Търпението се изчерпва вече, през АПРИЛ да гушна малкото човече!

• 15 552
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Teri, Aleksi, благодаря за отговорите Hug. И аз стигнах до заключението, че най-вероятно в от притискане на някой нерв. Rolling Eyes За сега е поносимо, дано мине след раждането обаче Crazy.
Ето една статийка за размисъл, аз малко се вбесих от някои неща, които пише вътре и се чудя как може да им ги измислят главите тези щуротии Rage, но явно вече всичко може да се очаква! wait http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2591&sectio … 28&id=0001801
benitta, честито за "разминаването" Mr. Green

# 121
  • Пловдив
Забравих да кажа нещо
Питах док за направлението за хоспитализация и обменната карта. Но той каза, че всичко необходимо си е вече в мен - изследванията.
Направленията си ги пишели вече в болниците- били някакви нови, а обменната карта си оставаля пеи водещия лекар, за да е при него когато им правели проверки  newsm78
айде кажете ако и накой друг има такава информация. Те така или иначе няма да ме върнат ако нямам такива документи ама все пак... да не се налага и с допълнителни работи да се занимаваме.

# 122
benitta само така !  newsm44  261uu
 твоята девойка варно много активна....И дано й хареса с главата надолу, че после и да иска няма, освен както е тръгнала, да стане акробатка, гимастичка, скокове във вода или нещо такова Simple Smile

# 123
При моите документи е по-различно. Направлението наистина е на нова бланка (малко по-различна от старата), но си е в мен. Целият ми комплект документи се състои от:
- Направление на бременна до родилно заведение
- Направление за хоспитализация (новата бланка)
- Бележка за кръвна група
- Изследване за СПИН
- Изследване Wasserman
Обменната карта остана при лекарката, в нея ми нанася данните, когато ходя на ЖК.

За операцията - все още не се е разминало, обаче не ме е страх и взех да се настройвам, че я предпочитам. Какво пък толкова Wink Пък и ако е планирано, още по-добре.

Не съм привърженичка на секциото без медицински причини, но защо на предпочелите секцио по една или друга причина масово се внушава, че едва ли не са 2-ро качество майки Sad

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 16:08 от Гигилче

# 124
Бенита,чудесно е ,че ти се разминава секциото,дано няма повече изненади.А за документите-моите ми ги дадоха още като си взех 45-дневния болничен.Там са написани резултатите от всички правени досега изследвания и видеозони.Явно навсякъде е различно.Прави каквото са ти казали докторите ,и не му мисли много,те си знаят.
Пенелопа,радвам се ,че вече сте добре,влизай по-честичко да ни разказваш за малката принцеса и за реакциите на голямата принцеса.Дейзи ме разсмя днес с нейните преживелици с каката.
Лек ден и се пазете!

# 125
  • Попово
Момичета, случвало ли ви се е да ви се схващат ръцете? на мен ми изтръпват пръстите и е много гадно... утре смятам да попитам док какво е точно, то днес трябваше да съм на консултация ама времето много гадно тука при нас и се отказах  Embarassed

# 126
Да се отчета и аз за днес. Опасенията ми ,че ми е паднала тапата се оказаха верни, но според док. бебето е още много високо и няма опасност, разкритие нямам  Peace
Доволна съм и от посещението при козметичката, не ми се стори по-болезнено и гадно от друг път, но процедурата с тока (дартцонвал ли как е там) е пропуснахме, каза че не била препоръчителна, сега се чуствам някак по-чистичка Simple Smile, макар че петната от бременноста  ще си ги нося още поне известно време.

# 127
Benitta,ама вашата калпазанка ме разби Laughing,хубаво е че се обърнала и дано да кротува вече!!Tи усети ли я като се обърна или го установихте на прегледа,да пробва съветите на госпожата(забравих и името) от лекцията в понеделник??
за обмена карта и на мен не ми дадоха,док.каза че няма да ми е необходима но направление си имам

pepena и на мен угасно ми изтръпват пристите на ръцете,но нямам схващания де

# 128
mariah, Сано във всички видови разновидности и опаковки го купувам от Бебелан зад х-л Плиска, вкл. и течния.
Иначе аз ползвам и прах, и течен, и омекотител на Сано - обичам много аромата и не се притеснявам от алергии - не сме генетично обременени и може би затова съм толкова смела и не се замислям за химиите...... Руми не се е изривала, а доколкото си спомням първите й дрешки перях с течния вариант + омекотител, сега й ги пера с праха + омекотител, а по-упоритите петна с Тайд, но тя е голяма вече Simple Smile.

ara75, много ме развесели дъщеря ти, но и аз съм в стрес....Руми дори ми бие корема понякога, освен издевателствата върху куклите и плюшените играчки, макар и породени от грижовност на пръв поглед. Също съм подготвила вариант за заключване на спалнята, пък да видим какво ще се прави........

