🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-25

• 22 953
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Оказа се, че аз съм глсувала!
Гледам, че тази седмица се е с смъкнал над 1300 места в ИМДб

# 676
За съжаление и Чаатай има своите недоброжелатели! Confused
И една статия, която ми попадна.
https://www.tgrthaber.com/mavikadin/esref-ruya-uyarlama-mi-esref … diziden-uyarlama/

Адаптация ли е Eşref Rüya? По кой чуждестранен сериал е адаптиран Eşref Rüya?

Новият сериал на Kanal D, Eşref Rüya, се излъчва в сряда вечер. Сериалът с участието на Чагатай Улусой и Демет Йоздемир вече направи голямо впечатление. Започна проучване на много информация за сериала. Така че Eşref Rüya адаптация ли е? По кой чуждестранен сериал е адаптиран Eşref Rüya? Въпроси като тези излязоха на преден план. Тук е всичко, което трябва да знаете...

EŞREF RÜYA АДАПТАЦИЯ ЛИ Е?
Сериалът Eşref Rüya, в който любовта, властта и предателството се сливат, беше на екран с първия си епизод тази вечер. Сериалът, включващ имена като Демет Йоздемир, Чагатай Улусой, Неджип Мемили, Бюшра Девели, Толга Текин, Ахмет Рифат Шунгар, Масит Копер и Гьоркем Севиндик, е по Kanal D. Сериалът е режисиран от Uluç Bayraktar, а сценарият е написан от Ethem Özışık и Lokman Maral.
Няма информация сериалът Eşref Rüya да е адаптация на някоя продукция.

КАКВА Е МЕЧТАНАТА ТЕМА НА EŞREF?
Телевизионен сериал Eşref Rüya В сериала Eşref стъпва в света на престъпността с болката от това, че е останал сирак в млада възраст. Той заменя изгубеното си семейство с приятелите си в сиропиталището като свои братя и сестри.
Но това семейство се появява точно в средата на престъпния свят. Ешреф иска да намери мир, като същевременно чувства отговорността да бъде глава на престъпния свят. Април, който среща, променя изцяло живота му.
КОИ СА ИГРАЧИТЕ НА EŞREF RÜYA?
Актьорският състав на новия сериал Eşref Rüya включва; Има успешни имена като Çağatay Ulusoy, Demet Özdemir, Necip Memili, Büşra Develi, Ahmet Rıfat Sungar, Tolga Tekin, Görkem Sevindik, Ceren Benderlioğlu, Ebrar Karabakan, Umut Karadağ, Kaan Turgut, Aşkın Şenol, Şener Savaş, Ahmet Yı ldırım, Kerem Alp Kabul, Bartu Zeytinci, Gökçem Çoban, Volkan Uygun, Taylan Güldere, Feriha Eyüboğlu и Macit Koper.
Днес отново ще има повторение на сериала!
Надявам се да привлече още зрители на своя страна!

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 09:26 от NeZ_9

# 677
Ето, ако има желаещи да погледнат Ел Турко с Джан Яман!
Между другото Улуч Байрактар го е режисирал.
(включете си бг. суб.)

И нашият Уур участва!

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 10:04 от jackie.

# 678
Гледанията в Youtube, достигнаха 3 млн.за 24 часа!

# 679
Здравейте,
Този сериал има много текст и аз лично ще го гледам трудно. Без превод няма да разбера нищо.
Почнах да го гледам на руски и оставам с впечатление, че има някой забавни моменти.

Примерно като закусваха на масата с бабата и си говореха за работа. Трябвало да сложат лихва. Ама лихва не можело, че било грях. Учения каза значи лихвата е грях, а убииство не.
Или когато влезнаха в хотела и се похвалиха, че са хванали един доносник. Как били решили пробрема? По начина на Мюслюм. И сестрата се обърна към него и каза (тук превеждам от руски директно и ме поправете ако не е тов) здраве на ръцете ти. Не съм сигурна, но мисля, че го казват, когато благодарят на някого за свършената работа или го хвалят за сръчността му. Поне на ме ми се стари забавно.

Гледанията ще нараснат. Сигурна съм.

Ех, тези тъжни очи.

# 680
Да, определено има и забавни моменти!
Неджип освен да бие ще бъде и шегаджията!
А лелята им беше приготвила Мухлама за закуска.
Ако помните, ви разказвах за това ястие и колко е вкусно.
И аз чакам превода, за да чуя всичко.

# 681
И от канала се радват, че 1 епизод е надминал 3 милиона,
въпреки че за тях е важно да се гледа на канала.

Тоя Нерон, още не е пуснал превода!

# 682
Този Нерон, така прави винаги със сериала, който най-много се очаква.
Пък и той знае, че Чаатай в един от най-гледаните турски артисти.

Ще потърся тая вечер, намирала съм и друг сайт който превежда турски сериалчета преди Нерон.

Задължително ще се гледа Ел Турко, как ще успея с време,  незнам.

