Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 46

• 19 949
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Снажна - доктор офтамолог от Пловдив

# 391
Онзи ден гледах по телевизията Свежина.

# 392
  • Пловдив
Снажна и аз съм я чувала, а може и да е друга.
Свежа имах колежка преди 20 години.

# 393
  • USA
С ММ тъкмо си говорихме вчера, че много ни харесва американското Мърси, но го убедих, че не би могла да стъпи в България с такова име. А той си е оттам и не разбира какъв е точно проблема.

# 394
Снажна и аз съм я чувала, а може и да е друга.
Свежа имах колежка преди 20 години.
И аз се запознах със Свежа преди 2 години.

# 395
С ММ тъкмо си говорихме вчера, че много ни харесва американското Мърси, но го убедих, че не би могла да стъпи в България с такова име. А той си е оттам и не разбира какъв е точно проблема.
Е, една Мърси Уилямс (примерно) си е ок. Все пак има чуждестранен произход. Мърси Иванова от Люлин или Симитли е смотано.

# 396
Мърси има доста неприятно значение на български

# 397
Секул Крумов (скулптор)

# 398
  • Варна
Има фолклорен празник "Секул добруджански", койтосе провежда  на 5 юни в Секулово. Значението на името, ако не греша, е ,,силен"/,,дълговечен". А, и Секул войвода съм чувала.

# 399
Може би има общо и с понятието секуларизация,(религиозна неутралност на държавата...)

# 400
Рут Колева е родила син- Езра Логин Кочишки.😱

# 401
Любовяра (извинявам се, ако случайно е споменавано преди).

# 402
  • Пловдив
Логин Кочишки е таткото явно. Странно, но се среща. Логин съм срещала име на починал дядо, както и фамилно Логинов (както би трябвало да е и бащиното на децата на Логин, но днес е демоде Wink). Езра си е май точно в стила на пънещата се да изпъкне мама.

П.П. От РСМ бил Логин Wink Рутин, или поне такъв ми намира Гугъл. Някаква арт-личност е и той. Пак важи казаното за името.

# 403
Този трябва да е таткото:
https://racin.mk/kultura/login-kochishki-dobi-globalna-nagrada-z … adnite-umetniczi/
Пък аз като чух, че се е омъжила за чужденец, помислих, че е я американец, я англичанин, а то малко по- нашенски чужденец:)))

# 404
  • Пловдив
И аз този намерих.
Тя ли го е казала това за чужденеца?

Общи условия

Активация на акаунт