Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 46

• 19 946
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз познавам момиченце Леона.

# 376
В деня, в който се родиха близнаците се роди и един Август. Странен избор за име, не бих го избрала, но не ми е ужасно. Само на галено не знам как ще му казват.
Споделяла ли съм ви, че знам една Дестинас?Grinning

# 377
Идвам с една Анаис - дете на 8.

Родителите явно са фенове на едно анимационно филмче -"Невероятният свят на Гъмбол".
Там Анаис е сестра на Гъмбол и Дарвин.

В деня, в който се родиха близнаците се роди и един Август. Странен избор за име, не бих го избрала, но не ми е ужасно. Само на галено не знам как ще му казват.
Споделяла ли съм ви, че знам една Дестинас?Grinning

Като бях дете в съседния вход живееха две момчета /от различни семейства/ с имена Юли и Август, затова не ми е странно.

# 378
# 379
  • Пловдив
Това име, но със З, мисля, че се среща в бивши съветски републики като Таджикистан, както и в Иран. Някакво персийско е. Первез пък се казваше президентът на Пакистан. Не е ясно от какъв произход е този Первис.

П.П. И сред нашенски турскоговорещи (бели или по-мургави) явно го има, Гугъл ми дава резултати като Первис Юсеинов и подобни.

# 380
Комня - жена около 50

# 381
  • Sofia
Цилия
Говедарски
Маслинкова

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 23:55 от Doli

# 382
Ивалена, като го чух в главата ми се породиха асосциации с валетности и химия.

# 383
Ивалена, като го чух в главата ми се породиха асосциации с валетности и химия.
А на мен за убийца на дете - Ивалена Маринова!

# 384
Тереса и Териса..

# 385
  • Sofia
Замфир
Доменика

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 19:12 от Doli

# 386
Майката на една съученичка в началоното училище се казваше Доменика. Ако помня правилно баща й пътувал с корабите и харесал името. Май значеше неделя, ама не съм много сигурна.

# 387
Доменико е на италиански, от там Доменика. Има го и като Доминик. Да, Неделчо и Неделя/ Недялка е на български. Може би сред католиците да се среща

# 388
Микаел. Избродирано на детска раничка, на снимката я държеше момче, ама знае ли вече човек...

# 389
  • ...живея на последния етаж...
Деамира
Новородено бебенце...

Общи условия

Активация на акаунт