🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-25

• 23 063
  • 735
  •   1
Отговори
# 180

Скрит текст:
Иван е голяма забава. Дивна ми хареса. Вече стигнах до дуета

# 181
Още в началото коментирахме, че са в една агенция и може да видим на някое парти и Чачо като придружител на Аслъхан, нали едновременно се разбра за партньорството с Демет и за връзката им.
А Демет последва Гьозде, когато тя направи собствена агенция.

# 182
Много е готина Аслиханче!
Много и отива това бяло палто "Lacoste", не че на наш'то момче не му отива бяло, просто са си лека прилика.
Скрит текст:
и на мен много ми хареса Алекс Лашкова, Иван и той докара Сабрина Карпентер

# 183
Още в началото коментирахме, че са в една агенция и може да видим на някое парти и Чачо като придружител на Аслъхан, нали едновременно се разбра за партньорството с Демет и за връзката им.
А Демет последва Гьозде, когато тя направи собствена агенция.
Уж внимавам, но това явно съм го проспала.
Това, да видим Чачо като придружител на Аслъхан на някое парти, започвам да си го мечтая! Kissing Heart
Скрит текст:
Тази вечер водещите ме дразнят, прекалиха! Ще пропусна остатъка от шоуто им.

# 184
Агенцията е от лятото на 2022 год., но Аслъхан може би е по-отскоро в нея. Не знам дали се познават с Демет. Гьозде ги придружава за важните ангажименти, миналата година Демет снима за италианския Elle, цял екип беше с нея. 
Партитата предстоят,  ще видим. Simple Smile

# 185
Момичета, много благодаря за пожеланият. Много сте мили. Аз днес избрах шкембето пред гурмето.

Чаатай подарък днес не ми направи. Ще си го чакам до 19ти. Дотогава със снимки на фенове ще се задоволявам Kissing Heart

Това е от мен, за да дочакаме премиерата.

Вече не знам дали някой не го сподели.

# 186
Добро утро! Coffee

Зад кулисите
Продължават с нощните снимки

Скрит текст:
Снощи съм заспала рано, рано. Сега си връщам Капките.

# 187
Добро утро!

Дните намаляха с още един.
След видеото от бекстейджа на фотосесията, остава да видим и самата фотосесия.
Вчера се появиха някакви снимки, но не знам дали са част от индивидуалните снимки.

От вчера се върти и едно видео с Мустафа Мерт Коч, който отново говори за Чаатай и музиката, така че после ще го чуя и ще споделя с вас.
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 188
Класиране в ИМДб
Много е вероятно да не е крайно, но понеже ми харесва 3-тото място дори и за малко да го отбележим

# 189
Успешна нова седмица!
Видеото с ММК го изгледах, моя турски е много многи слаб, но ММК казва, че спонтанно правят песните, просто Мустафа  натиска "запис" и каза още, че той го дърпа Чаатай да направят  заедно музика, но той сега се е фокусирал в актьорската игра. Нещо казва, че не позволява на никой текстовете да променя.
Водещия му вика  толкова фенове чакат Чаатай да се появи и ти шерваш видео с песен, която пеете заедно...общо взето говореха за Чаатай.

# 190
Ели, да,добре си разбрала.
Говорят за това, че много хора чакат да видят Чаатай и гледат техните изпълнения, защото Чаатай е много популярен.
И Мустафа казва, че използва това. Wink
Но пък Чаатай му е много близък приятел и заедно са направили музиката на "Sessizim" и "Kayıp".Тогава водещия го попита за текстовете и той каза, че текстовете си ги пише само той и не дава на други да ги докосват.
Попитаха го Чаатай няма ли да се занимава с музика и Мустафа отговори, че и той много иска и постоянно му говори, защото Чаатай много хубаво композира, свири на китара, пее, но той сега се е фокусирал само върху актьорството.Според него музиката ще остане за Чаатай само като хоби и за забавление.
Попитаха го за това, дали тези видеа, които правят са спонтанни. Той каза,че обикновено пуска телефона на запис да пее той и Чаатай казва, хайде да го направим заедно и така спонтанно се получават нещата. Казва,че Чаатай е много обичан от хората.
Водещия го попита дали са заедно 24/7, а той каза, че не, още повече, че Чаатай се е върнал на снимачната площадка. Но имат много хубаво приятелство.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 11:11 от NeZ_9

# 191
Това май е окончателното класиране

# 192
Това май е окончателното класиране

Добре, качил се е малко напред.
Учудена съм, че Tuba я няма! Тя винаги е на челни позиции, а сега пак имаше събития с нея...

# 193
И аз много се изненадах, че Туба я няма и реших, че още не е окончателна, но я видях във втората десетка и че с много позиции е паднала, но защо не ми е ясно, след като присъстваше в Седмицата на модата в Париж.
Ето я на 12-то място

# 194
От профила на "Eşref Rüya" в Инстаграм
Това, всъщност е Руя (сънят), която винаги си търсил

В сянката на миналото е скрито търсенето на годините...

Общи условия

Активация на акаунт