Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 46

• 19 839
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Вярно, но е умалено от Анна, както Яница от Яна, Милица от Мила, Росица от роса, Елица от ела...
Аналина ми напомня на турското Анал/ Анъл, макар че вероятно са искали да уважат две баби - Ана и Елена.

# 631
  • Пловдив
Аналина са я скъсали от подигравки сигурно. Flushed

# 632
Славен - млад мъж.

# 633
Ивинела.

# 634
Сюзанн- жена на средна възраст, даваха я по новините във връзка с театърални награди, та може и да не ѝ е точно истинското име. С обикновена българска фамилия беше.

# 635
Имах колежка Сюзан, с едно н. Не си спомням обаче арменка ли беше или еврейка, но и тя беше иначе с обикновени, бългрски презиме и фамилия.

# 636
  • Телиш/Плевен
Сантиана

# 637
Жанна - за първи път го срещам с двойно н.

# 638
  • Пловдив
Руските Жани всичките са така - Жанна. В частност вуйна ми, която също е оттам.

Като се замисля, у нас навремето и Анна си е била обикновена Ана и дори официално така е Каренина в бг превод - "Ана Каренина", защото първият превод е стар, независимо, че вече отдавна не е модерно само с едно Н и у нас и че руският оригинал също е с две.

# 639
Асен-Атанас

# 640
  • Sofia
Юлена

# 641
Антимил Николов - от тв новините днес.

И Попи Елиза Джозефин - новороденото девето дете на Борис Джонсън: https://www.vesti.bg/lyubopitno/boris-dzhonsyn-stana-bashta-za-deveti-pyt-6229317.

# 642
Попи, Елиза и Джозефин са си нормални имена там и е също нормално човек да има едно лично име и едно или две средни.

# 643
Попи не ми харесва, странно ми е. Елиза Джозефин - нормално.
Да им е живо и здраво бебето, няма да живее в България, така че щом за Великобритания Попи е нормално име, няма лошо.

# 644
Попи ми е малко странно име, особено на фона на останалите две класически имена - Елиза и Джозефин. Не ми звучат добре трите заедно.

Общи условия

Активация на акаунт