МБГ им взима точки от училищните тестове, защото били начертали една права с химикалка, а не с молив. Не разбирам! Знам, че са претоварени, но час толкова да нехаеш за собствения си клас? НАли точно такива будни деца дърпат целия клас нагоре? Има ли при вас такива добри учители?

# 538
  • София
Една от причините е, че такива деца много по-често се местят в друго училище, особено ако е до 4ти клас детето.

# 539
Не знам. Класната на сина ми много се радваше на успехите на децата. Освен похвали им беше направила и грамоти по успехите им за различните области, подари им и подаръчета на завършване на 4 клас на изявените деца. Та... и такива има, които са съпричастни и се вълнуват от постиженията на децата.

Общи условия

Активация на акаунт