Sve_dim, надявах се до скоро да избърза, но вече загубих надежда. Пък при мен първата бременност коремът ми изобщо не се смъкна, влезнах си да раждам с висок корем. Сега най-малко от седмица е мъничко смъкнат, но файда никаква.....Simple Smile

catty m, това като водичката при мен мирише и леко на сперма - имаше го и двете бременности - има някаква вероятност да е обновяване на околоплодните води (те така миришат, на белина и сперма). Хубаво е, ако можеш да минеш на ехограф, че аз влезнах да раждам със силно редуцирани околоплодни води - не, че имаше проблем, но знам ли, за всеки случай.......

petq, както го описваш, наистина си прилича на нормалните подготвителни контракции на Бракстън Х, плюс, че бебенцето се смъква надолу и тероризира симфизата. При мен болките в симфизата са отще от 7-ми месец, но определено 9-ти са си доста по-тежки.

И аз днес изпрах последната пералня с плетените дрешки и пелени и се чудя дали да ги гладя или много ще им се изгуби външния вид - все пак няма да се допират до бебенцето.........
Вие гладите ли плетените дрешки, кото имате майки и баби плетящи?

Ох, това съм го писала сутринта и съм забравила да го публикувам.........сори, ако съм се повторила с други отговори, но го пускам сега....

# 129
Сега се сетих да ви кажа да си вземете крем против подсичане за бебо. Нашата бебка се подсече още в родилното. Взех крем Павлодерм и съм много доволна- с няколко намазвания и се оправи. Също така четох, че ще си купувате крема на авент за гърди. На мен така и не ми потрябва- използвах само мостричките и то не редовно  Blush

Гласувам за този крем с две ръце - вече съм ви го споменавала тук, но е незаменим, а аз наистина съм пробвала доста варианти

# 130
Style, благодаря ти за успокоението! Виждам, че си вече в 38-ма седмица, а аз - в 35-та  Cry
Господинът в корема ми цял ден ме рита в бъбрека (както беше 6-7 -ми месец), а довчера отнасях здрави ритници в ребрата и черния дроб (по - скоро жлъчката), т.е. с педя по - нагоре. Дано устискаме 2-3 седмици, защото аз съм още на работа и се бях нагласила психически да прекарам пролетната ваканция с баткото и да посветя тези дни изцяло и само на него. Ох, малки деца, малки проблеми! (визирам "терора" над бебенцата...). Моят син е изпаднал в някаква форма на депресия, или по - скоро на силен страх (?), че ще умра по време на раждането  Sick Замислих се дали да не потърся помощ от специалист... Ако можете да ме посъветвате какво да говоря на едно 7-годишно уплашено дете, съвети приемам всякакви!
И да попитам: този крем, който препоръчвате, на цинкова основа ли е и къде се продава?

# 131
450 - тенкю за паролата и юзъра, така успях, иначе нещо не знам защо не стана и с 2-те ми регистрации...  newsm78 Утре ще ги гледам серийките Hug

# 132
пенелопа разкажи ни за раждането ти като си по свододна Hug  bouquet

Сигурни ли сте? Wink Laughing
Ми, сутринта  бях на консултация и да си взема направлението.Бях със сантиметър разкритие и нерегулярни контракции.После се разходихме с каката-работа да свършим, през градината, пазар, ала-бала и на обяд вече бяха на 10 минутки контракциите.Отидохме в болницата и  разкритието беше 4 см станало, та ме приеха вече в ход беше родова дейност категорично.Оказа се обаче, че не мога да направя хубаво изглаждане на шийката, та бебето не можеше да пробие само и се наложи да му помогнат.Побутнаха я и така, после с няколко напъна се роди.Тъпото беше, че аз самата нямах напъни като с първото и така е трудно да напъваш правилно, нямаш усещането къде точно напъваш/ трябва да е като все едно акаш, знаете/.Това е, нищо особено, имам си перинеотомия/ към дупето срез/, а шийката запазих, при все, че се притесняваха за нея главно заради липсата на пълно изглаждане.
Аз самата съм много добре, шетам вкъщи.Бебето-спи и яде. Hug

# 133
Sve_dim, аз май всичко купувам от Бебелан, че ми е най-близко зад х-л Плиска. Павлодерм още неофициално го наричат "Македонска мас" и е с ланолин и невен, но не съм сигурна, като се събуди Руми ще  го прочета подробно, че е в нейната стая..........
А за детето не знам какво да те посъветвам, нямам никакъв опит с по-големи дечица, но и Руми е в някаква депресия - по няколко пъти на нощ се буди да ме проверява дали съм там, а вчера, като съм станала и съм я оставила, се събудила и се разкрещяла с рев "Мама няма, мама беля, мама беби....." - кажета как аз да я успекоя, като не съм сигурна още колко разбира на тази възраст..... Чудя се дали възприема бебето като някаква "беля" или че е беля, че ще я оставя за няколко дни заради бебето.........?!?!

# 134
пенелопа, супер, радвам се, че си добре...... Имам любопитен въпрос, но колко време горе-долу отне раждането ?!? Живея в някакъв стрес, че второто дете се ражда по-бързо и няма да имам време да се изкъпя, направя тоалети тем подобни глупости - то човек все си намира за какво да се терзае???
Иначе аз си имам естествена перинеотомия (разкъсване на същото място към дупето) от първото раждане и се чудя дали и тя ще се отвори сега?!?!
--ох, нещо болен мозък съм тези дни

Общи условия

Активация на акаунт