🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-25

• 22 930
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря ви,момичета!
Довечера ще го гледам и с буквички.
От сладката Хатидже

Днес отново са в имението на Ешреф.
Всички са в добро настроение! Heart Eyes

# 691
От малкият Умут

# 692
Сега, като гледам тези снимки, си мисля,че може би ще ни покажат още от детството на Ешреф.
Все пак нещо трябва много силно да го е белязало, за да бъде такъв какъвто е.
Явно има неща, които не може да забрави, с които не иска да се раздели.
Ето, продължава да кара стария Кадилак, въпреки,че разполага с милиони,за да си купи, всяка кола.
Влиятелен, красив мъж, би могъл да има всяка жена, но той,търси момчето от детството си.
Трябва да има още нещо!
А Нисан защо е махала бенката си?
Изглежда като човек, който се бори с живота и едва ли има пари за козметични операции...

# 693
А, де! Може да се крие от някой, който би я познал по бенката, ама не от Ешреф.
И за мен ми е интерсно да разберем, защо не се възползва от богатството за негови нужди.
Както пишеше в резюмето на сериала...има пари, власт и може да има всичко и всяка, но той не изменя на старата   кола и любов.

# 694
Възможно е, Жаки.
Сигурно съм пристрастна и затова ще дам шанс, но аз искам да разбера какво се е случило и защо се стигна до там, че Ешреф избра да умре, въпреки че знаеше какво му готвят.
Може би причината е Нисан, може би тя все пак ще го предаде и той, разбирайки това, вече няма какво да губи.
Все пак успява да стигне до Кадилака, който е последната и единствена връзка с миналото му.
Нека не забравяме, че Eшреф е мафиот, престъпник. Защото така го описват. Той е обременен с много смърт.
Ние,зрителите, винаги искаме краят да е розов, но животът не е такъв...
Вярвам, че животът си струва да се живее такъв, какъвто е, с добро и лошо, с радости и мъки.  Както разказва Йомер, Ешреф не е искал да живее, тъй като знаел за капана, но не го избегнал. Вероятно разочарованието му е било голямо на няколко нива, че смъртта му се е сторила единственото решение да се спаси от любовното страдание, което го е обременявало години наред.  Никога не е бил щастлив, докато не среща Нисан и за това говорят и  приятелите му и майсторската му интерпретация на страданието и самотата, натрупани през годините.
Той обича призрак от миналото...
Но някой трябва да плати за убитите или ранените хора. Предатели или не, никой няма право да вземе решение за нечия смърт.  Виждам края като нещо естествено, неизбежно, както го видях в Делибал (въпреки че там има самоубийство, но все пак от любов към жената, която обича, да не й навреди, да я защити от себе си).
Ей такива неща ми се въртят в ума.
Ще видим дали ще има нещо такова.
Гледанията в Youtube вече са 4 млн.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 21:37 от NeZ_9

# 695
Зад кулисите

Най-коментираният сериал

# 696
Добро утро!
Още едни щастливки са се добрали до Чаатай.

Гост в предаването "Gel Konuşalım", актрисата Хюлия Дуяр, която участва в "Закрилник" и "Терзи" с Чагатай, каза следното за него:
 „Обичам го невероятно, той е като дете в сърцето ми, като мой син. Той е голям професионалист, много учтив, много нежен... Прекрасно е да се работи с него.“

Още едно свидетелство, което допълва тези, направени от онези, които са работили с Чаатай. Абсолютно никой никога не е проявявал неприязън към него и всички са казвали, че е необикновен човек.
Радвам се,че имах възможността да се уверя с очите си.
Ето такъв Чаатай видяхме ние

С Гери си говорихме,че в него имаше нещо от Ешреф, освен външността. Говореше тихо и спокойно като него.
На се усмихваше и се държеше като Чаатай.
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 08:52 от NeZ_9

# 697
Добро утро! Coffee

Снощи, започнах да гледам серията, но заспах, довечера ще я довърша.
Повече очаквах като динамика, но все пак е само първа серия, обикновено първите са по-мудни. Е още съм на почти половината, дорая може да се раздвижат нещата. Имам чувството, че Гюрдал ще е един много добър образ, който ще внася и малко хумор в обстановката. Играта на Чачо е на познатото ниво. През първите 5-10 минути, дума не обели, но играта с тяло и лице беше впечатляваща. Малко в повече ми дойде тази маниакална любов, по-скоро ми е неарилистично. Не знам дали това също няма да отблъсне обикновеният зрител, защото феновете ще си гледат, независимо от всичко, но за да върви нагоре рейтинга, трябва точно обикновеният зрител да се привлече.
Съгласна съм с вас, че не трябваше да има толкова много фрагове и подсказки преди серията, защото се загуби елемента на изненада и очакване. Ама да не съм толкова взискателна, защото тепърва започва и ще ни развиват историята. Но определено не искам, тази маниакална любов да е на преден план. Аз имам сантимент към отбора на Ешреф...удоволствие ми е да ги гледам.

Лек ден!

