Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 46

• 19 878
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Колкото и странно да звучи Теослав, бих го предпочела пред Теодор. Не защото името Теодор е лошо, но просто имам чувството, че се нарежда по популярност до Алекс, Мартин, Виктор...

# 496
И изписано "Коефф" с кирилица в български документ си е странно и отвъд.

виждала съм на английски че бг фамилиите са "off/eff". Имам колежка от Ирландия, женена за българин - децата са родени там, бракът е там сключван - Siobhan Taneff (Танев, не Танева). Но едно е Stephan & Diana Taneff, (в бг документите на децата са транслитерирани като Танефф). Познавам и Брайън, роден в САЩ, но се налага да се върна с родителите си в бг заради мн болни баба и дядо. На документите му го бяха написали Бриан.

# 497
  • Пловдив
"На български с кирилица" и "на английски" не е едно и също.

# 498
Не знам дали вече не бяха споменати, но добавям братче и сестриче - Ганис и Роиса.

# 499
Иванела чух днес, не е много странно на фона на някои други, ама не бях го чувала.

# 500
И аз видях онзи ден една Иванела - млада жена.

# 501
  • Sofia
Цветея,малко дете

# 502
  • България
От Game of thrones ли са взели идеята?

# 503
Не мисля. Мъжът е около 30.

# 504
Савана - внучка на една от счетоводителките ни. Кръстена уж на баба си Славка.

# 505
  • Варна
 Дочух разговор : ,, Джесинели ще Я поканим ли?"

# 506
То моето бледнее, ама.. Виолет, момиченце Grinning

# 507
  • Пловдив
Савана - внучка на една от счетоводителките ни. Кръстена уж на баба си Славка.
Следващото трябва да е Прерия на дядо си Петър.

Скрит текст:
Знам, че има име Савана в други държави.

Джесинели може да е галено от нещо като Джесика-Нелина (или Нелиан, като бивша колежка на ММ, изявяваща се и като певица). В групата на щерката в ДГ имаше Мария-Елена (или Елена-Мария беше?) и май някои сериозно и викаха Мими-Ели. Имаха и поне по още една само Мария и само Елена, де.

# 508
Савана имаше американска героиня от стар филм. Името звучи интересно, но не и с бг презиме и фамилия. Може пък на някой дядо Сава да е.
Джесинели ме подсети, че преди години имах ученички близначки. Понеже почти никой не можеше да ги различава, бяха еднояйчни, децата се обръщаха към тях с двойно име, образувано от собствените им имена.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 17:25 от Mama Ru

# 509
Андреа Андреа Христов. Кръстен на баща си, очевидно, но дублирането на името ми е 🤐

Общи условия

Активация на акаунт