Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 39

• 48 754
  • 707
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за линка!

ПП дълги реклами, а сякаш не видяхме началото, не трябваше ли нещо да се разправят преди да се качи в това такси?

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 20:28 от stasha_s

# 31
Трябваше, но не са го излъчили. Преводачката каза, че утре ще бъде включен откъса към серията.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 12:16 от Yura65

# 32

Сташе и аз се зачудих тъй като имаше дълга реклама.После на рекламата Сабина  съобщи за неизлъченото начало.
Отново много силен и интересен епизод гледахме.А финала направо ме закова.Алия остана учудена от това,което каза Джихан! Revolving HeartsNature Fire

Ето и 1 фр. за 18 еп.
"Biz Birlikte Olamayız!"
''Ние не можем да бъдем заедно!“

https://youtu.be/MAEYr6c1FWw?feature=shared

Изчаквах руския превод за да го пусна...
https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_2310254

Лека нощ!

# 33
Добро утро.
Да, чух я Сабина на следващата реклама, като обясняваше. А тогава изпуснахме и сцената с разговор между Шахин и Наре.

Покрих те, Злати Hug

# 34
Добро утро във вторник!

Сташе,благодаря! Hug
Юра Hug

Сабина доста коментира и отговаря на въпроси,които вървят в Телеграм канала.Аз нямах пуснат к.Д на турски ез. и очаквах руската озвучка.Направи ми впечатление че доста дълго са рекламите повече от 15 мин. и тя също го отбеляза.Много силен беше епизода.Особено разговорите м/у Алия и Джихан.Струва ми се,че скоро ще имаме целувка. Simple Smile

за ДГ

Алия не очакваше да чуе това от Джихан.Остана в ступор.Страхотно изиграно и от двамата.

Снощи тягът за сериали е бил в тренда на Турция

рейтингът е паднал,но си е на 1 място в трите категории

а повторението на 2 място

на всички сериали от снощи
Скрит текст:
▪TOTAL:

1. #ДалекийГород - 15.41% (-0.61)

4. #КрасныеБутоны - 4.10% (+0.05)

11. #СалахАдДин - 3.24% (-0.15)

▪АВ:

1. #ДалекийГород - 10.63% (-1.49)

3. #КрасныеБутоны - 5.67% (-0.62)

12. #СалахАдДин - 2.19% (-0.96)

▪АВС:

1. #ДалекийГород - 14.20% (-1.72)

3. #КрасныеБутоны - 6.22% (+0.30)

11. #СалахАдДин- 3.00% (-0.46)

Очаквам БГ превода следобяд или по-късно за да го пусна.

Приятен пролетен ден!

# 35
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Страхотна серия беше и не мога да си обясня защо е паднал рейтинга....
Фрагът показва, че и следващата серия ще е напрегната...Демир иска да копира всичко, което се е случило с Фейза, но Зерин няма да се влюби в него....В това поне съм сигурна...
Садакат се наслаждава от силата си да дирижира живота на децата си, но Алия не е като тях и се надявам да продължава да отстоява себе си. Чудя се защо Наре остава омъжена и защо трябва да е до Озан...Джихан и беше казал, че ще е подкрепи за един развод...

# 36
Нурсел Кьосе влиза в Далечен град, в ролята на Фикрие, майка на Алия.

# 37
Добро утро,момичета!

Гости,Сташа, благодаря ви коментара и инфото! Hug Hug

За Нурсел Кьосе,че влиза в ДГ и аз разбрах вчера.Гледали сме я с Гости в сериала ''Paramparça/Счупени парчета '',а у нас го излъчиха под името ''Твоят мой живот'' с Еркан Петеккая,Нургюл Йешилчай,Ебру Йозкан Сабан,Бурак Тозкопаран,Алина Боз,Лейла Танлар и др.! Нурсел К. изпълняваше ролята на Кериман,леля на едно от разменените момичета при раждането им.
Става интересно,тъй като Алия беше казала,че майка й е починала и е осиновена.Може би не я искала и я дала за осиновяване.Сега като я вижда женена в богато семейство се появява.Ще има сблъсък и със Садакат! Simple Smile Определено Фикрие ще наруши баланса в сериала. Hands V

Очаквах вчера БГ превода на 17 еп.,но до късно снощи не беше пуснат.На сутринта вече го има!

ДАЛЕЧЕН ГРАД, ЕПИЗОД 17 /ПРЕВОД ФЕЙСБУК ГРУПАТА: NERON ANGELOV /NOV/

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/03/17-neron-angelov-nov.html

Излезе и друго инфо.Кой изпълнява песента "De Mardin..." по текст на Сезен Аксу и музиката на световноизвестния композитор Хоакин Родриго.

#DZMnews
Мистериозният глас на песента "De Mardin", написана от Sezen Aksu и докоснала сърцата на милиони, от сериала #FarCity, най-накрая беше разкрита!
Името зад този очарователен глас е Назлъ Билгинер Йенги, дъщеря на легендарната турска певеца Ашкън Нур Йенги и изтъкнатия турски актьор Халук Билгинер!Тя е на 19 год.

