Търпението се изчерпва вече, през АПРИЛ да гушна малкото човече!

• 15 322
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Sve_dim - здравей, видях че ще раждаш в АГ - при кой доктор и на кой етаж ?

# 76
Добро утро!  food010
Дано денят ви бъде по-хубаво от времето навън! smile3531
Посмях се и аз с тези чанти ,обаче въпросът и за мен е от голяма важност Crazy. Но все си мисля,че като се стигне до раждането, на дали ще ни е до чанти и фотоапарати Shocked. Бенитка, представих си те като японските туристи с фотоапарата photo....но като знам,че и аз искам да не изпусна нито един миг amiiii.....Да,това са ампулите, аз вече ги пробвах и за сега съм доволна Peace. Продават ги в аптеки Санита, има и в Пловдив http://www.sanita4.com/.
Искам да ви попитам нещо Confused:. От около седмица забелязвам, че губя чувствителност на кожата на дясното бедро newsm78, много е странно, все едно е изтръпнало или по-скоро изгоряла кожа. Оглеждам се за промяна на цвета на кожата, но няма и се чудя от какво може да е newsm78. Може просто да съм си внушила, но за всеки случай да питам дали някоя от вас има подобни усещания Hug.

# 77
Здравейте,

какво дъждовно време, направо ужас, поне навън да можеше да се поразходим  Sad

Вчера забравих да напиша, че ще раждам в Майчин Дом

Чао за сега  Simple Smile

# 78
Здравейте и от мен. Честито на Анишка за бебе Виктория   bouquet - Много здрава и щаслива!!!

Момичета от 2-3 дни усещам бебо по-малко, на моменти чак се стряскам. Четох някъде, че е нормално в 9-ия месец да се усеша по-слабо, но ме е страх.  Как са при вас коремите? При мен до преди няколко дни направо беше все едно корема ми е батут, а сега ... Rolling Eyes

Добро утро!  food010
Дано денят ви бъде по-хубаво от времето навън! smile3531
Посмях се и аз с тези чанти ,обаче въпросът и за мен е от голяма важност Crazy. Но все си мисля,че като се стигне до раждането, на дали ще ни е до чанти и фотоапарати Shocked. Бенитка, представих си те като японските туристи с фотоапарата photo....но като знам,че и аз искам да не изпусна нито един миг amiiii.....Да,това са ампулите, аз вече ги пробвах и за сега съм доволна Peace. Продават ги в аптеки Санита, има и в Пловдив http://www.sanita4.com/.
Искам да ви попитам нещо Confused:. От около седмица забелязвам, че губя чувствителност на кожата на дясното бедро newsm78, много е странно, все едно е изтръпнало или по-скоро изгоряла кожа. Оглеждам се за промяна на цвета на кожата, но няма и се чудя от какво може да е newsm78. Може просто да съм си внушила, но за всеки случай да питам дали някоя от вас има подобни усещания Hug.

На мен това ми се случи докато бях в болницата и от тогава си е така - вече месец. Сега само го усещам малко по-слабо. Мазах се с какво ли не - нищо.
Приятен и слънчев ден на всички  Hug

# 79
  • София
Добро утро и от мен!

Vanesast, благодаря за инфото за обиколниците. Ще отскочим до там да ги видим. Аз не мога д апазарувам от онлайн магазините, просто трябва да видя и пипна "на живи" нещата  Mr. Green Видях, че ще раждаш в МД, ще си избираш ли лекар?

mariah , течния Сано го купих от "Штъркел" към 16 лева е за 2 литра (за разлика от другия прахообразния Сано за бебешки дрехи, който е към 9-10 лева). Аз лично предпочитам течните препарати, а и са доста икономични. Тогава видях, че има и омекотител на Сано, но реших да си взема на Чико (7.80 лв. за 1.5 литра). За сега съм доволна, ще видим дали и на бебо ще му допаднат.

За теченията - и аз имах силно слузесто течение, жълто на цвят, но се оказа, че имам гъби и след тридневно лечение се оправих. Ако нямаш гъби, значи течението е напълно нормално. Аз имам и още едно течение, което е като водичка, понякога сякаш ми мирише на белина, не знам далие нормално това  newsm78

Днес като гледам май не става за разходки, значи ще се отдам на гладене не бебешорските неща  1ironing

# 80
brambar , лекарката, която ми  води консултациите не работи в Майчин дом. Именно тя ми издаде направление, нещо като обменна карта, на която обаче няма нито, подпис, нито печат и ми даде направления за изследванията - СПИН, васерман и т.н. Иначе в Майчин дом ще раждам с уговорка с друг лекар. В понеделник съм при него и евентуално ще прецени как ще стане самото раждане - нормално или секцио и ще види готовите изследвания. Има вероятност да остана направо в болницата.
За упойките док ми каза, че ако искам епидурална при нормално раждане ще ми сложат, въпреки че там не били големи привърженици на този вид упойка. Иначе за секцио си избираш, но предпочитат като цяло пълната упойка. В понеделник ще пиша още подробности за МД като науча.
И като цяло да ви предупредя за изследванията за СПИН, австралийски ант. и Васерман - почти никоя от частните лаборатории не работи по ЗК с тях, а искат да си ги плащаш. След една седмица обикаляне, само в поликлиниката се съгласиха да ми ги направят безплатно срещу талончетата. Иначе досега другите изследвания винаги съм правила в частни лаборатории, работещи със ЗК. Thinking
Приятен ден на всички Hug

# 81
Добро дъждовно утро!
 Laughing Бенита и Филка,то ще голяма веселба с дамската чанта под мишница или с апарата на врата запътваики се към предродилна зала!!!Незнам как се процедира в този момент,но и аз ще си взема апарата и телефона пък ако ме насметат ще питам къде да ги оставя!
(само си представям бенита след секциото,гепила фотото  като папарак и докато и  показват беба вече щрака ли щрака снимки Mr. Green)
теримисля че е нормално бебче да шава по малко в 9-я месец,вече е доста тясно в корема на мама,може да броиш дали за целия ден се събират около 12 раздвижвания,аз не съм броила никога но моя бебо си го усещам на 2,3 места по корема,като бабунки,.вече не се върти като преди само си протяга краиниците и си вири дупето

днес не става за разходки,май ще мързелувам на диванчето

# 82
  • Попово
Малко почивка във време като това на никого не е излишна Wink като е има в предвид че ще се заредят едни нощи на безъние и ставане рано Embarassed
Прах за пране аз още не съм взела, но смятам на Роса или на Тео някакъв  newsm78 омекотител няма да ползвам поне първите 4-5 месеца... ще видим по-нататък. За сапуна с който се переше едно време, и аз пробвах с със сина ми и ми излязоха едни ситни пъпчици по ръцете докато го стържех и се отказах, така че съм малко резервирана Naughty
Утре ще ходя за прословутата ибменна карта или каквото е там и ще чакам да зараждам и аз  Joy че нямам търпение вече, не знам при вас как е  Rolling Eyes

# 83
Здравейтеее !
За мърдането на бебка - ами аз напоследък забелязвам, че не е толкова активка като преди, но и от това, което прочетох, разбрах, че е нормално в последния месец.  Thinking
За спането - ами забравих какво е да се наспиш като хората. Въртя се в леглото, ставам по 100 пъти  ooooh! Тази нощ ме боля гърба и какво ли още  Tired Пробвам да спя следобед, но не винаги се получава  Sad
Днес е много гадно времето и аз ще си остана в къщи да мързелувам и да лежа и без това ми е едно отпаднало...  Tired
450 и az_sunny - звъннахте ли на Дейзитоо ? Че става втора седмица, в която никаква я няма дори във форума, да не ни изненада с ново бебе
newsm78

# 84
  • София
Stra4iatela звънях и, но не ми вдига. Ще пробваме пак по-късно. Качете снимки от училището и вие  Laughing

# 85
добро утро коремчета,

днес времето е много кофти надявам се да спре дъжда за да мога да отида на пазар Simple Smile

ако ли не и на мен ще ми е ден за гладене.

да ви се оплача сутринта нямах ток 2 часа  Cry добре, че го пуснаха

чао

# 86
450 - вече е притеснително какво става с Дейзитоо...  Thinking
За снимките - Мартаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, Илиииииииииииииииииииит къде са снимките от вчераааааааааа ?

# 87
  • София ж.к. Надежда 1
Май е време и аз да се оплача и да ви питам имате ли този проблем Rolling Eyes Rolling Eyes
Преди няколко дни излезнах на поредната разходка и след ходене 15-20 мин. ме заболя страшно много кръста, получих бодеци ниско долу на корема,кръката започнаха да ми изтръпват,гадеше ми се..........абе все едно ми идваше цикъла и потърсих пейка да седна иначе щях да падна на улицата от болка Rolling EyesСеднах на една пейка и за 5 мин. ми мина всичко newsm78след това се прибрах бързо в къщи.Вчера излезнахме с таткото да купим нещо за вечеря до магазина които е на 5 мин. пеша от нас и....................пак същите болки Rolling Eyesедвам се прибрах.Забравих да кажа че докато траят  тия предменструални болки корема ми е на топка и мнооого твърд,но не болезнен newsm78Чудя се дали тези болки не са от разкритие например newsm78?Обадих се на Док, а той каза че били нормални тези болки по това време newsm78До сега не ме е проверявал за разкритие,защото аз не исках,за да не предизвикаме раждането Rolling Eyes
Кажете според вас дали се далжат тези болки на това че получавам някакво разкритие newsm78
При вас имали такива болки?
Искам да кажа също че бебчето е много активно по цял ден и цяла нощ baby_neutralмного ритка и по това мисля че е добре,а и онзи ден ми мериха тоновете и бяха добри-144,значи то е добре,но тези болки ме притесняват newsm78
Охххх, май стана много объркано,но съм много притеснена и ме е страх да отида за хляб за да не ме заболи пак от ходенето,а и днес сутринта без разходка пак имах за 10-тина минути тава неразположение newsm78 newsm78Вече незнам newsm78 newsm78
Питам се дали не е нормално както казва Док,а аз да се вманиачавам или има за какво да се притеснявам Rolling Eyes
Посъветвайте ме нещо newsm78какво да правя?

# 88
Честито бебче на Анишка
Аз днес изпрах всички дрешки на бебо. Сега ги изпрах с Тео бебе ама като чета как хвалите Сано ще взема да си купя и от него.
Страчи аз писах на deizytoo  email надявам се да го прочете.

# 89
ЧЕстита пролет на всички!

Честито бебе на Анишка - пожелавам й бързо възстановяване!

Аз съм в трепетно очакване. Бебка мърда доста, особено силно вечерно време. При мен нещата са както при Стаси - твърда шийка, разкритие 1-2 см., 2-3 степен плацента... В петък ще ходя отново на преглед - да видим как са нещата...
всяка вечер имам предупредителни контракции и наистина нямам търпение!

Общи условия

Активация на акаунт