# 683
Ели, вчера бях сложила линк с превод , ако искаш виж по-напред в някой от  постовете е.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 14:52 от NeZ_9

# 684
Попаднах на заснемането на сцена от Гадар....големи фоги са!

# 685
https://www.milliyet.com.tr/magazin/esref-ruya-ilk-bolumuyle-nef … e-yapacak-7333780

Eşref Rüya ни спря дъха с първия си епизод! Nisan какво ще прави сега?

Eşref Rüya, състоящ се от звезден актьорски състав, беше на екрана на KanalD, с първия си епизод. „Предателство“ все повече ще оставя своя отпечатък върху сериала, разказващ историята на Ешреф и Нисан. Любопитно ще бъде какво ще направи Нисан, която рискува всичко заради сестра  си и се отказва от всичко.
ЦЕНТЪР ЗА НОВИНИ - Новият сериал на Kanal D Eşref Rüya беше на екрана с първия си епизод. В първия епизод от поредицата, с участието на Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir, беше разказана историята на Eşref Tek. Ешреф имаше трима близки приятели и довереници: Гюрдал, Мюслюм и Фарук. Ешреф и близките му приятели работят в затвора и никога не го напускат.

Нисан е преданата сестра, която ще открадне сърцето на Ешреф след Руя. Загубила родителите си при земетресението, Нисан започва да живее в Истанбул със сестра си Афра. Нисан, която е готова на всичко за сестра си, внедрява Ешреф и екипа му като агент.

Единственото нещо, което Ешреф не прощава, е предателството. Нисан, която ще предаде Ешреф, научава това от него. Пътищата на двамата се пресичат по време на интервю за работа. Отивайки на интервю за работа в един от хотелите на Ешреф, Нисан среща мъжа, когото ще предаде. Ешреф, който чувства, че ще се влюби отново след много години, мисли, че ще предаде Рюя. Руя е единствената любов, която Ешреф не може да забрави.
Ешреф е в престъпна организация, в която могат да влизат само сираци. Не е известно какво и как е направила шестчленната осиротяла престъпна организация. В тази организация има само едно правило: всички са сираци. 10 процента от парите, събрани от много места, отиват за сираци. Начело на организацията е човек, когото наричат ​​„Якуп Баба“. Единственото, за което се интересува онкоболният Якуп, са сираците.

В „Сираци“ Кадир тайно ревнува Ешреф. Шестима души, събрани на една маса, вземат решения.
Ешреф отива да намери Йомер по инструкции на Якуп. Ешреф завежда футболното игрище при Йомер, който няма майка или баща и те стават неразделни до края на живота си. Йомер ни разказва историята на Ешреф стъпка по стъпка.

Има някой, който преследва „Сираците“: комисар Чигдем. Чигдем, която преследва „Сираците“ от 3 години, не може да намери вратичка. С назначаването на новия директор, Чигдем, която е притисната в ъгъла, се оказва пред нова възможност. Неочаквана възможност се натъква на Чигдем, комисарят, който започва да следва Нисан, докато тя напуска хотела.
Нисан има големи проблеми със сестра си Афра. Афра, която дори не плаща таксите си за училище , този път се озовава с приятеля си. Докато Нисан участва на сватбата, Афра е изправена пред голям проблем и се обажда на сестра си, разплакана. Комисар Чигдем не се отказва от Нисан и ги следва.

Чигдем се възползва от тази възможност и веднага се обажда в полицията. Афра, която беше призована да свидетелства, плаче, докато разказва какво е преживяла. Възползвайки се от привързаността й към сестра си, Чигдем прави предложение на Нисан. Комисар Чидем каза: „Ако искате, вие и сестра ви можете да отидете без никакво колебание. Ще отидете в хотела и ще им кажете, че сте приели предложението за работа. Тя казва: „Ще работиш за мен“.

И НИСАН ПРИЕ ПРЕДАТЕЛСТВОТО...
След размисъл Нисан взе решение и Чигдем приема предложението на комисаря.

„Намерих съня ти преди теб, Ешреф, за съжаление тя ще се превърне в твоя кошмар...“

Нисан отива в хотела и е много разочарована от предложението за работа, управителят на хотела Ирмак дава на Нисан пробен период и заявява, че ще бъде преоценена.
След като напуска хотела, Нисан отново среща Ешреф и първо казва, че няма да се прибере с него. Но после Нисан се качва в колата по настояване на Ешреф и е шокирана от това, което преживява. Хаосът, който започва, когато Нисан не пее песента, която е поискана, се превръща във въоръжено нападение и отмъщение.

# 686
# 687
Момичета, имаме превод от Нерон

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 17:40 от NeZ_9

# 688
Нези, и аз тъкмо си го нагласих да кача превода, няма да го трия нека го  има и  от мен.

СЪНЯТ НА ЕШРЕФ, ЕПИЗОДИ 1/БГ ПРЕВОД И СУБТИТРИ

# 689

Общи условия

Активация на акаунт