Повече инфо пускам в скрития текст на бълг.език.Превода е от руски ез. с гугъл,не съм го реактирала.
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_84718
Скрит текст:
Собственичката на мистериозния глас, изпълнила песента "De Mardin", която спечели сърцата на милиони и стана саундтрак на рейтинговия сериал "Далечен град", най-накрая разкри самоличността си! Зад този омагьосващ глас се крие дъщерята на легендарния турски певец Ашкин Нур Енги и известния актьор Халук Билгинер - Назли Билгинер Енги (19г.). Младата талантлива артистка за първи път наруши мълчанието си и проговори за този специален етап от живота си.

Песента „De Mardin“, чиято музика е написана от Родриго, а текстът от Сезен Аксу, беше използвана като заглавна мелодия на сериала „Uzak Şehir“, излъчен по Kanal D. Още от първия ден на сериала тази композиция прикова вниманието на милиони и стана невероятно популярна. Nazli Bilginer Yengi, която дебютира под сценичното име Fiore Canto, което означава „Песен на цветята“, получи стотици хиляди харесвания за изпълнението си на „De Mardin“ в платформите на социалните медии. Младата изпълнителка предизвика голям интерес заради страстта си към музиката и плановете за бъдещето.

Nazli Bilginer Yengi, която продължава своето музикално пътуване с уверени стъпки, завършва 11-ти клас в TED Istanbul Koleji и след това се премества в Лондон, където завършва 12-ти клас в Guildhouse School Cats London. Сега тя е взела успешно изпитите си и се готви да учи звуково инженерство и аранжимент в университета Ravensbourne, за да заеме полагащото й се място в музикалната индустрия.

„Ще продължа да се развивам като музикант и да пея“, казва Назли Билгинер Йенги, чието име вече е претендент да бъде включено в списъка на незабравимите гласове. Младата талантлива изпълнителка дава знаци, че новите й подходи към музиката и мощния й глас ще бъдат споменавани често в бъдеще.

Приятен усмихнат пролетен ден!

# 38
Здравейте Злати благодаря за цялата информация Благодаря и за споделеното

# 39
Скрит текст:

# 40
  • Плевен / София
Злати, благодаря за линка с превода на 17 серия.
Финалът е наистина разбиващ. Джихан каза каквото трябваше, за да не се разведат, на Алия обаче това няма да и е достатъчно, за да продължи като съпруга на Джихан.
Алия е коренно различна от Мине и аз наистина разбирам защо Джихан няма да изпусне възможността да бъде неин съпруг.
Садакат продължава да си играе със живота на децата си.
Сега и Зерин ще трябва се пренесе в жертва за свободата на Шахин. Надявам се само да не се наложи Демир да отглежда детето на Кая.

# 41
Привет, момичета, вчера успях да изгледам серията с бг превод. Че нещо от озвучката много неща не ми се изясниха.
какво да кажа - тея караници и заяждания между Джихан и Аля хич не ми харесват. Много гняв, много инат. Наистина разликата между Мине и Аля е огромна. Джихан знае какво има до себе си и няма да си пусне птичето просто така. Трудно ще им е. Как само омекнаха когато дойде детето в тяхната стая.
Зарин защо вярва че като си мълчат и се ожени ще спасят Шахин. Че сега и Наре да мълчи. Джихан ако знае за клипа до сега да го е намерил сто пъти. Надявам се от някъде да се разбере и тази измислена сватба да не се случи. За Кая и Зерин поне пътят да е светъл.
Чакам с нетърпение понеделник за да чуя разговора между Аля и Джихан след развода - искрено и лично, те така си говорят.
Спокоен и слънчев ден ви пожелавам !

# 42
Здравейте,момичета!

Нека да не пропускаме всяка възможност,
 която може да ни донесе усмивки и радост!

Благодаря ви за снимките и коментарите! HugRevolving Hearts

нова снимка на Онур от вчера...

Онур е посетил кардиолог и след това публикува отново тази снимка в своята история с надпис: „След всичко, което се случи, сърцето ми все още е здраво Simple Smile)“
И слава Богу, Онур🙏🏻
Какво ли му се е случило? Thinking Може би заради смъртта на баба му.

за ДГ...
Вие сте споменали всичко в коментарите си.
Снимката на Синем как я гримират,която Сташа е пуснала в скрит текст не е от нашия сериал,а от снимките на сериала ''Ехо''.На нея има надпис Yankı/Eхо.Скоро му беше премиерата.

Още пишат,че....

Има голяма вероятност Ахмет Каякесен да се присъедини към актьорския състав на сериала.
Може ли да е братът на Алия?

Аз съм го гледала освен в ЗЯ и във ''Вятърничав''(вече му е познат гр.Мардин), а на скоро в ''Его'' с Мелиса Аслъ Памук и Алперен Дуймаз,даваха го по БТВ стори.

Днес обикновено пускат 2-ри фрагман.Ако няма,ще го очакваме утре.

Пожелавам ви приятен ден!

# 43
Според рускините този Ахммет К. Ще пресъздаде бившия съпруг на Мине.  Очаква се и флашбег с Боран - за да се покажат случки от миналото. Да видим колко ще е вярно....

# 44
ДГ 18/2 Фрага с руски субтитри го има вече.

Злати, аз видях, че има някакъв текст на снимката, не си го преведох, обаче реших, че е от предстояща сцена в ДГ и сложих в скрит текст.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 20:08 от stasha_s

Общи условия

Активация на акаунт