Търпението се изчерпва вече, през АПРИЛ да гушна малкото човече!

• 15 334
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Честито на новите мами-много радост и детски смях да пълнят къщите им.  bouquetПенелопа,добре дошла и оттук нататък само хубави новини да ни споделяш,чакаме да се включваш с разкази,нали си имате кака-тя ще гледа бебето,пък ти ще пишеш LaughingАз вчера бях при док-всичко е наред,бебчо си смучеше палеца докато го гледахме,а аз съм му купила залъгалка на дивака...Днес ходих да ми вземат кръв,имах и разни други работи за вършене и се чувствам ужасно уморена.А още не съм купила кошарка-реших да поръчам по интернет,но нещо нямам късмет-все тази,която съм харесала я няма.Успокоявам се само,че ще си дочакам термина според док-а ако има изненади,незнам.Едвам успях да изчета всичко,много сте активни,ама гледам,че и нощно време наминавате-спете сега,че после...Мелодия,за първата страница-рд09.02.1981,кака Вики 08.05.2005.Благодаря.

# 106
  • Пловдив
newsm78и аз опитах да се регистрирам в neterra.tv  за да гледам старите серии,но нещо не ми идва писмо с линка за потвърждение в пощата  Sad пробвах 2 пъти вече,моля ви кажете каква е причината и какво да направя???
пенелопа-много е хубаво че вече сте си у дома,като имаш време разказвай за бебка

Първият път, когато се регистрирах и при мен не се получи, бях посочила адреса си в yahoo.com. След това пробвах отново и си писах този в abv.bg и стана веднага! Thinking Naughty Thinking

# 107
за нетера - ами аз пробвах 1 път в абв и един път в мейл.бг и не ставаааааа #2gunfire

# 108
 Sad пробвах с 2регистрации и съответно с  2 различни адреса в АБВ-то,и нищо....дали да не пробвам за  3-ти път,скучая и се чудя какво да правя,не става за разходки(не че нямам гардероб за подреждане, които е като след 3-та световна,но не ми се занимава с наще парцали)  Mr. Green ..щеше да ми запълни времето"такъв е живота"

# 109
  • София
Може в момента да имат проблем на найта на нетерата, а не в регистрациите  Sad
Ама вижте колко хора сме онлайн, един гаден ден и всички сме тук, а като е слънчево  Hug
пробвах сега и ми направи регистрация веднага!
Пробвайте с
Потребителско име: aprilki
Парола: 123456
Да видим дали може да пусне няколко човека едновременно!

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 14:41 от 450

# 110
И аз не съм получила нищо от нитера, и моят адрес е в yahoo newsm78

# 111
Искам да ви попитам нещо Confused:. От около седмица забелязвам, че губя чувствителност на кожата на дясното бедро newsm78, много е странно, все едно е изтръпнало или по-скоро изгоряла кожа. Оглеждам се за промяна на цвета на кожата, но няма и се чудя от какво може да е newsm78. Може просто да съм си внушила, но за всеки случай да питам дали някоя от вас има подобни усещания Hug.

Sissi  за изтръпването - аз имам леко намалена чувствителност на кожата на лявата подбедрица, от ляво на пищала, под коляното. Като че съм седяла дълго време с кръстосани крака, и долния е леко изтръпнал, но само на определеното място. Появи ми се още в 4тия месец. Бях на лекар, и ми казаха, че се случва, защото матката нараства и може би прещипва някой нерв. За момента не било притеснително, и ако в течение на бременността чувствителността / изстрапването стане по осезаемо, и особенно ако мускула започне да се схваща, да отида пак - да не би да се е притиснал и някой кръвоносен съд или да няма инервация на мускула. Досега намам промяна, все още е така, както в началото. Но допитай се до лекар за всеки случай, да си спокойна.

# 112
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
За приоблема с НЕТЕРА ето Ви отговора:
Съобщение!!!
Въведена е нова система за контрол на достъпа до видео материалите.
При възникнали проблеми, моля свържете се с videosupport@neterra.tv

Извиняваме се предварително на потребителите!
!
Аз отивам на разходка!  Joy

# 113
  • София
пробвах сега и ми направи регистрация веднага!
Пробвайте с
Потребителско име: aprilki
Парола: 123456
Да видим дали може да пусне няколко човека едновременно!

# 114
За нетера и аз пробвах и веднага ми отговориха. Аз съм с АБВ

# 115
аз също успях да се регистрирам..УРРРРААААААААА Laughing

# 116
450    аз отдалече пробвах и успях да влеза с това име и парола. newsm10 И отвори един от епизодите , без проблем, става и за гледане. Та при вас трябва да е с още по-добро качество и бързина, отколкото при мен.

# 117
  • София
Радвам се че съм помогнала

# 118
  • Пловдив
Момичета, за сега се разминах със секциото  Hug
Така, че Мелодийка, ако имаш време може да ми махнеш датичката
Оказа се, че нашата калпазанка си се е завъртяла обратно. Обаче има вероятност да повтори упражнението, защото главичката не се е фиксирала в таза, а явно сме шавливи....
Ама тамън вече се бях нагласила психически, че ще се видим в петък, че ще е цекцио - влизаш - 30 минути и си виждаш детенцето. А сега пак трябва да се настройвам за нормално раждане и да си спомня, че все пак си е предизвикателство  Blush

Марая, аз този гардероб го отлагам от ... срам ме е да кажа. Бях се уговорила със себе си, че ще го подреждам сутринта, за да ми минава времето до прегледа, ама вместо това гледах как се раждат бебоци Simple Smile

# 119
Melodya може ли да оправиш дата на баткото на първа страничка -  Марти 01.03.2001г. Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт