Търпението се изчерпва вече, през АПРИЛ да гушна малкото човече!

• 15 329
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Петя, аз вчера имах такива странни бодежи ниско долу. Не е точно болка, не е и като контракция...  все едно бебео прави нещо, аи това не е ... не знам. А на мен ми се случва докато съм си в къщи и се дя спокойно. Иначе корема продължава на често да се стагя...

# 91
Ето ме пак,

някой може ли да ми каже от къде се теглеха сериите на такав е живота, защото се ровя по предишните теми и не мога да открия линка

10х

# 92
petq ,направо ти завиждам,че чак сега имаш предменструални болки.Моите са още от зачеването, но ето ме вече на финалната права

Момичета какво е това време в страната? Във Варна пече пролетно слънце, никакъв вятър, птички пеят......
Утре и аз съм на линия пред ФК.

# 93
  • Пловдив
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=252&bm=2
аз от сутринта съм на старите серии Simple Smile

# 94
О благодаря, сега ще си го добавя във Otmetki
  bouquet

# 95
Аз имам и още едно течение, което е като водичка, понякога сякаш ми мирише на белина, не знам далие нормално това  newsm78

catty m много е вероятно това да са околоплодни води. На училището, но което ходим с бъдещият татко ни обясниха, че по това можем да ги различим - имат специфична миризма на разредена белина!

Та слънчевки, нанесох корекциите и моля да си прегледате данните. Смело приемам всякакви критики! Предполагам, че доста неща съм оплескала. Имам си и две извинения - първо, че ми е за сефте Wink и второ, че съм болна Sad Нямам температура, но гърлото ме боли и дразни и съм много отпаднала. Дано да съм единичен случай и да не е вирус.

Hug

# 96
Мелодия, супер е станало!
Имам допълнение: ако изобщо изчакаме 02.04. - ще раждам нормално в Св. София (Тина Киркова), д-р Казаков

Стискам палци бързо да се оправиш!

# 97
  • на североизток
Честито на рожденничките и на новите мами /макар и със закъснение/!
Момичета, и тук времето е ужасно-духа много силен вятър, все още не вали, но трябва да си стоя вкъщи!
Радвам се на хубавите новини!
Като чета скоро ще имаме нови попълнения в отбора на родилите мами Laughing!
Аз се чувствам добре, бебка ритка доста все още, на ЖК съм другия петък.;
Като прочетох постинга на ДейзиГ си представих какво ме чака и мен вкъщи след раждането на малката.Ще видим и нашият батко как ще се представи Rolling Eyes
Лек ден, момичета!Пазете се!   Hug

# 98
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,

Цитат
Аз имам и още едно течение, което е като водичка, понякога сякаш ми мирише на белина, не знам далие нормално това  newsm78

catty m и аз знам, че така миришат околоплодните води. Най-добре е да се свържеш с твоя лекар. При мен също имаше такива съмнения. Проверява се лесно и бързо, така че и ти ще се успокоиш.  newsm10 А може newsm30 да е решил да  излиза вече.
 Mr. Green

# 99
Момичета, минавам, да ви пожелая на всички леко раждане... Praynig Hug
На вече мамите-честито от сърце!  bouquet

Благодаря, че сте ме отчели-имах перипети и не бях в състояние да уведомявам който и да било, докато нямам благоприятен изход от ситуацията!Ами-вече сме вкъщи с малката, пребори сме, добре сме и чакаме хубаво време за разходки!
Още веднъж-успех на всички-и за раждането и после в родителстването!  bouquet

# 100
 newsm78и аз опитах да се регистрирам в neterra.tv  за да гледам старите серии,но нещо не ми идва писмо с линка за потвърждение в пощата  Sad пробвах 2 пъти вече,моля ви кажете каква е причината и какво да направя???
пенелопа-много е хубаво че вече сте си у дома,като имаш време разказвай за бебка

# 101
  • София
Виж дали правилно си си написала адреса. Отговора идва веднага автоматично и не би трябвало да се бави. На мен ми дойде веднага.

# 102
  • София ж.к. Надежда 1
пенелопа разкажи ни за раждането ти като си по свододна Hug  bouquet

# 103
  • Стара Загора
Сега се сетих да ви кажа да си вземете крем против подсичане за бебо. Нашата бебка се подсече още в родилното. Взех крем Павлодерм и съм много доволна- с няколко намазвания и се оправи. Също така четох, че ще си купувате крема на авент за гърди. На мен така и не ми потрябва- използвах само мостричките и то не редовно  Blush

# 104
за регистрацията в нетера - и аз чакам от 20-30 мин., регистрирах се 2 пъти и нищо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт