🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-25

• 22 469
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Добро утре!

И какво стана с 8часовия работен ден. Има го ама се оказа 8 часа нощен труд. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще у много хубаво на 19ти март. Няма да ми е подарък за рождения ден, но пак няма да го върна.
Важното е да е много хубаво направен. Много ми харесаха думите та Нези, че този сериал е заснет много с много визуална естетика. На мен ми прилича повече на филм дори.

# 106
Добро утро!

12 дни до "Eşref Rüya"-много мина, мъничко остана!

Напоследък наистина снимат предимно нощем.
Важното е, че се работи интензивно.
Тук са в местност, Aydos Ormanı- някаква гора.
Вижда се част от зеления кадилак на Ешреф.

Не,не, той не спи Joy

Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 107
Добро утро! Coffee

Остават 12 дена, ама и това не е малко....почти 2 седмици!
Все ми се струва, че доста закъсняха с пускането. Този сезон ще пуснат най-вероятно 13 епизода и на есен с песен, ако ги удовлетвори. Обаче аз съм забелязала, че през вторите сезони, доста им пада рейтинга,
та сега трябва бая да дръпнат в цифрите.
Е има много малко изключения, дано да сме от тях.
Аз така се самонавивам да гледам и да игнорирам "любимката си", да видим дали ще ми се получи, дано наистина историята ме завладае, че да успея да не я забелязвам.
Хайде на късмет да му е на Чачо, че втори провал след Гадара няма да му дойде добре.

# 108
Само какъв поглед!

Скрит текст:
Ели, нали питаше за инстаграма на Джан.
Ето, от вчера е с нов.
 https://www.instagram.com/canyaman/
Майстор на погледите!
Много е добър с очите!
Скрит текст:
Жаки,  благодаря!

# 109
Жаки, на есен с песен ми хареса! Wink Точно за ролята на песента си мислех преди малко.
Съжалявам за "любимката ти", но аз започвам да се настройвам за нещо красиво между тях. И много се надявам и теб да те завладее. Hug

Тази история ще е като песен.
Песента е като нишка, която ги свързва, дори когато съдбата ги разделя.
Тя носи спомените, болката и любовта, които не могат да бъдат забравени.
"Хайде, мое сърце, дръж се, това е била мечта, имай търпение..."(нещо такова пее Нисан)
Дали песните и носят някакво послание?
Може би  всяка дума, всяка нота, носи тиха болка, която само тя разбира.
И веднага ми изниква въпроса- тя също ли го е обичала?
Имари ли са песен, която двамата са споделяли в миналото – нещо, което е било тяхно, мелодия, която винаги ще им напомня един за друг.
Ако са имали история, тогава можем да гледаме на  песента като на единствения мост между тях.
За нея това е начинът, по който  го задържа жив в съзнанието си, дори когато той вече е само спомен.
Когато пее,  тя  може би пее за самата тяхна история, за моментите, които никога няма да се върнат, но които завинаги ще бъдат част от нея.
Всяка вечер, когато излиза на сцената, в думите и има част от него. Публиката може и да не разбира напълно, но в сърцето и тази песен принадлежи само на един човек, на този, който я обичаше, но когото съдбата и е  отнела.
Публиката се наслаждава на гласа и, но там има един човек, който може да чуе песента и със сърцето си- Ешреф.
Всяка вечер, когато отива да я слуша, той съживява съня си.

Ей такива картини се въртят в съзнанието ми.
Представям си история, в която любовта им е и спасение, и проклятие, докато преследват собствените си цели.

# 110
Интересно, колко малки са били, когато са се разделили, че и песен да имат.
Всъщнос като гледам актьорите, които ще играят техните малки герои, няма да са толкова малки, така че може и да имат песен. И най-вероятно ще е песента от тийзъра. Явно тази песен му върнала спомените за нея.
Всъщност аз още не разбирам една и съща жена ли са или Нисан му напомня за нея

# 111
Добро колкото си спомням, в синопсиса се казва, че Ешреф е бил 14 годишен 
Точно във възрастта на романтичната любов.Wink
Една и съща жена са, но според мен в началото той още не го знае.

# 112
И аз го разбирам, че все още не знае, само ми се губеше, дали са една и съща или тя му напомня.
Като започне ще си отговорим на всички въпроси.

Аз си чакам тази двойка

# 113
Добро утро и от мен!
Много ми хареса трейлъра, особено последните думи: " Сърцето обича само веднъж!"
Според мен са имали история. И двамата тепърва ще се преоткриват, но той първи ще се сети за нея, коя е. И ще търси общи спомени и докосващи  съзнанието неща, тя в последствие. Нещо такова е в моята глава.
Хубав и щастлив  Петък!

# 114
Ето го отговора

Ешреф търси Руя в продължение на много години след изчезването й в детството, но все още не може да я намери. Въпреки това, след като срещна Нисан, той започна да чувства нещо, само за да се почувства предаден, когато осъзна, че чувствата му са към някой друг, но той не знае, че двете са един и същи човек, тъй като тя е променила името си. Приятелят му каза: „Колко години са минали? Може би е починала. Просто я забрави. Но Ешреф отговори: „Сърцето обича само веднъж.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 11:16 от jackie.

# 115
Втория трейлър е гледан над 156 000 пъти на профила на KanalD в Youtube

И над 168 000 път в профила на Eşref Rüya, за 13 часа.

# 116
Нови снимки от фрага

А тук е много хубав

# 117
Още малко снимки

Значи все пак са разговаряли. Wink

# 118
Ново от Неджип Мемили за списание Curated Magazine, като лице на модната колекция Les Benjamins Classics

Креативното дуо, което разкрива своята енергия с готините и удобни парчета от колекцията Les Benjamins Classics, се слива с динамиката на града с колекцията и показва колко проста може да бъде елегантността.

Духът на епохата е главните играчи на тази колекция и те са основните играчи на тази история; Защото добрата класика винаги обединява!

# 119
Нези, не спират да ти преписват предположенията и мислите за свои. Няма лошо, ако й допадат, поне да напише, от къде ги взима! Няма ден без да бъдеш преписана....падам от смях! А и ги разнася по всички теми твоите размисли за нейни...няма спирачка!

Интересно, Нисан дали наистина заради сестра си ще стане информатор на полицията.

Общи условия

Активация на акаунт