Магазин за плочки с качване

• 939
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте, предстои ми поредния ремонт и качване на едни 35 квадрата плочки и тoзи път ми трябва някой да ги качи. Или магазина да го предлага. Ходих в сико, хикови, баня стил и има доставка, но не и качване. Моля споделете магазин в софия, осигуряващ качване.

# 1
  • Melmak
Като ви ги доставят се пазарите с хората от транспорта да ви ги качат срещу заплащане.

# 2
  • Варна
Като ви ги доставят се пазарите с хората от транспорта да ви ги качат срещу заплащане.

То и с мебелите уж е така ама напоследък не искат, дори и за пари. Стоварват пред входа и си бият камшика. Последния път на комшийка мебелите и пакетите с ламинат ги качвахме три жени.

# 3
Аз имам опит с баня стил, където е един шофьор и категорично отказва да качи. Затова си търся магазин, който да го предлага, да си платя и да знам, че всичко е ок.

# 4
  • Melmak
До сега не са ни отказвали. И за готварска печка 50 кг не ни отказаха. На леля ми качиха хладилник, пак за заплащане.

Може да има някои да отказват, но до сега предварително самата фирма не съм виждала да поема ангажимент за доставка до етаж.

# 5
До сега не са ни отказвали. И за готварска печка 50 кг не ни отказаха. На леля ми качиха хладилник, пак за заплащане.

Може да има някои да отказват, но до сега предварително самата фирма не съм виждала да поема ангажимент за доставка до етаж.
а от къде сте поръчвали плочки?

# 6
За съжаление не знам такъв магазин.
Като пазарувах мебели, в магазина (даже 2 магазина) ми дадоха визитка на хамали, които препоръчват за качване.
Така че помислете и вариант с хамали.

# 7
  • Melmak
От едно във Враждебна, сико ли беше, не помня. Свекърва ми купи преди време от Практис. Там й ги докараха и човекът беше предложил да ги стовари до врата за заплащане.

# 8
  • София
Другият вариант е да говорите с майстора да му платите да ви ги ги качи, както и лепилата и тн

# 9
Намерихте ли такъв магазин, който предлага и качване на плочките?

# 10
не, но питайки тук и там, дори от магазините служителите ми препоръчваха някой да ги качи от магазина срещу заплащане (напр. Баухаус). Аз избрах все пак практикер + хамали.

# 11
Не съветвам никой да, си купува плочки от магазин Хикови ООД. Поръчате и плащате плочки първо качество, а доставят бракувани, криви, саморазпаднали се и ръждиви. Като направите рекламация си плащате обратната доставка все едно сте виновни...

# 12
не, но питайки тук и там, дори от магазините служителите ми препоръчваха някой да ги качи от магазина срещу заплащане (напр. Баухаус). Аз избрах все пак практикер + хамали.

Може ли на ЛС да ми пишете за хамалите?

# 13
Не съветвам никой да, си купува плочки от магазин Хикови ООД. Поръчате и плащате плочки първо качество, а доставят бракувани, криви, саморазпаднали се и ръждиви. Като направите рекламация си плащате обратната доставка все едно сте виновни...

А от къде препоръчвате да се купува?

Общи условия

Активация на акаунт