# 698
Аз също снощи гледах серията.
Определено от второ гледане ми хареса повече.
Не намирам нещата за мудни, просто всеки един от участващите беше представен.
При това, по начин, по който нещата между тях се преплетоха.
Разбрахме много неща за всеки един.
Особено за Ешреф- честен, лоялен, влюбен в една жена през целия си живот (не мога да нарека тази любов маниакална), човек, който държи на думата си, но опасен и безразсъден, по отношение на себе си.
"Ако искаш да убиеш един лъв или го застреляй, или не го наранявай"
Те го нараниха.
Нисан пък се размина с голямата си мечта да запише песен, заради сестра си, но косвено заради Ешреф.
Кадир играе нечестно и това ще стане ясно на Якуп Баба, затова и той ще предпочете Ешреф.
Може би ще ни разкрият още неща от детството на Ешреф, но и това е достатъчно.
Той извършва убийство, за да спаси момичето, в което е влюбен.
Това е нещо, което не може да не се отрази на още  детската му психика.
Той не иска да забрави.
Мотивите на Чийдем все още са неясни.
Йомер е станал много близък на Ешреф.
Най-вероятно той му е разказал живота си и сега той ще го разкаже на нас.
Историята има на къде да се развива.
Много се надявам, тези, които са гледали повторенията или в Youtube, да и дадат шанс.
Гледанията вече са над 5млн.

# 699

Малко търпение за Eşref Rüya

Сериалът Eşref Rüya, който беше пренесен на екран от Kanal D с голяма амбиция, срещна публиката с първия си епизод миналата седмица. Сериалът с участието на Чагатай Улусой и Демет Йоздемир предизвика любопитство със силния си актьорски състав и забележителната си история. Резултатите от рейтинга обаче се оказаха доста под очакванията. „Eşref Rüya“, за който се твърди, че има рекордна цена от 23 милиона лири на епизод, направи голямо влияние с първите си трейлъри и беше показан сред най-амбициозните продукции на сезона. Eşref Rüya не можа да постигне желания успех в рейтингите с първия си епизод.
Мисля обаче, че сериалът ще спечели публиката с развитието на историята си в следващите епизоди и ще постигне желаните резултати в рамките на няколко седмици.

# 700
Добро утро!☕🌞❤

И аз като Жаки, започнах го снощи "Eșref Rüya" и ги догледах тая сутрин, даже от начало го почнах.
Като за първи епизод добре, хареса ми но честно да си призная очаквах повече.
На моменти много семпъл сценария ми се видя, но все още е първа серия.
Харесаха ми как въведеха женските образи и това което  не ми хареса прескачане на закона от страна на комисарката.
Хубава и с много приятна външност,  страшно добре и се получи с мимиките. Но, да си на място престъпление и да не вземеш отношение, голи  снимки, все пак тепърва ще се разгръща сценария. Но, на мен ми се щеше да е нещо по-различно точно този момент. Както и да е, мое мнение.
Хареса ми това, че  Ешреф е добър мафиот с принципи. Нещо не ми стана ясно, Нисан все още има ли я тази бенка, носи все ризи и не може да се види.  Самата Нисан също  ми хареса, ами и добре пее особено в ресторанта. На улицата с дядото малко преиграно ми се видя нейното пеене, все пак е случайно, но после ми хареса.
Гюрдал много ми хареса, голям образ е.
Чаатай играе с лекота, майсторки погледи, движения до болка познати, сцените с кола с пистолет, фокусиран поглед това са неговите неща, страшно добре му стоят и му се отдават, играе  ги абсолютно много добре.
 Много отчаян Ешреф:"Аз отдавна съм ранен".
Чакам следващата серия, предполагам и по-добре ще навлезнем с историята.
Разказвача много прилича на Чачо, на моменти си мисля, че е той. Няма как да са двама разказвача🤔да е Чачо с преработен глас, едва ли.

Приятен, слънчев, пролетен ден и приятна почивка! Щастлив уикенд на всички!🌞🌸💕

# 701
И аз мисля, че историята има на къде да се развива.
Някой знае ли другия сериал, който беше 16 та серия, какъв тип е?
Разбрах, че той е още по-гледан в Youtube.
Стайлинга на Чаатай

# 702
Здравейте, момичета,
Черпя едно турско кафе. Вече съм ви го сипвала това същото, но не и от този ъгъл. Stuck Out Tongue Winking Eye

Още не съм довършила серията. Аз мисля, че ние също сме разглезени. Свикнахме да го гледаме на платформа с кратките и динамични серии. Ама това е 2 часа по турски сериален тертип. То ако е по-динамично за две серии може да свърши. После ще си смучат глупости от пръстите и ние ще се отчаяме.

На мен пък много ми харесва, нищо не ми липсва, много неща ме впечатлиха и имам някой миниатюрни забележки, които дори не е редно да споменавам.
Като го изгледам целия ще споделя и цялостно мнение.

А това е интересно сравнение. Аз не към особено на същото мнение.

# 703
И на мен ми харесва, Гери. Искам да видя още, а това означава, че първата серия е успяла да привлече вниманието ми.
И любимата ми сцена

"Батко Ешреф за пръв път от толкова време почувства топлина в стомаха, докато гледаше друга една жена, точно както беше с Руя. Погледна шията и, но онази бенка я намаше. Това не беше Руя.
Освен това започна да съжалява,че се е почувствал така,сякаш е предал Руя.
Батко Ешреф не обичаше чувства, които не може да опише.
Неговата безкрайна връзка с Руя за пръв път пострада,заради тази среща в асансьора.
Не трябваше да позволява това да се случи.
Осъзна,че само за няколко секунди мислите му го бяха погълнали ...
И за пръв път в живота си намрази самия себе си. "

Чаатай я изигра брилянтно!!!

Днес пак ще има повторения.

Гери, и аз не съм съгласна с това сравнение.

# 704
Здравейте!

Някой знае ли другия сериал, който беше 16 та серия, какъв тип е?
Разбрах, че той е още по-гледан в Youtube.

Нали преди време ви писах, че в сряда се очертава "съревнование" между учител и ученик.
Другия сериал, за който питате е сериала на Джем Карджъ "Бездомните". Не съм го гледала, но  бях чела преди началото му, че сюжета е по действителен случай.

Общи условия

Активация на акаунт